14 Haziran 2026 Pazar

23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"   16:55   AĞRı’DA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN IRMAK AYŞE KOPARAN, İZMIR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   16:53   SILIVRI’DEN SESLENEN DILEK KAYA İMAMOĞLU: ÇıPLAK ARAMA IŞKENCEDIR   14:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN, TARSUS’TA SU KANALLARıNı INCELEDI: BU IHMAL ÖLÜME DAVETIYE ÇıKARıYOR!   14:56   ÜNLÜLERE YÖNELIK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı... EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "ÖNCELIKLE UYUŞTURUCU BARONLARıNıN YAKALANARAK GÖZALTıNA ALıNMASı GEREKIR"   14:55   CHP PARTI MECLISI TOPLANDı  
 
     
   

Toroslar Belediyesi, İlçeye 240 Bin Ton Asfalt Döktü


Toroslar Belediyesi, başta ulaşım olmak üzere rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.

 

Tarih : 7 Eylül 2020 Pazartesi 15:42   Okunma : 1321

Toroslar Belediyesi,  başta ulaşım olmak üzere rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor. İlçe genelinde asfaltlama çalışmalarını yoğunlaştıran belediye, bir  yılda 26 mahallede yaklaşık 240 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Gelişimin hızla devam ettiği ve yeni yapılaşmaya paralel olarak nüfusun her geçen gün arttığı Toroslar'da yol yapım ve bakım çalışmaları başarılı bir şekilde uygulanıyor. Asfalt çalışmalarının yanında kilit parke yol ve kaldırım, imara uygun yeni yol açım ve düzenleme çalışmaları da planlı bir şekilde devam ederken, yaylalara ulaşımı sağlayan yollarda da iyileştirme yapılarak kesintisiz ve güvenli ulaşım hedefleniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Osmaniye, Zeki Ayan, Yalınayak, Portakal, Mevlana, Karaisalı, Toroslar, Ayvagediği, Tozkoparan, Turunçlu, Demirtaş, Sağlık, Kurdali, Çukurova, Mithat Toroğlu, Akbelen, Korukent, H. Okan Merzeci, Arpaçsakarlar, Çavuşlu, Soğucak, Turgut Türkalp, Yusuf Kılıç, Çağdaşkent, Mustafa Kemal ve Alsancak Mahalleleri'nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Asfaltlama çalışmaları, belli bir program dahilinde diğer mahallelerde de devam edecek.

"Çalışmalarımızı Tempolu Bir Şekilde Sürdürüyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir taraftan Koronavirüsle yoğun şekilde mücadele ettiklerini bir taraftan da asfaltlama çalışmaları ile ilçedeki eskiyen ve bozulan yolları yenileyerek, sokakları daha modern bir görünüme kavuşturduklarını söyledi.

Toroslar'ın, 300 bini aşkın nüfusu ve 67 mahallesiyle Mersin'in en büyük ilçesi konumunda olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Bir kentin gelişiminde alt ve üst yapı çalışmalarının önemi büyük. Bir yandan halkımızın sağlığını korumak adına virüsle mücadele çalışmalarını başarıyla yürütürken bir yandan da ilçemizi güzelleştirmek adına yol yapım ve asfalt çalışmalarımızı aralıksız gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri ve teknik gezilerimiz kapsamında oluşturduğumuz plan ve program dahilinde asfalttan, parke taşına ve yeni yol açımına kadar ilçemizin bir çok noktasında tempolu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar söz verdiğimiz gibi birçok mahallemizde asfalt serim çalışması yaparak, vatandaşımızın hizmetine sunduk. Sokaklarımızın daha güzel ve güvenilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA