13 Mart 2026 Cuma

16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL   15:30   TUNCER BAKıRHAN’DAN 12 MART AÇıKLAMASı: "ARADAN GEÇEN 31 YıLA RAĞMEN KATLIAMıN TÜM YÖNLERIYLE AYDıNLATıLMAMıŞ OLMASı ACıYı DERINLEŞTIRMEYE DEVAM EDIYOR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”   10:57   MERSIN’DE KALPLERI ISıTAN BULUŞMA: ÜÇ KUŞAK DOĞANıN KALBINDE BIRLEŞTI!  
 
     
   

Büyükşehir’den Doğudan Batıya, Her Noktaya Hizmet


Çamlıyayla ziyaretinde Cumayakası Mahallesi Talıç yolunda toz sorununun yaşandığının vatandaşlar tarafından aktarılması üzerine söz konusu yolun en kısa sürede asfaltlanacağını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sözünü tuttu.Çamlıyayla Talıç yolu Büyükşehir ekipleri tarafından asfaltlanırken, aynı şekilde yoğun kullanılan Ergene yolunda da asfalt çalışması yapıldı.

 

Tarih : 19 Ağustos 2020 Çarşamba 08:40   Okunma : 1993

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle asfalt atağı başlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Geniş sorumluluk alanında doğudan batıya her noktaya eşit hizmet götüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yayla turizmi açısından eşsiz güzelliklere sahip olan Çamlıyayla İlçesi’nde de hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Söz verdi, yerine getirdi

Başkan Vahap Seçer’in ilçeye ziyareti sırasında vatandaşlar Çamlıyayla merkez Cumayakası Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Talıç yolunda toz ve zemin bozukluğu nedeniyle sıkıntılar yaşandığını aktardı. Başkan Seçerde yolda en kısa zaman içerisinde asfaltlama yapılacağının sözünü verdi.

Ali Boltaç’ın koordinatörlüğündeki Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki Talıç yolunda zemin düzenleme çalışmalarını ivedilikle tamamladı ve yolda çift kat sathi asfalt kaplama yapıldı. Aynı şekilde Çamlıyayla’da yoğun kullanılan Ergene yolunda da Büyükşehir ekipleri tarafından yaklaşık 500 metre sathi asfalt kaplama yapıldı.

Heyelandan zarar gören yollar yapılıyor

Heyelandan zarar gören FakılarMahallesi yolunda istinat duvarı örme faaliyetini tamamlayan Büyükşehir ekipleri, aynı şekilde heyelandan zarar gören KörmenlikMahallesi yolunda da istinat duvarı örme ve yol ıslah çalışması gerçekleştirecek. Öte yandan,Ulumeres Mevkii’nde de asfalt öncesi zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çamlıyayla’da kafe işletmeciliği yapan Saime İşlek, Talıç yolunda özellikle toz nedeniyle ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, “Talıç yolunun bozuk olması nedeniyle herkes sıkıntı yaşıyordu. Özellikle hafta sonları sıklıkla kullanılan yolumuz nihayet asfaltlandı. Büyükşehir ekiplerine ve yetkililerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Çamlıyayla merkez Cumayakası Muhtarı Ahmet Yılmaz ise Büyükşehir’den aldıkları hizmetlerden memnun olduklarını vurgulayarak, “Ergene yolunda asfaltlama yapıldı. Diğer yollarda da çalışmalar sürüyor. Talıç yolu ise gerçekten problemliydi. Eskiden bu kadar araç yoktu. Şimdi ise her evin önünde araç var. Araçların geçişi esnasında ise toz sorunu yaşanıyor. Talıç yolunun asfaltlanması ile çevre halkı gerçekten rahatlamıştır. Bu noktada hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e ve diğer belediye yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, hizmetlerin devamının geleceğine inanıyorum”diye konu

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA