4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

Silifke’de yazarlar ,okurlarla buluşdu..


Yazarlar ile okuyucuların bir araya geldiği Silifke 1. Edebiyat Festivalinin 3. gününde, yazar Remzi Karabulut ve Hüseyin Güney kitaplarını imzaladı.

 

Tarih : 4 Ağustos 2017 Cuma 16:08   Okunma : 1770

Kültür ve sanat etkinlikleriyle her geçen gün ayrı bir değer kazanan Silifke, gerçekleştirdiği festivallerle ve sosyal etkinliklerle, vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor. Belediye tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Edebiyat Festivali kapsamında stantlar açılarak, kitap tanıtımları ve satışları sürüyor. Kitap tanıtımları ve satışlarının yanı sıra birbirinden değerli yazarlar, okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor. Yazarlar bir taraftan kitaplarını imzalarken diğer taraftan da söyleşileriyle okuyucularına okumanın önemini ve kitapla ilgili merak edilen soruların cevaplarını yanıtlıyor.

1 ile 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Edebiyat festivalinde,yazar, milletvekili, gazeteci ve sanatçı olmak üzere 14 değerli katılımcı kültür ve sanatseverlerle buluşuyor.

“Kültür VE sanat şehri olma yolunda hızla ilerliyorUZ”

Belediyelerin, şehirleri daha yaşanabilir hale getirmek için kentin fizikî, sosyal ve kültürel estetiğine ait hizmetleri gerçekleştirmekle sınırlı kalmadığını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke Belediyesi olarak bu hedefle; bir yandan vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran fizikî ve sosyal hizmetlerimizi gece gündüz sürdürüyor, bir yandan da tarihî, kültürel ve sanat değerlerimize sahip çıkıyoruz.

Belediyemizin çalışmaları ile her geçen gün gelişen, büyüyen ve güzelleşen şehrimizde; geçmişten günümüze intikal eden tüm kültürel mirasımızı ve değerlerimizi koruyor, geliştiriyoruz. Bu değerler etrafında, sanat, spor ve kültürel etkinliklerimize ayrı bir önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal etkinlikler, şenlikler ve festivallerle Silifke’yi hareketlendiriyor ve canlandırıyoruz. Kültür ve sanata verdiğimiz destek ve bu iki sahada geliştirdiğimiz birçok proje ile artık Silifke, kültür üreten ve bunu geleceğe aktaran önemli bir birikime kavuşmuştur. Edebiyat Festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  silifke edebiyat festivali, mustafa turgut, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA