29 Nisan 2026 Çarşamba

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

Başkan Seçer, Tirat Mutfak Atölyesi’nin Açılışına Katıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Mezitli Belediyesi TİRAT Mutfak Atölyesi’nin açılışına katıldı. Protokol üyeleri ile birlikte tezgahın başına geçip, makarna yapan Başkan Seçer, TİRAT Mutfak Atölyesi’ni“Farklı dünya mutfaklarından bazı yemekler, lezzetler ya da gıda ürünlerinin, tüm dünyada yaygınlaşması, toplumlarda öğretilmesi adına yapılan değerli bir çalışma” sözleriyle değerlendirdi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2020 Cumartesi 23:01   Okunma : 2073

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediyesi tarafından Türk mutfağı ve bazı yabancı mutfak kültürleri ile ilgili uygulamalı eğitimlerin verileceği  ‘Mezitli Belediyesi TİRAT Mutfak Atölyesi’nin açılışına katıldı. Protokol üyeleri ile birlikte tezgahın başına geçen Başkan Seçer, Şef Müslüm Aktaş’ın tarifi ile makarna yaptı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılışa, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıraTBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AKP Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, meclis üyeleri,sivil toplum kuruluşları, üniversite ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 

“Farklı dünya mutfaklarından lezzetlerin tüm dünyada yaygınlaşması adına değerli bir çalışma”

Başkan Seçer, atölyenin Mezitli Belediyesi’nin değerli bir çalışması olduğundan söz ederek, “Sadece Türkiye’de değil, dünyada yeni konsept artık yeni yaşam tarzı ile beraber toplumların, özellikle refah seviyesi yükselen toplumların ilgi alanı haline gelen farklı dünya mutfaklarından bazı yemekler, lezzetler ya da gıda ürünlerinin, tüm dünyada yaygınlaşması, toplumlarda öğretilmesi adına yapılan değerli bir çalışma” dedi.

“İnsanların günlük yaşamından yorgunluklarını atacak önemli bir uğraş alanı”

Yeni düzende insanların yoğun çalışma ve mesai ortamlarından kaynaklı eski geleneksel aile düzeninden hızla uzaklaşmak zorunda kaldığını söyleyen Seçer, “Onun için de mutfaklar, restoranlar, lezzet evleri bir kez daha önemseniyor. Ayrıca insanların günlük yaşamından yorgunluklarını atacak önemli bir uğraş alanı olarak gördükleri bir çalışma alanı. Bu atölyeyi de Mersin gibi Türkiye’nin birçok kültürünü bir arada barındıran bir potada eriten bir kentte önemli sonuç elde edebileceğimiz bir değerlendirme, bir eser olarak görüyoruz.Sayın Başkan nezdinde projeyi hazırlayan, emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, TİRAT MUTFAK ATÖLYESİ, VAHAP SEÇER, NEŞET TARHAN, ABDULLAH ÖZYİĞİT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA