5 Ağustos 2026 Çarşamba

14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"   14:20   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN AÇLıK GREVINDEKI ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERE DESTEK ÇAĞRıSı: "BÜYÜK TÜRK MILLETI’NI CUMARTESI GÜVENPARK’A DAVET EDIYORUM"   14:19   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU’NDAN ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE IMZA ATAN VEKILLERE TEPKI: "SIZ LOZAN’A DEĞIL SEVR’E IMZA ATıYORSUNUZ"   14:18   "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFINE 242 ISIMDEN TEPKI: "TÜRK MILLETI ’HAYıR’ DIYOR"   14:16   AK PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA"YA ILIŞKIN KAPALı GRUP TOPLANTıSı SONA ERDI   13:03   ANKARA CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı’NDAN ÖZGÜR ÖZEL VE VELI AĞBABA HAKKıNDA ’RÜŞVET’ FEZLEKESI   12:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN SERINLETICI IKRAMLARıNA BÜYÜK ILGI   12:07   GÜRSEL EROL’DAN CHP GENEL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "TOPLUMA YENIDEN UMUT VERIYORSA, KEMAL BEY OLABILIR"   12:05   AK PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA"YA ILIŞKIN KAPALı GRUP TOPLANTıSı BAŞLAD   21:33   YENİ PARTI BAĞıŞ KAMPANYASı SONUÇLARı AÇıKLANDı: ÖZGÜR CEYLAN TOPLANAN MIKTARı DUYURDU   19:11   VEDAT BILGIN’DEN DORUK MADENCILIK İŞVERENINE SERT ÇıKıŞ: ’EMEĞE VE DEVLETE SAYGıSıZLıK!’   16:13   CHP GRUP TOPLANTıSı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: YOLSUZUN, HıRSıZıN, MALı GÖTÜRENLERIN YANıNDA DURULMAZ   16:12   TÜRKIYE MADEN-İŞ ÜYELERI, ULUS ATATÜRK HEYKELI ÖNÜNDEN GAR’A YÜRÜDÜ: "HAKKıMıZı ALMADAN ANKARA’DAN AYRıLMAYACAĞıZ"   16:11   ÜMIT ÖZDAĞ, ÇORLU KARATEPE CEZAEVI’NDE SINEM DEDETAŞ VE OĞUZHAN UĞUR’U ZIYARET ETTI   16:09   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... BAKıRHAN’DAN MECLIS’E "ÇERÇEVE YASA" ÇAĞRıSı: "BARıŞ İZLEME KURULU KURULSUN, SONBAHARDA YOL HARITASı ÇıKARıLSıN"   14:57   ABD EYALETLERI, TÜRKIYE DAHIL 60 TICARET ORTAĞıNA YÖNELIK YENI GÜMRÜK VERGILERI NEDENIYLE TRUMP YÖNETIMINE DAVA AÇTı   14:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN EKREM İMAMOĞLU’NUN X HESABıNA GETIRILEN ERIŞIM ENGELINE TEPKI   14:03   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI,    14:01   YENİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIN 10 GÜN ÖNCE KURDUĞU PARTIYI, 10 YıLDıR FIRARI OLAN FETÖ’CÜLER KIRLETMEYE ÇALıŞıYORLAR"   12:14   KÜRESEL KRIZ DINLEMEDI, REKOR KıRDı! AKİB’DEN TEMMUZ AYıNDA 1,32 MILYAR DOLARLıK İHRACAT HAMLESI  
 
     
   

Büyükşehir, Gülnar Kırsalındaki Üstyapı Yatırımlarını Sürdürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesine bağlı Bolyaran ve Göktürk Mahallelerinde toplam 8 kilometrelik yolu sathi asfalt kaplama ile yenileyerek, hem tarımsal üretimi destekledi hem de kırsal mahallelerin ulaşımını konforlu hale getirdi. Çalışmalar, bölgedeki ulaşım ve tarımsal lojistik açısından büyük kolaylık sağladı.

 

Tarih : 25 Temmuz 2025 Cuma 09:13   Okunma : 596

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolyaran ve Göktürk Mahallelerindeki yolları sathi asfalt kaplama ile yeniledi.

Bolyaran Mahallesi’nde 5 kilometrelik yol, Göktürk Mahallesi’nde ise 3 kilometrelik yol sathi asfalt kaplama ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Bolyaran yolu, Gülnar-Ermenek yolundan ayrılarak Taşoluk, İshaklar ve Bardat Yaylası’na ulaşan önemli bir güzergah olarak; bölgenin elma, domates, ceviz ve badem gibi ürünlerin yetiştirildiği yaylalık alanda bulunuyor. Yolun yenilenmesiyle birlikte bölge halkının ulaşımı kolaylaşırken, tarımsal ürünlerin taşınmasında da önemli rahatlama sağlandı.

Göktürk Mahallesi’nde yapılan çalışmalar ise bölgedeki yol sorununa çözüm getirdi. Büyükşehir ekipleri, Göktürk’ten Selvili’ye kadar olan yol ağında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı ve mahalle sakinleri, ulaşımda daha konforlu ve güvenli bir yol kullanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma ve üstyapı çalışmaları Gülnar ilçesinde artarak devam edecek.

Demirtaş: “Bolyaran’da 5 bin metre uzunluğunda yolu yeniledik”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda Sathi Kaplama İmalat Formeni Mustafa Demirtaş, Bolyaran’da yapılan çalışmalardan bahsederek, “Bolyaran Köyü’nün yolu, Gülnar-Ermenek yolundan ayrılıp Taşoluk, İshaklar ve Bardat Yaylası’na giden bir yol. Elma, domates, ceviz ve bademin bol üretildiği yaylalık bir bölge. Vatandaş yol bozuk olduğu için fazla geliş gidiş yapamıyordu. Yol yapılınca bu sorun ortadan kalktı. Burada 5 bin metre uzunluğunda yolu yeniledik” dedi.

Muhtar Tıraş: “Burası mahallenin kullandığı bir ana yol”

Bolyaran Mahalle Muhtarı Celal Tıraş, “Burası mahallenin kullandığı bir ana yol. Çok bozuktu. Ekipler üstüne kaplama yaptılar ve güzel oldu. Başkanımız Vahap Seçer’e ve tüm ekibine, yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtar Öz: “Bakımsız olan yol şimdi çok güzel oldu”

Göktürk Mahalle Muhtarı Yusuf Öz ise daha önce yolların çok bakımsız olduğunu belirterek,  “Burada arkadaşlar 3-4 gün dolgu malzemesi ile çalıştılar. Büyükşehir’in ağında Selvili’ye varana kadar çalışma yapıldı. Bu konuda minnettarız” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA