15 Aralık 2025 Pazartesi

22:40   "VAHAP SEÇER’DEN GÜLŞAH DURBAY İÇIN TAZIYE MESAJı: ‘ACıMıZ BÜYÜK’"   12:55   “AHMET GÖK: ADıYAMAN’A BORCUMUZU ONURLU SIYASETLE ÖDEYECEĞIZ”   10:08   “DERYA GRUP 47. YıLıNDA TÜRKIYE’NIN DERYASı OLMA YOLUNDA GÜCÜNÜ PEKIŞTIRDI”   23:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE 161 MILYONLUK SOSYAL VE KÜLTÜREL YATıRıM   22:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE DESTEK: 100 SÜT TANKı, 21 GÜNEŞ PANELI   21:05   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÇOCUKLARA GELECEĞI ŞEKILLENDIREN EĞITIM MERKEZI”   13:15   MHP’LI FETI YıLDıZ: "TÜRKIYE’NIN TERÖRLE MÜCADELESI ’BEKA’ EKSENINDE KURUMSALLAŞMıŞ TARIHSEL BIR DEVLET REFLEKSIDIR"   13:11   DURUŞMA ’GEÇICI’ HAKIMLE YAPıLDı, İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 108 GÜN SONRAYA ERTELENDI…   13:07   UĞUR DÜNDAR, MUSTAFA BALBAY VE YAVUZ OĞHAN, TÜYAP KITAP FUARı’NDA İBB STANDı’NDA OLACAK   13:02   CHP’LI KARASU’DAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI TATBIKATA TEPKI: "EMEKÇININ TALEBI SUÇ DEĞILDIR"   11:55   MEZITLI BELEDIYESI ATıL ALANı DÖNÜŞTÜRDÜ, “YENI NESIL KITAP&KAFE” ARTıK HIZMETTE   11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN DOSTU KENT’ POLITIKALARıNDA SAĞLAM ADıMLAR   16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:07   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:45   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”  
 
     
   

CHP Adana İl Başkanlığı’ndan Zeydan Karalar’ın çocukları hakkında gözaltı iddialarına yalanlama: "Gerçeği yansıtmıyor"


CHP Adana İl Başkanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın çocuklarına yönelik gözaltı kararı olduğu ve evde arama yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Sosyal medyada yayılan söylentiler üzerine yazılı bir açıklama yapan İl Başkanlığı, kamuoyunu yanıltmaya yönelik girişimlere karşı yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

 

Tarih : 25 Temmuz 2025 Cuma 04:17   Okunma : 564

CHP Adana İl Başkanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın çocuklarına yönelik gözaltı kararı olduğu ve evde arama yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Sosyal medyada yayılan söylentiler üzerine yazılı bir açıklama yapan İl Başkanlığı, kamuoyunu yanıltmaya yönelik girişimlere karşı yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

CHP Adana İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından Karalar'ın ailesi hakkında ortaya atılan iddialara yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

"Bugün saat 18:30 sularında sosyal medya üzerinden yayılan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar’ın çocukları ile ilgili gözaltı kararı olduğu ve evde arama yapıldığına dair söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu gerçek dışı haberin yayılmasının ilk anından itibaren İl Başkanımız, Adana milletvekillerimiz ve avukatlarımız ile Zeydan Karalar’ın kıymetli ailesinin yanında bulunmuş ve bu söylentilerin gerçek dışı olduğu konusunda basın bilgilendirilmiştir.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı üst başlığı ile e-imza ile imzalandığı şeklinde gerçekliği teyit edilemeyen bir belge ve gerçek olmayan haberlerle kamuoyunu yanıltma çabası içerisinde olanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını bildirmek isteriz. Kimse unutmamalıdır ki tutuklama yolu ile cezalandırılmaya çalışılan Başkanlarımız ve yol arkadaşlarımızı aileleri ile tehdit etmeye çalışanlar asla mücadele azmimize zarar veremez. Yetkili mercilerin ivedilikle konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeleri gerekmektedir. Tarafımızca yapılacak açıklamalar dışındaki bilgilere itibar etmeyiniz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA