19 Ekim 2025 Pazar

09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”   10:28   TÜRKIYE NATO’DA GÜÇLÜ MESAJ VERDI: TSK GAZZE GÖREV GÜCÜ’NE HAZıR!  
 
     
   

bu millet diz çökmedi, asla çökmeyecek


15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir mesaj yayınlayan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı, Adem Aldemir” 15 Temmuz ‘da Türkiye tek yürek; tanka, tüfeğe karşı milli iradesini ortaya koyarak mücadele eden aziz milletimiz, tüm dünyaya ülkenin gerçek sahibinin kim olduğunu göstermiş oldu.” dedi.

 

Tarih : 14 Temmuz 2025 Pazartesi 21:19   Okunma : 454

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir mesaj yayınlayan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı, Adem Aldemir” 15 Temmuz ‘da Türkiye tek yürek; tanka, tüfeğe karşı milli iradesini ortaya koyarak mücadele eden aziz milletimiz, tüm dünyaya ülkenin gerçek sahibinin kim olduğunu göstermiş oldu.” dedi.

“Hainler, milli irade karşısında yenildiler.”

15 Temmuz hain darbe gecesi Çanakkale ruhunun ve Kuvâ-yi Milliye şuurunun hâlen diri olduğunu gösterdiğini kaydeden İl Başkanı Adem Aldemir, “Aziz milletimiz 15 Temmuz’da kendi bekasına, kendi iradesine, kendi istiklaline, kendi vatanına, kendi milli bütünlüğüne sahip çıkmıştır. Ülkeyi bölme ve parçalama arzusundaki FETÖ’cü hainlere fırsat vermemiş, adeta bir destan yazmıştır. Silah ve bomba seslerinin gecenin karanlığını deldiği o gecede aziz milletimiz, cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun ve Kuvâ-yi Milliye şuurunun hâlen diri olduğunu göstermiştir.  Aziz milletimiz o gece vatanını, namusunu korumak için gözünü kırpmadan meydanlara indi. Geçmişi kahramanlarla dolu bir millete diz çöktürmeye çalışan hainler, milli irade karşısında yenildiler. Aziz milletimiz o gece oynanan oyunun farkındaydı. Hain darbe girişimine karşı milletimiz, sokaklarda canını feda ederek direndi. Milletimize darbelerle bedeller ödetmeye çalışanların planları altüst oldu. O hainler kendi planlarında boğuldular! 15 Temmuz, demokrasi adına verilen mücadelenin adıdır.” diye konuştu.

“Vatanını Seven Herkes Meydanlardaydı”

Milletin onurlu mücadelesi 15 Temmuz hain darbe gecesini unutulmaz kıldığını ifade eden İl Başkanı Aldemir, “Tüm Türkiye tek yürek hain darbe girişimini bertaraf edip o gece tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. 15 Temmuz, demokrasi adına verilen mücadelenin adıdır. Milletimizin onurlu mücadelesi o geceyi unutulmaz kılmıştır. Söz konusu vatan olduğunda Aziz Milletimiz Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşında olduğunda üzerine düşen görevi her zaman yerine getirmiştir ve getirmeye de devam edecektir. Türk milleti, vatanına göz dikenlere, demokrasi ile karşılık vermiş, hain planlarını başlarına yıkmıştır. Tanka, tüfeğe karşı milli iradesini ortaya koyarak mücadele eden milletimiz, tüm dünyaya ülkenin gerçek sahibinin kim olduğunu göstermiştir. Tüm aziz milletimize milli duruşundan dolayı şükranlarımı sunarım. Bu anlamlı günde demokrasi uğruna gözünü dahi kırpmadan şahadet şerbetini içen şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.”dedi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA