20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Sabri Tekli’den Mersin İdman Yurdu açıklaması


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, gerçekleştirdiği basın toplantısında Mersin İdman Yurdu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Tarih : 27 Temmuz 2019 Cumartesi 17:37   Okunma : 1283

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, gerçekleştirdiği basın toplantısında Mersin İdman Yurdu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mersin’in tüm takımlarına sahip çıkacaklarını belirten Başkan Tekli, ‘Mersin İdman Yurdu meselesinde kaybımız yok, olması gerek buydu, 4 sene daha sabredeceğiz. Şuanda 3 takımında Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) olması en büyük avantajımız. Şehrimizin takımlarına sahip çıkacağız’ dedi.

‘HEPSİ BİZİM TAKIMIMIZ’

Mersin’in takımını yaratma konusunda çıktıkları yolda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Başkan Tekli, ‘Hamit İzol başkanla yaptığımız görüşmeler neticesinde Mersin İdman Yurdu’nu yeniden ayağa kaldırmanın mümkün olmadığını gördük. Bilinçsizce imzalanan sözleşmeler, borçlar, takımı ciddi bir kaosa sürüklemiş. Şuanda en büyük avantajımız Mersin’in 3 takımının da BAL’da olması. Biz 3 takımımıza da sahip çıkacağız. Hepsi bizim takımımız. Buradan çıkacak takım 3. Ligde mücadele edecek. Fedakârlığın her boyutuna varız. İdmanyurdu 1925’i isteyen varsa devretmeye hazırız. Mersin’in takımını yaratma konusunda çıktığımız hedeflerde hiçbir sıkıntı yok. İçel İdman Yurdu çok büyük bir kadro kurdu. Gerekirse destek verip 3. Lige çıkarmamız lazım’ dedi.

‘Ciddi bir kaynağı BAL’daki 3 takıma aktarıp zaman kaybetmeye niyetimiz yok’

Mersin’de Bal Ligi’nde bir takıma yardım toplamanın çok zor olduğunu belirten Başkan Tekli, takımın 3. Lige çıkması halinde kentte heyecan yaratabileceğinin altını çizdi. Tekli, ‘BAL’daki bir takıma yardım toplayabileceğimizi zannetmiyorum. Ama 3. Lige çıkarsa heyecan yaratabiliriz. Bu sene ciddi bir kaynağı BAL’daki 3 takıma aktarıp zaman kaybetmeye niyetimiz yok. Mersin’in markası olan İdman Yurdu’nu da süper lige taşımak gerektiğine inanıyorum. Tüm gücümüzle her türlü oluşuma varım. Ben Hamit Başkan ile çıktığım yolda mücadelemi de sonuna kadar sürdüreceğim. İdman Yurdu meselesinde kaybımız yok, olması gereken buydu. 4 yıl daha sabredeceğiz’ dedi.

Tekli’nin düzenlediği basın toplantısına Mersin İdmanyurdu taraftar önderleri de katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  MTOSB, BAŞKAN, SABRİ TEKLİ, MERSİN İDMAN YURDU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA