21 Ocak 2026 Çarşamba

17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:05   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”  
 
     
   

CHP’li Karaca,Cumhuriyet Halk Partisi 97 Yaşında


CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin 97 kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Tarih : 9 Eylül 2020 Çarşamba 13:08   Okunma : 1749

Gülizar Biçer Karaca; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 97. Yıldönümünde, büyük ve köklü bir ailenin üyesi olmaktan duyduğumuz gurur, partimiz emektarlarından devraldığımız çalışma azmi ve kararlılıkla, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkmaya bir kez daha söz veriyoruz.”dedi

Türkiye Cumhuriyeti’nde eşit yurttaşlar olarak yaşayabilmenin, Cumhuriyetle birlikte elde ettiğimiz kazanımları koruyabilmenin, hak ve özgürlüklerin mücadelesini verebilmenin sorumluluğunu taşıyoruz.

Eşitsizlikleri, adaletsizlikleri, haksızlıkları ve hukuksuzluğu kalıcılaştırmaya, kurumsallaştırmaya çalışan tek adam iktidarı karşısında güçlü olabilmemizi sağlayan ise halkın sarsılmaz tam bağımsızlık inancı ve laik cumhuriyete, Atatürk ilkelerine bağlı yıkılmaz bir iradeye sahip olmasıdır.

Gazetecilerin, sanatçıların, aydınların, düşüncesini açıkladığı için hürriyetinden yoksun bırakılanların, haklarına erişmekte engellerle başbaşa bırakılanların ülkesi olmaktan çıkana, evrensel hukuk ilkeleri doğrultusunda Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırana dek Cumhuriyet Halk Partisi olarak dimdik ayakta duracağız.

Partimizin kuruluş yıldönümünde, pandemi koşulları nedeniyle yan yana, omuz omuza gelemesek dahi, birbirimize, vazgeçilmezimiz partimize, bize bıraktığı yegane değerli emanet için Atatürk’e duyduğumuz derin bağlılıkla biraradayız. Hep birlikte, sağlıklı, huzurlu, aydınlık günlerde biraraya gelme umuduyla Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü kutlu olsun

Paylaş :
Etiketler :  CHP, GÜLİZAR BİÇER KARACA, CUMHURİYET HALK PARTİSİ 97 YAŞINDA, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA