19 Nisan 2024 Cuma

12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

Özgür Can Çoban; Karaları Bağladım


Türk Müziğinin güçlü sesi Özgür Can Çoban, sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan “Karaları Bağladım” adlı şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 

Tarih : 6 Nisan 2021 Salı 15:31   Okunma : 1164

Türk Müziğinin güçlü sesi Özgür Can Çoban, sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan  “Karaları Bağladım” adlı şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı.Duygusunu, yorumunu en güzel haliyle dinleyenlerin ruhuna geçiren Özgür Can Çoban, son yılların en etkileyici sesi olansanatçılardan biri olarak anılıyor.

Yapımcılığını PDND Music&Video& ZR Müzik’in üstlendiği Özgür Can Çoban “Karaları Bağladım” adlı şarkının klip yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı. Şarkı kadar klibin de çok ilgi görmesi sanatçıyı oldukça memnun etmiş durumda.

Çoban, bugüne kadar seslendirdiği tüm eserler de, yurtiçi ve yurtdışında verdiği konserlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran genç isimlerden biri oldu.

Özgür Can ÇOBAN Kimdir?

Özgür Can Çoban 6 yaşında Özgür Can Müzik Evi’nde müziğe ilk adımlarını attı. Lise eğitimini sürdürürken TRT Müzik programlarında vokal ses olarak çalışmaya başlayan Özgür Can, TRT’nin yapmış olduğu ses yarışmalarında birincilikler kazanarak aynı yıl içerisinde TRT kurumunda Türk Halk Müziği “Sözleşmeli Ses Sanatçısı" olarak görev aldı. Genç yaşına rağmen TRT Türk Halk Müziği repertuarına derleme çalışmaları yaptı. ODTÜ Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu çok sayıda usta sanatçının katıldığı ‘’Ustalar Arasında’’ etkinliğinde yer alan en genç sanatçı olarak ödüllendirildi.

2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü öğrencisi olarak akademik hayatına başlayan Özgür Can, İTÜ TMDK'da Erol Parlak, Can Etili ve Zara’dan nazariyat, şan ve repertuar dersleri aldı. Sanatçı, sahne-beden, jest ve mimik eğitimini tiyatro ve sinema sanatçısı Ziya Kürküt’ den aldı. Neşet Ertaş'ın da sahne aldığı İTÜ Bağlama Günleri'nde halk müziğinin usta sanatçılarıyla aynı sahnede performans sergiledi. Çok sayıda enstrüman çalabilen, güçlü yorumu ve sesiyle Özgür Can Çoban ‘’Kral Türkiye Müzik Ödülleri Neşet Ertaş Altın Bağlama Ödülleri’’nde ”En İyi Genç Yetenek" olarak gösterildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden Yüksek Onur Derecesi ile Mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Performans Anasanat Dalı  Çalgı - Ses Yüksek Lisans Programını Birincilik ile kazandı.

Bir çok  dizi ve reklam müziği çalışmaları yaptı. Borusan Müzik Evi’nde düzenlenen 'SecretTribe’ projesi kapsamında Mercan Dede ile sahne aldı. 11.Astana Müzik Festivaline özel davet ile ülkemizden katılan tek sanatçı olarak Astana Opera Salonu’nda performans sergiledi.Sanatçı 1 Mart 2019’ da ilk solo albümü ''Yaralandım'', Kasım 2019'da ise 2.albümü ''Sana Dair''i ve Nisan 2020'de ''Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm'' single çalışmasını  yayınladı.

Aynı yıl içerisinde ''Altın Kelebek Ödülleri ''En İyi Halk Müziği Erkek'' sanatçı olarak gösterildi. 2020 İstanbul Kültür Üniversitesi Onur Ödülleri'nde Yılın En Beğenilen Halk Müziği Sanatçısı ödülünü aldı. 2020 Temmuz ayında Özgür Can çoban Ft. Zara 'Gel Hayalim’ single çalışmasını yayınladı.  Show Tv’de yayınlanan 'Ramo' dizisinde 'Üryan Geldim' 'Bul Getir' 'Allı Turnam' eserlerini aranjörlüğünü de üstlenerek yorumladı. Geniş kitlelere hitap eden yorumcu Özgür Can Çoban çalışmalarına devam etmekte...

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÖZGÜR CAN ÇOBAN; KARALARI BAĞLADIM, PDND, MUSİC, VİDEO, ZR MUZİK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA