10 Şubat 2025 Pazartesi

23:04   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL`IN EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ ILE GÖRÜŞMESI SONA ERDI... ÖZEL: "HEP BIRLIKTE OLACAĞıZ, KAZANACAĞıZ"   22:50   EGE DENIZI`NDE SISMIK HAREKETLILIK SÜRÜYOR   22:17   CHP`LI GENÇLERDEN TEĞMENLERE DESTEK: “MUSTAFA KEMAL`IN ASKERLERIYIZ DEMEK SUÇ DEĞILDIR”   21:35   ALI BABACAN: "EMEKLILERI, ASGARI ÜCRETLILERI FITREYE MUHTAÇ ETTINIZ"   21:26   BERKANT GÜLTEKIN, UĞUR KOÇ, YAŞAR GÖKDEMIR SERBEST: "GAZETECILIK YAPMAYA, GERÇEKLERI YAZMAYA DEVAM EDECEĞIZ"   20:25   ORHAN SARıBAL, GAZIANTEP`TE ZEYTINLIKLERDE INCELEMELERDE BULUNDU: "TARıM VE ORMAN BAKANLıĞı BÖLGEYE EN UYGUN ZEYTIN TÜRLERINI DESTEKLEMELI"   20:09   GALATASARAY-ADANA DEMIRSPOR MAÇı... MAÇıN 34`ÜNCÜ DAKIKASıNDA ADANA DEMIRSPOR SAHADAN ÇEKILDI   19:30   ZAFER PARTILILERIN SILIVRI`DEKI NÖBETLERI DONDURUCU SOĞUKTA DEVAM EDIYOR: "GERÇEK VATANPERVERLER NE ZORBALıKLA SUSTURULABILIR NE DE ÖLÜMLE KORKUTULABILIR"   19:01   FENERBAHÇE, ALANYASPOR`U DEPLASMANDA 2-0 MAĞLUP ETTI   18:26   CHP NIĞDE MILLETVEKILI GÜRER: "TÜRKIYE GENELINDE 22 MILYON DERDEST DURUMDA OLAN ICRA DOSYASı VAR"   17:43   KASıMPAŞA EVINDE AĞıRLADıĞı RIZESPOR`U 3-2 MAĞLUP ETTI   17:31   KARA KUVVETLERI EĞITIM VE DOKTRIN KOMUTANLıĞı`NDA, SORUŞTURMAYA KONU TÖRENE KATıLAN VE IHRAÇ EDILMEYEN TEĞMENLERE ANKET YAPıLDıĞı IDDIA EDILDI   16:48   MEZITLI BELEDIYESI`NIN 14 ŞUBAT SEVGILILER GÜNÜ DOLAYıSıYLA DÜZENLEDIĞI ETKINLIKLER BAŞLADı   15:36   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı, ELAZıĞ`DA SALDıRıYA UĞRAYAN VANSPOR KAFILESINI KENT GIRIŞINDE KARŞıLADı   15:01   GAZETECILER CEMIYETI BAŞKANı NAZMI BILGIN: RTÜK BAŞKANı GAZETECILERE GAZETECILIĞI ÖĞRETMEYE ÇALıŞMASıN   12:52   PROF. DR. NACI GÖRÜR: BIR KENTIN SADECE BINASıNı YAPMAKLA O KENTI DEPREME HAZıRLAYAMAZSıNıZ   12:43   ADıYAMAN YAYLAKONAK (BALYAN) DERNEĞI’NDEN ANLAMLı ANMA ETKINLIĞI   12:24   KANAL İSTANBUL GÜZERGAHıNDAKI BAŞVURULAR, İSKİ VE İGDAŞ TARAFıNDAN REDDEDILIYOR   11:22   TÜLAY HATIMOĞULLARı: "BASıNı ÖZGÜR OLMAYAN BIR ÜLKEDE DEMOKRASIDEN BAHSEDILEMEZ"   11:08   CHP`LI KARABAT: "MERKEZ BANKASı`NıN REZERVLERI GÜVENLE BIRIKMIŞ REZERV DEĞILDIR. MEHMET ŞIMŞEK KAMUOYUNU AÇıK BIR ŞEKILDE YANıLTMAKTADıR"  
 
     
   

Bir Kitap Al, Bir Gelecek Kazandır


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın söylemiyle harekete geçen bir grup yardımsever, Mezitli’nin sempatik yüzü olan yüzme dalında Türkiye Şampiyonuepilepsi hastası Mehmet Özkartal için tek yürek oldular.

 

Tarih : 30 Ekim 2017 Pazartesi 18:53   Okunma : 1865

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın söylemiyle harekete geçen bir grup yardımsever, Mezitli’nin sempatik yüzü olan yüzme dalında Türkiye Şampiyonuepilepsi hastası Mehmet Özkartal için tek yürek oldular.Kitap satışından elde edilen gelir, Mehmet Özkartal’ıneğitimine katkı sağlamış olacak.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersinli yazar Nurhan Yıldız Bakaner örnek bir davranış sergileyerek, yüzme dalında Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Özkartal’ın eğitimine katkı sağlanmak için kolları sıvadı. Bir grup yardımsever ve yazar Nurhan Yıldız Bakaner, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın söylemiyle Belediye önünde stant açtı. Yardımseverler ve Nurhan Yıldız Bakaner öncülüğünde kurulan stantta, ‘Mor Baharın Tomurcuğu’ adlı kitabın satışı gerçekleşti. Mezitli Pompei Tiyatrosu’nda kitap satışında engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntılara farkındalık yaratmak adına tekerlekli sandalye ile hazır bulundu. Başkan Tarhan da kitap satış standını ziyaret ederek, geriye kalan tüm kitapları satın alarak, büyük bir alkış topladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitap satışında elde edilen geliriyleMezitli’nin sevilen simalarından epilepsi hastası 20 yaşındaki Mehmet Özkartal’ın eğitimine katkı sağlanmış olacak.

GELİR TAMAMEN MEHMET KARDEŞİMİZİN

Kendi kitabının satışından elde edilen gelirin hiçbir çıkar gözetmeksizin Mehmet Özkartal’a bağışlayan ve satışı için büyük uğraş gösteren Mersinli yazar Bakaner, “Mehmet kardeşimizin eğitimine katkı sunmak amacıyla burada bulunuyoruz. Kendi yazmış olduğum ‘Mor Baharın Tomurcuğu’ adlı kitabımı böylesi güzel bir ve anlamlı bir olayı için bağışlamış bulunuyorum. Desteklerini sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

EĞİTMİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da kısa bir açıklama yaparak, “Mehmet kardeşimizin eğitimine katkı sağlamak istedik. Yazarımız bu anlamda örnek bir davranış sergiledi. Yüzme dalında büyük bir başarı göstererek, Türkiye Şampiyonu olan Mehmet kardeşimize eğitim hayatında başarılarının devamını diliyorum. Bu davranışın tüm Türkiye’ye örnek olmasını ümit ediyorum” şeklinde konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA