12 Mart 2026 Perşembe

21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"   10:45   MERSIN’E AVRUPA’DAN DEV BÜTÇE! TAM 1 MILYON EURO: DENIZLER YAPAY ZEKAYLA KORUNACAK   10:42   İBB DAVASıNDA 3. GÜN TANSIYONU: "EL SALLAMA" KRIZI SALONU KARıŞTıRDı!   10:17   SıĞıNMA KARARıNDAN ŞOK VAZGEÇIŞ: İRANLı KADıN FUTBOLCU ÜLKESINE DÖNÜYOR!   09:30   İMAMOĞLU’NDAN MAHKEME HEYETINE SERT TEPKI: "BU YAPıLAN YÜZ KARASıDıR!"   09:01   MERSIN’DE EVLER FABRIKAYA DÖNÜŞTÜ: 4 BIN KADıN KENDI İŞININ PATRONU OLDU!   08:15   YUMURTALıK’TA DEV AILE SOFRASı: BAŞKAN ALTıOK PERSONELIYLE İFTARDA BULUŞTU!   08:01   SıĞıNMAEVI SAYıSıNDA BÜYÜK ÇELIŞKI! DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKANLıĞA SERT TEPKI: "İSTATISTIKLE GEÇIŞTIRILEMEZ!"  
 
     
   

Başkan Erdinç Altıok, Yumurtalık’ta hizmet seferberliği başlattı


Yumurtalık Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlar ve esnaf ve sanatkarlar için her türlü önlemi alıyor, denetlemeleri gerçekleştiriyor. Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un, “Önce İnsan, Önce Çevre” şiarıyla hareket eden belediye ekipleri, ilçenin dört bir yanında gerek hijyen gerekse sağlık ve güvenlik için tüm önlemleri alıyor.

 

Tarih : 16 Temmuz 2025 Çarşamba 08:35   Okunma : 625

Yumurtalık Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlar ve esnaf ve sanatkarlar için her türlü önlemi alıyor, denetlemeleri gerçekleştiriyor. Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un, “Önce İnsan, Önce Çevre” şiarıyla hareket eden belediye ekipleri, ilçenin dört bir yanında gerek hijyen gerekse sağlık ve güvenlik için tüm önlemleri alıyor.
HİJYEN VE FİYAT DENETİMİ YAPILIYOR, TERTEMİZ YUMURTALIK İÇİN SIKI ÇALIŞILIYOR
Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve belediyenin gıda teknikeri tarafından ilçedeki lokantalarda hijyen ve fiyat etiketi denetimleri gerçekleştiren Yumurtalık Belediyesi, halkın sağlığı ve tüketici haklarını göz önüne alarak fiyat etiketi ve adisyon bulundurmayan işletme kalmaması için titiz bir çalışma yürütüyor.
Cadde ve sokakları da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle pırıl pırıl yapan Yumurtalık Belediyesi, tertemiz bir Yumurtalık için aralıksız çalışıyor.


BAŞKAN ALTIOK, SEL SULARI İÇİN ÖNLEM ALIYOR
Tüm bu çalışmaların yanı sıra Akyuva Mahallesi Aygaye Sitesi yakınındaki derede yağmur sonrası oluşan sel sularının site sakinlerine verdiği zarar nedeniyle harekete geçen Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, bu sorunu da çözeceklerini vurguladı.
Mahalle Muhtarı Mustafa Sümer ve Yumurtalık ASKİ yetkilileriyle birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Altıok, sorunun kalıcı şekilde çözümü için gerekli adımları atacaklarını vurguladı.
ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük destekleriyle ilçede hizmet çeşitliliğini artırdıklarına dikkat çeken Başkan Altıok, “Başkanımız Zeydan Karalar’ın yanındayız. Her adımda bizleri destekleyen Başkanımız cezaevinde değil Adanalıların yanında olmalıdır. Adana için son derece kıymetli, Adana gibi başkanımızın bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını ve bizlere ağabeylik görevini sürdürmesini içtenlikle diliyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA