23 Ekim 2025 Perşembe

21:27   MERSIN’DE TARıMıN GELECEĞI GÜNEŞLE, GÜBREYLE, NERGISLE AYDıNLANıYOR   21:01   YUMURTALıK’TA AY YıLDıZ COŞKUSU: 21 MAHALLEDE BAYRAKLAR YENILENDI!   16:16   TARSUS BELEDIYESI DR. ÜSTÜN EZER ZEYTIN GEN KORUMA ALANıNDA HASAT BAŞLADı   16:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “KÂĞıT ÜZERINDE HAK VAR, AMA O HAKLARı KULLANAN IŞÇI KALMADı!”   16:12   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE ÖĞRENCI OLMAK ÇOK KOLAY   16:09   KARADUVAR SAHILINE DÖKÜLEN TONLARCA GIYSI VE TEKSTIL ATıĞı TOPLANDı   16:08   23. AHMET YEŞIL RESIM YARıŞMASı BAŞVURULARı YARıN SONA ERIYOR   21:46   TBMM’DE “SILIVRI” KRIZI: BAŞARıR’ıN SÖZLERI MECLIS’I KARıŞTıRDı   21:14   TÜRKIYE’NIN GELECEĞI TOPRAĞıN ALTıNDA: CHP’DEN NADIR ELEMENTLER İÇIN TARIHI HAMLE   16:09   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL, KADıN ÇIFTÇILER İÇIN SGK PRIM DESTEĞI VE YıPRANMA PAYı TALEP ETTI   15:42   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER, ANKARA’DA ‘KADıN DOSTU KENTLER PROGRAMı 3. FAZı LANSMANı’NA KATıLDı   15:41   MEZITLI’DE ŞAH-HANE SATRANÇ EVINE YOĞUN İLGI   15:38   MINGUZZI CINAYETI DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı...   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ EĞER BIR GALIBIYET ALACAKSAK ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDE TÜRKIYE’DE ALACAĞıZ"   15:34   ÜMIT DIKBAYıR CHP’YE KATıLDı   15:32   DEVLET BAHÇELI’DEN KıBRıS ÇıKıŞı   09:59   ERDEMLI’DE HIJYEN KRIZI: İKI FıRıNA MÜHÜR VURULDU!   09:55   CAN ATALAY’DAN BAKAN KURUM’A HATAY TEPKISI: “DRONU YÜKSELTIN, GERÇEĞI GÖRÜN!”   09:53   ALTıN UĞRUNA KıRŞEHIR FEDA EDILEMEZ!   09:50   ZEYTINLE GELEN UMUT: MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMANıN ALTıN ANAHTARı BÜYÜKŞEHIR’DEN  
 
     
   

Erdemli Ürünleri, Aliexpress ile Dünya Pazarında


Erdemli Belediyesi E-ticaret Dijital Dönüşüm Projesi e-ihracat bağlantısı, Aliexpress üzerinden kuruluyor. İç piyasanın yanısıra dış piyasaya da ürünlerini satacak olan üreticiler, 18 dilde tercüme kolaylığı ile dünyanın dört bir tarafına, kargo zorluğu yaşamadan satış yapma imkânına kavuşacak.

 

Tarih : 27 Ağustos 2020 Perşembe 11:41   Okunma : 3838

Erdemli Belediyesi E-ticaret Dijital Dönüşüm Projesi e-ihracat bağlantısı, Aliexpress üzerinden kuruluyor.  İç piyasanın yanısıra dış piyasaya da ürünlerini satacak olan üreticiler, 18 dilde tercüme kolaylığı ile dünyanın dört bir tarafına, kargo zorluğu yaşamadan satış yapma imkânına kavuşacak.

Üreticileri dijital pazarla buluşturan E-Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi ile ilçenin yöresel ürünleri, aracısız olarak dünyanın dört bir tarafına ulaşacak. Üreticiler ürünlerini, kargo ile Aliexpress’in İstanbul merkezine ulaştıracak ve oradan dünyanın dört bir tarafına gönderilecek.

“Erdemli E-ticaret Projesi, Dijital Devrimdir”

Eğitimlere katılarak vatandaşlara, Dünya pazarına açılmanın ülkeye sunduğu katkı ve ekonomi noktasındaki getirilerinden bahseden Fehmi Darbay,  Erdemli’nin ihracat bağlantısını Aliexpress olarak sağlayacaklarını vurguladı.  Darbay, “Erdemli E-ticaret projesi, dijital bir devrimdir. Gelişen Dünya’ya bakıldığında bir ilçede başlatılan bu hareket diğer Belediye Başkanlarına da örnek olacaktır. Ben Erdemli Belediye Başkanımızı bu vizyonundan dolayı tebrik ediyorum ve Türkiye’de Belediye bazında yürüttüğü bu proje için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de Aliexpress olarak, Belediyemizin bu projesine destek olmak adına bu eğitime katılan vatandaşlarımızın, Aliexpress E-ihracat sayfalarını ücretsiz olarak kuracak ve 10 saatlik eğitim programımızdan ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlayacağız”  dedi.

 Projenin E-ihracat ayağını Aliexpress’in çok rahatlıkla yapabileceğini ifade eden Alixpress Türkiye Eğitmeni Fehmi Darbay,  “Erdemli’de böyle bir projenin büyümesi bizi çok şaşırttı. Proje bize dillendirildiği zaman, buraya hakikaten heyecanla yaklaştık. Bununla alakalı paylaşımlar yaptık. Türkiye’nin Mersin ilinin Erdemli ilçesi, böyle bir vizyona sahip projeyi hayata geçirirken, bunun Türkiye genelinde devlet nezdinde de hayata geçirilmesi gerekiyor. Nedeni şu, e-ihracat dünyada çok büyüyor. Pandemi artık bunu vazgeçilmez hale getirdi. O yüzden bizim tez vakitte, bu projeleri destekleyerek büyütmemiz gerekiyor. Aliexpress gibi bir platformu Erdemli’ye getirmek ve eğitim verdirmek, hakikaten takdire şayan bir durum. Bizim Aliexpress depomuz, İstanbul Tuzla’da. Diyoruz ki, Ürünü Tuzla’ya gönderin, gerisi bizde siz karışmayın diyoruz. Biz oradan dünyanın dört bir tarafına ürünlerinizi ulaştırırız” diye konuştu.

Erdemli’nin Ürünleri, Dünya Pazarı İle Buluşuyor

Erdemli’nin ürünlerini, iç piyasanın yanı sıra dış piyasayla da buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bu proje ile Erdemli’nin ürünlerini dünyanın dört bir tarafına göndereceğiz. E-ticaret ile üreticilerimizin ürünlerini, her an tüketiciye ulaştırabilecekleri bir sistem ortaya koyuyoruz. İş yükünün azalacağı, zamandan tasarruf edilecek bu sistem sayesinde; Erdemli’nin limonu, balı, yöresel ürünleri dünya pazarında tüketiciyle buluşacak. Bu kapsamda eğitimlerden sonra başvuru yapan vatandaşlarımıza internet sitelerini ücretsiz olarak kuracak ve süreç boyunca da kurduğumuz 13 kişilik uzman ekiple desteğe devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA