25 Ekim 2025 Cumartesi

15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:25   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:15   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:13   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:18   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:05   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”   14:50   GAZETECI ERCÜMENT AKDENIZ HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:47   ÖZGÜR ÖZEL: “İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANı OLDUĞUNDA ILK TALIMATı, ‘CUMHURIYET YURTLARı’Nı BITIRIN’ OLACAK”   14:45   CHP’NIN KURULTAY IPTAL DAVASıNıN BEŞINCI DURUŞMASı YARıN YAPıLACAK   14:44   ABB: MANSUR YAVAŞ’A VERILEN 7 GÜNLÜK SÜRE, MÜLKIYE SORUŞTURMALARıNDA STANDART UYGULAMA   14:42   BULDAN VE SANCAR’DAN EDIRNE VE KANDıRA’DA CEZAEVI ZIYARETI: "DEMIRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ’ıN SÜRECE DESTEĞI TAM"  
 
     
   

Büyükşehir, Gülnar Kırsalındaki Üstyapı Yatırımlarını Sürdürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesine bağlı Bolyaran ve Göktürk Mahallelerinde toplam 8 kilometrelik yolu sathi asfalt kaplama ile yenileyerek, hem tarımsal üretimi destekledi hem de kırsal mahallelerin ulaşımını konforlu hale getirdi. Çalışmalar, bölgedeki ulaşım ve tarımsal lojistik açısından büyük kolaylık sağladı.

 

Tarih : 25 Temmuz 2025 Cuma 09:13   Okunma : 419

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolyaran ve Göktürk Mahallelerindeki yolları sathi asfalt kaplama ile yeniledi.

Bolyaran Mahallesi’nde 5 kilometrelik yol, Göktürk Mahallesi’nde ise 3 kilometrelik yol sathi asfalt kaplama ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Bolyaran yolu, Gülnar-Ermenek yolundan ayrılarak Taşoluk, İshaklar ve Bardat Yaylası’na ulaşan önemli bir güzergah olarak; bölgenin elma, domates, ceviz ve badem gibi ürünlerin yetiştirildiği yaylalık alanda bulunuyor. Yolun yenilenmesiyle birlikte bölge halkının ulaşımı kolaylaşırken, tarımsal ürünlerin taşınmasında da önemli rahatlama sağlandı.

Göktürk Mahallesi’nde yapılan çalışmalar ise bölgedeki yol sorununa çözüm getirdi. Büyükşehir ekipleri, Göktürk’ten Selvili’ye kadar olan yol ağında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı ve mahalle sakinleri, ulaşımda daha konforlu ve güvenli bir yol kullanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma ve üstyapı çalışmaları Gülnar ilçesinde artarak devam edecek.

Demirtaş: “Bolyaran’da 5 bin metre uzunluğunda yolu yeniledik”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda Sathi Kaplama İmalat Formeni Mustafa Demirtaş, Bolyaran’da yapılan çalışmalardan bahsederek, “Bolyaran Köyü’nün yolu, Gülnar-Ermenek yolundan ayrılıp Taşoluk, İshaklar ve Bardat Yaylası’na giden bir yol. Elma, domates, ceviz ve bademin bol üretildiği yaylalık bir bölge. Vatandaş yol bozuk olduğu için fazla geliş gidiş yapamıyordu. Yol yapılınca bu sorun ortadan kalktı. Burada 5 bin metre uzunluğunda yolu yeniledik” dedi.

Muhtar Tıraş: “Burası mahallenin kullandığı bir ana yol”

Bolyaran Mahalle Muhtarı Celal Tıraş, “Burası mahallenin kullandığı bir ana yol. Çok bozuktu. Ekipler üstüne kaplama yaptılar ve güzel oldu. Başkanımız Vahap Seçer’e ve tüm ekibine, yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtar Öz: “Bakımsız olan yol şimdi çok güzel oldu”

Göktürk Mahalle Muhtarı Yusuf Öz ise daha önce yolların çok bakımsız olduğunu belirterek,  “Burada arkadaşlar 3-4 gün dolgu malzemesi ile çalıştılar. Büyükşehir’in ağında Selvili’ye varana kadar çalışma yapıldı. Bu konuda minnettarız” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA