10 Mayıs 2025 Cumartesi

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Başkan Uysal, Devletin, Milletin Son Birikimleri İle Varlıklarını Usulsüzce Pazarlıyorlar


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti’ye eleştirilerini sürdürürken, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uysal, “Kumarcının cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini sattığı gibi AKP’nin de devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını usulsüzce pazarladığını” söyledi.

 

Tarih : 28 Kasım 2020 Cumartesi 20:21   Okunma : 2064

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti’ye eleştirilerini sürdürürken, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uysal, “Kumarcının cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini sattığı gibi AKP’nin de devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını usulsüzce pazarladığını” söyledi.

Covid-19 vaka sayılarını yarım da olsa itiraf etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Uysal, “Eninde sonunda ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarını da bir gün kabul edecekler!” dedi.

Son olarak dün Katar ile Varlık Fonu’na geçen İstanbul Borsası’nın yüzde 10 hissesinin satışı protokolle açıklanması hakkında ise “Kumarcının cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini sattığı gibi AKP’nin de devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını usulsüzce pazarladığını” söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

“AKP’nin, tahrip ettiği değerlere bakışı mı değişti?"

“Demokrasi bir değerler bütünü ve manzumesi rejimin adıdır. Reform diye sayıklayan AK Parti iktidarı, önce kuvvetler ayrılığı, hesap verilebilirlik, denetim, şeffaflık gibi kavramları tahrip etti. Fiilen de reddediyorlar bu değerleri. Şimdi bu değerlere bakışı mı değişti AKP’nin?

“… Uzun tutukluluk süresini sınırlandıracakmış da mış mış!!!”

Basına yansıyan ‘Reform’ başlıklarına bakınca fiilen ve oluşturduğunuz olumsuz iklim dolayısıyla uygulanmayan Anayasa Mahkemesi/AİHM kararlarını tekrar yargılama kuralı haline getirecekmiş ve uzun tutukluluk süresini sınırlandıracakmış da mış mış!!!

“ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarının da GERÇEĞİNİ açıklayın!”

‘Reform’ için deste deste düzenleme yapmaya gerek yok! Hele bir şu yarım yamalak açıkladığınız, canlara mal olduğunuz Covid-19 vaka sayılarını açıklayın! Hele bir de milyonların sofrasından ekmeğinin çalınmasına sebep olan ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarının GERÇEĞİNİ açıklayın! Bunları açıklamanız en azından samimi bir niyet beyanı olur.

Eflatun’un kadim bir sözü var; ‘Hakikat güneş gibidir! Gözlerinizi kapatsanız da gözlerinizin içine sızar’ diye. Bugün Covid-19 vaka sayılarını yarım da olsa itiraf etmek zorunda kaldı AKP! Eninde sonunda ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarını da bir gün kabul edecekler!

“Devlet, kayıt dışına çıkarıldı”

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, AKP tarafından, Varlık Fonu gibi resmî düzenlemelerle DEMOKRASİ’nin ruhuna ve lafzına aykırı bir şekilde bürokraside, ekonomide, hukukta ve dış politikada KAYIT DIŞINA çıkarıldı.

Varlık Fonu’nun ve TMSF’nin elindeki varlıklar kime borçlu, kimlere ve nasıl satılıyor? Bunların hiçbirinden ne devlet kurumları ne de milletimiz ne kamuoyu bilgi sahibi!

“Son birikimlerimizi ve varlıklarımızı da usulsüzce pazarlıyorlar!"

Son olarak dün Katar ile Varlık Fonu’na geçen İstanbul Borsası’nın yüzde 10 hissesinin satışı protokolle açıklandı. Adeta AKP, ‘kumarcı’ mantığıyla cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini satarcasına devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını da usulsüzce pazarlıyor!

Merkez Bankası rezervinin Swap anlaşmalar dışında -46 Milyar $’a düştüğünü Naci Ağbal’ın sunumuyla öğrenen çökertilmiş TC Devleti’nin Cumhurbaşkanı, panikle bu açığı kapatmanın telaşında!

Eyy benim dev memesinden cüceler emziren acayip memleketim... İstikametini kaybetmiş bir siyasi kadronun elinde rehin kalmış vatandaşlarımızı esaretten kurtarmak boynumuzun borcudur! Tavandan tabana her birimiz silkinmeliyiz! Aksi FELAKET!!!”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, DEMOKRAT PARTİ, GENEL BAŞKANI, GÜLTEKİN UYSAL, BORSA ISTANBUL, DEVLETİN, MİLLETİN, SON BİRİKİMLERİ, İLE, VARLIKLARINI, USULSÜZCE, PAZARLIYORLAR, DP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA