26 Şubat 2026 Perşembe

14:08   CHP’LI KıŞ’TAN, IKTIDARA TEPKI: "ADALET BAKANı DEĞIŞTI AMA ZIHNIYET DEĞIŞMEDI. ELEŞTIRIYI ‘HAKARET’ DIYEREK YARGı SOPASıNA DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ"   10:50   TARSUS’TA "BEYAZ ALTıN" MESAISI: ATıL ARAZILER MIS KOKULU KAZANCA DÖNÜŞTÜ!   10:29   AÇLıK SıNıRı ASGARI ÜCRETI 5.888 TL GEÇTI: "PAZARDA ARTıK SADECE BAKıYORUZ!"   10:27   MADENLERDE "ÖZELLEŞTIRME" KıSKACı: İŞÇININ CANı PATRONUN İKI DUDAĞı ARASıNDA!   10:25   8 MART ÖNCESI KORKUTAN TABLO: "KADıN YOKSULLUĞU HIÇ BU KADAR DERINLEŞMEMIŞTI!"   10:23   MERSIN’DE SıNAV KAZANDıRAN HAMLE: 21 ŞUBEDE 76 DEV DENEME SıNAVı BAŞLADı!   08:57    KOOPERATIF MAĞDURLARıNA MÜJDE: TAPUYU ALANA YENI BORÇ ÇıKARıLAMAYACAK!   06:31   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GALATASARAY’A GURUR DOLU MESAJ: "BÜYÜK BIR ZAFER!"   22:59   TÜRKIYE BU SONUCU KONUŞUYOR: YEREL YÖNETIMLERIN ZIRVESINDEKI İSIM BELLI OLDU!   22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı   21:01   YENIŞEHIR’IN "EĞITIM DEVRIMI" KARADENIZ’E SıÇRADı! "TOKAT YEMIŞ GIBI OLDUM"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!  
 
     
   

CHP’li Akar Muhtarlarla Buluştu


Önceki dönem CHP il başkanı olan Faruk Akar Akdeniz ilçesindeki Çay, Çilek,Özgürlük, Karaduvar ve yeşil çimen mahalle muhtarları ile buluştu.

 

Tarih : 24 Ağustos 2020 Pazartesi 17:01   Okunma : 2558

Önceki dönem CHP il başkanı olan Mehmet Faruk Akar Akdeniz ilçesindeki Çay, Çilek,Özgürlük, Karaduvar ve yeşil çimen mahalle muhtarları ile buluştu. Karaduvar mahallesinde bir restaurantta yapılan yemekli toplantının gizlilik içinde olması, Yeşil çimen mahalle muhtarının yemeğin resmini sosyal medya hesabından paylaşması ile ortaya çıktı. Toplantıya katılan muhtarların özellikle seçmen yoğunluğunun doğulu vatandaşların çoğunlukta olduğu mahallelerin muhtarları olması dikkat çekti.

Neden özellikle bu mahalleler ve neden zamanlama şimdi.?

Gazetemizin ulaştığı CHP’li Akar’a sorduk, Akar, yaptığı açıklamada;Daha önceden kararlaştırmıştık ,günü belli değildi . Bu güne denk geldi. Eski arkadaşlarız, dostluklarımız ilk günkü gibi tertemiz duygularla devam ediyor. Bir müddettir gündem yoğunluğundan bir araya gelememiştik. Güzel bir akşam oldu.

Siyaset mutlaka vardır, yerel yönetimler konuşuldu mu?

"Tabii ki bizlerin olduğu yerde siyaset vardır. Konuşuldu da.. özellikle hizmetlerin daha etkin bölgeye ulaşmasında yöntemler ve ilişkiler konuşuldu. Bölge mahallelerinin yapısal sorunlarının çözümü konusundaki adımların hızlandırılması konuları ağırlıktaydı. Kentsel dönüşüm, alt yapı, parklar, mahalle içindeki hayvan beslenmesi ve sosyal yardımlar gibi.. Önümüzdeki günlerde sayıca biraz daha kalabalık olarak bir araya geleceğiz. Sorunların çözümüne katkı koymaya devam edeceğiz. Muhtar kardeşlerimin hizmet konusunda yapıcı ve heyecanlı oluşları bölge için bir kazançtır. Belediye başkanlarımızın bu heyecana ortak olacaklarını düşünüyorum. Seçimler gelir geçer, eserler ebediyete intikal eder. Herkes yaptığının mükafatını mutlaka görürür," şeklinde konuştu

Paylaş :
Etiketler :   CHP’Lİ AKAR, MUHTARLARLA, BULUŞTU, CHP, İL ÖRGÜTÜ, AKDENİZ, ARAP FARUK, BÜYÜKŞEHİR , BELEDİYESİ, MERSİN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA