16 Haziran 2024 Pazar

13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   15:34   AÇEV: “BABA SEVGISI VE ILGISIYLE BÜYÜMEK, ÇOCUKLARıN ÇOK YÖNLÜ GELIŞIMINI DESTEKLIYOR”   15:28   LIMAK`ıN BODRUM`DAKI PROJESINE YÖRE HALKı TEPKI GÖSTERDI: “HUKUKI MÜCADELEYI BAŞLATACAĞıZ”   15:14   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BÖCEK:" BU BAYRAMıN HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜZEL GÜNLER GETIRMESINI DILIYORUM"   15:13   PSIKOLOGLARDAN KURBAN BAYRAMı UYARıSı: "12 YAŞ ALTıNDAKI ÇOCUKLARı KESIM ALANıNDA BULUNDURMAYıN"   15:06   CUMHURBAŞKANLıĞı YıLLıK PROGRAMı`NA GÖRE, TMO BU YıL SADECE 3,5 MILYON TON BUĞDAY ALıMı YAPACAK   14:33   CHP İZMIR`DE BAYRAMLAŞMA... ASLANOĞLU: "SEÇIM SANDıĞı NE ZAMAN KONURSA KONSUN, CHP IKTIDAR OLACAKTıR"   14:13    ERDOĞAN`DAN ÖZEL`E "SUÇ ORTAĞı" YANıTı: ``BIZIM IADEIZIYARETIMIZI DEMEK KI HAZMEDEMEDILER``   13:54   MANSUR YAVAŞ: "SEVDIKLERINIZLE SAĞLıK, HUZUR VE MUTLULUK DOLU BAYRAMLAR GEÇIRMENIZI DILIYORUM"   13:49   SIYASI PARTI LIDERLERININ BAYRAM PROGRAMı BELLI OLDU   13:44   ÖZGÜR ÖZEL, AZERBAYCAN`ıN MILLI KURTULUŞ GÜNÜ`NÜ KUTLADı   13:44   SIYASI PARTILERIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMı BELLI OLDU   13:33   DEVLET BAHÇELI: "SABıR VE TAHAMMÜL SıNıRıMıZı ZORLAMA YANLıŞıNDAN DERHAL DÖNÜN"   12:57   ÖZGÜR ÖZEL: "ADALET YÜRÜYÜŞÜ 7 YAŞıNDA. 86 MILYON YURTTAŞıMıZ IÇIN ADALETI SAĞLAYANA, HAKSıZLıKLARı SONLANDıRANA KADAR O MÜCADELEMIZ SÜRECEK"   11:58   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN BAYRAM MESAJı: "SIYASETTE OLUŞAN YUMUŞAMA IKLIMI MILLETIMIZIN TEKRAR KUCAKLAMASıNA KATKı SAĞLıYOR"   11:01   VATANDAŞıN PAHALıLıK ISYANı: ``BAYRAM ALıŞVERIŞI NASıL YAPALıM? NAKIT YOK, KREDI KARTLARıNıN HEPSI PATLAK. HAKKıMı HELAL ETMIYORUM``   17:06   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ; “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”  
 
     
   

Genel Başkan Kılıçdaroğlu CHP’nin son anketini açıkladı..


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin elindeki araştırma verilerini paylaşarak "En son gelen tahmin ‘hayır’ oylarının yüzde 53 civarında olduğu" dedi.

 

Tarih : 15 Nisan 2017 Cumartesi 01:19   Okunma : 1209

CHP lideri Kılıöçdaroğlu, referandum öncesinde katıldığı son canlı yayında (Halk TV ve Tele 1 TV'nin ortak canlı yayını) gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Referanduma 2 gün kala ‘evet’ yoğunluklu yayınlanan anket sonuçlarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Bundan 1 hafta önce hükümetin strateji uyguladığını, son hafta anket maniplasyonu yapacağını söylemiştim. Kararsız yurttaşları sandığa gitmemesine yönelik bir strateji kullanılıyor. Sandığa gidildiği sürece ‘hayır’ çıkacak. Demokratik bir ülke olmak istiyorsak sandığa gidip oy kullanmak çok önemli. Yapılan bir parti seçimi değil. Tek adamlık rejimi ile parlamenter demokratik rejim arasında bir seçim yapılacak. Referandumun ardından ‘bütün baskılara karşı halk demokrasiden yana tavrını koydu’ diyerek yeni süreci yaratacağız” dedi.

"ŞU AN YÜZDE 53 HAYIR"

CHP’nin elindeki araştırma verilerini de paylaşan Kılıçdaroğlu, “En son gelen tahmin ‘hayır’ oylarının yüzde 53 civarında olduğu. Bunun içerisinde gizli oy dediğimiz, ‘acaba hayır dersem başıma birşey gelir mi’ diye düşünen kitle de var. Sandığa gidiş ne kadar fazla olursa ‘evet’ ile ‘hayır’ arasındaki fark, ‘hayır’ lehine o kadar fazla olacak” diye konuştu.

"SANDIKLAR GÜVENDE"

Halkın sandık güvenliği konusunda endişe içinde olmaması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Ciddi bir kararlılık içerisindeyiz. Sandık görevlileri ve müşaitler belirlendi. Bütün arkadaşlara seslenmek isterim, birleştirme tutanakları alınmadan hiç kimse sandık başından ayrılmasın, herkes sandığa sahip çıksın. Kararlı olmak, demokratik standarları geliştirmek zorunda olan bir ülkeyiz. Bu ülkenin insanları 3. sınıf demokrasiye laik değil. Güçlü bir ülke olduğumuz demokratik standarlarımızdan belli olmalı” ifadelerini kullandı.

"BAHÇELİ YENİ FARK ETTİ"

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şükrü Karatepe’nin açıklamaları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tepkisi ile büyüyen eyalet tartışmasını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Eyalet diye yazmaz zaten. ‘Birden fazla ili kapsayan düzenlemeler yapabilir’ diyor. Cumhurbaşkanı bakanlıkları, merkez ve taşra teşkilatını yeniden düzenleyebiliyor. Karatepe de bunu ifade etti ama Bahçeli bunu yeni keşfetmiş gibi görünüyor” dedi.

"EVET DEMENİN VEBALİ BÜYÜK"

Kılıçdaroğlu referandum öncesinde katıldığı son yayınında seçmene “‘Pazar günü hava güzel sandığa gitmiyorum’ demesinler. Herkes mutlaka sandığa gitmeli. ‘Evet’ demenin vebali çok ağırdır. Türkiye’nin kaderi demokrasinin yükselmesi ile yükselir. Sandıkların güvenliği konusunda hiç bir tereddüt olmasın. Sandıkların güvenliğini parti üyelerimiz, sivil toplum örgütleri ve genç avukatlarla takip edeceğiz. Türkiye’nin demokrasisi, bekası, çocuklarımız, geleceğimiz için kahverengine ‘hayır’ a mührümüzü basalım” mesajı verdi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, kılıçdaroğlu, anket, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA