26 Aralık 2025 Cuma

17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR  
 
     
   

Kılıçdaroğlu, Diktatörleri Göndereceğiz ve Bu Ülkeye Demokrasiyi Getireceğiz


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Çeşme ilçesinde halka seslenirken “Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz” dedi.

 

Tarih : 11 Eylül 2021 Cumartesi 23:53   Okunma : 797

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Çeşme ilçesinde halka seslenirken “Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Çeşme Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı Açılış Töreni’nde konuştu. Kılıçdaroğlu, meydanları bir kentin enerjisini boşalttığı yerler olarak tanımladı ve Cumhuriyet Meydanı’nın daha işlevsel hale getirilmesini son derece değerli bulduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“HARCANAN HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VEREN YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞIYLA YOLA ÇIKTIK”

"Şundan herkesin emin olmasını isterim. Az önce küçük bir film izledik, altında o yatırımın kaç liraya yapıldığını da gösteriyordu. Dolayısıyla harcanan her kuruşun hesabını millete veren yeni bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Kentler için meydanlar çok önemlidir. Büyük kentlerde, özellikle İstanbul’da büyük meydanları bulamazsınız, var olan meydanları da ya sınırladılar ya kısıtladılar, dar bir alana sıkıştırdılar. Meydan varsa da oralarda insanların toplu olarak gösteri yapmasına da engel oldular. Oysa meydanlar bir kentin enerjisini boşalttığı yerlerdir. Meydanlarda insanlar gezerler, oynarlar, sohbet ederler, meydanlara bakan kafelerde otururlar. O nedenle bu meydanın yeniden gözden geçirilerek daha işlevsel hale getirilmesi son derece değerlidir.

“OY VERECEKSİNİZ Kİ ÖZGÜRCE ELEŞTİREBİLESİNİZ”

Bütün amacımız Türkiye’ye huzuru getirmek, emin olun bütün hedefim Türkiye’ye huzuru getirmek. Öyle bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz ki yapacağınız her eleştiri karşılığında, Allah’ın izniyle bizim iktidarımızda diyeceksiniz ki ‘Hiç kimse sabahın köründe gelip benim kapımı basmayacak’. Eleştiriyi özgürce yapacaksınız, biz de siyasetçiler olarak bu eleştirileri dikkate alacağız. Sizden oy istememin temel nedeni o, oy vereceksiniz ki özgürce eleştirebilesiniz. Oy vereceksiniz ki rahatlıkla gezebileceksiniz. Gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz.

“CUMHURİYET’İN 100. YILINDA CUMHURİYET’İMİZİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Gazi Mustafa Kemal der ki ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’. Yani Cumhuriyet’in olduğu bir ülkede kimse kendisini yalnız ve kimsesiz hissetmesin. Bunun için güçlü bir sosyal devlet inşa edeceğiz. Türkiye’de kim olursa olsun kimliği, inancı, yaşam tarzı… Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel ve görkemli bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Ahdim vardır, Cumhuriyet’in 100. yılında güzel Cumhuriyet’imizi gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağız. Sizden sadece bir şey istiyorum, sabır istiyorum sizden. Sabırla bekleyin. Tahrik edebilirler, sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler. Çatışma kültürünü öne çıkarabilirler. Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.

“BU KARDEŞİNİZ SİZİN İÇİN GÜNÜN 24 SAATİ ÇALIŞIYOR”

Keyifli, huzur içinde bir tatil yapın ama sakın unutmayın; bu kardeşiniz sizin için günün 24 saati çalışıyor, çalışacağım. Ülkemi, insanlarımı seviyorum. Hangi yaşam tarzını benimserse benimsesin bu ülkenin insanlarına hizmet etmek benim görevimdir, bunu yapacağız. Dostlarımızla beraber iktidar olacağız ve yeni bir Türkiye’yi, herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, GENEL, BAŞKAN, KILIÇDAROĞLU, İZMİR, ÇEŞME, DİKTATÖR, DEMOKRASİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA