3 Mart 2026 Salı

16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"   14:47   İRAN’A AÇıLAN KAPıKÖY SıNıR KAPıSı’NDA GIRIŞI VE ÇıKıŞLAR SÜRÜYOR  
 
     
   

Özel Basut Eğitim Kurumları Çocuklar ve Ailelerini Boyama Şenliğinde Ağırladı..


Batman’ın ardından Mersin’de de eğitim vermeye başlayan Özel Basut Eğitim Kurumları düzenlediği Boyama Şenliğinde anaokulu çağındaki çocukları ve ailelerini ağırladı, çocukların yaptıkları resimler yarıştırıldı ve okulun eğitim yöntemleri, teknolojileri hakkında bilgi verildi.

 

Tarih : 19 Nisan 2017 Çarşamba 02:33   Okunma : 3019

Batman’ın ardından Mersin’de de eğitim vermeye başlayan Özel Basut Eğitim Kurumları düzenlediği Boyama Şenliğinde anaokulu çağındaki çocukları ve ailelerini ağırladı, çocukların yaptıkları resimler yarıştırıldı ve okulun eğitim yöntemleri, teknolojileri hakkında bilgi verildi. Okul müdürü Kemal Pekgöz “Çocuklarınızın geleceğe daha güvenli ve emin adımlarla yelken açabilmesi için gerekenleri biliyor ve bu gereklilikleri yerine getiriyoruz. Sayısal ve sözel eğitimlerin yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç duyduğu sosyal ve spor aktivitelerini öne çıkarmaya çabalamaktayız. Böylece öğrencilerimiz derslerde daha motive ve moralleri yüksek bir şekilde eğitim almakta. Uzman eğitim ekibimiz konuyu dikkatle takip ve idare etmektedir. Binamızın yanında bulunan iki adet kapalı spor kompleksi öğrencilerimizin daima hizmetinde. Ufuklarını açık tutmak ve kabiliyetlerini buna göre geliştirmek için en iyisini onlara sunuyoruz” dedi.

Resim yarışması sonrasında okul müdürü Kemal Pekgöz tarafından dereceye giren minik öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Kemal Pekgöz konuşmasında Basut Eğitim Kurumları’nın geçmişinden de bahsetti: “Özel Basut Eğitim Kurumları 1991 yılında Batman’da hizmet vermeye başladı. 26 yıllık bir deneyimin ardından Mersin’de bir senede inşaasını tamamlayıp hizmet vermeye başladık. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Döneminde farkımızı ortaya koyacak işler yapmaya çalıştık, ayrıca bu yılın başında düzenlediğimiz kayıt kampanyalarını halen devam ettirmekteyiz. Öğrencilerimizi baskıcı ve klişe bir eğitime değil; yeteneklerine göre resim, müzik, tiyatro ve spor gibi farklı dallarda eğitimlere tabii tutuyoruz; ezberci bir eğitim sistemiyle değil; yapıcı olan, sıkıcı olmayan bir eğitimi hedefliyoruz.

REFORMİST, İLERİCİ EĞİTİM VERİLİYOR

Özel Basut Eğitim Kurumları’nda 1. sınıf öğretmenliği yapan Salim Doğan düzenlenen Boyama Şenliği ve okulun genel portföysü hakkında konuştu: “Düzenlenen bu etkinlik Basut Kurumları açısından henüz bir başlangıç, devam edecek bir etkinlik takvimimiz var. Bu etkinliklerle hem öğrencilerimizi motive etmek, hem ailelere kendimizi daha yakından tanıtmak amacındayız. Yetenekli öğrencilerimiz var, onların yeteneklerini okulumuz açığa çıkarmak ve sergilemek için böylesi etkinlikleri sürdürecek. Spor, müzik ve resim dışında yabancı dil konusunda Basut Eğitim Kurumları’nın kalitesine güvenilebilir. Öğrencilerimize sıkmadan, yormadan, onların anlayabileceği seviyede en iyi altyapıyı oluşturuyoruz.”

Boyama Şenliğinde yarışmada dereceye giren Cemre Erçetin, Dilay Arslan, Mine Buğlem Yalçın’a Basut Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Basut tarafından ödülleri takdim edildi. İrem Dirik, Ali Mert Açık ve Güney Işık isimli öğrencilere de mansiyon ödülleri verildi.


 

 

Paylaş :
Etiketler :  özel basut eğitim kurumları, boyama şenliği, milli eğitim, mersin, batman.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA