26 Aralık 2025 Cuma

09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı  
 
     
   

Ünlü Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici Toroslar’ı “Şenlendirdi”


Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro’da sahne alan Şenlendirici, Mersinlilere müzik dolu bir gece yaşattı.

 

Tarih : 25 Eylül 2021 Cumartesi 21:47   Okunma : 2934

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ünlü klarnetçiyle birlikte sahnede “Altın Hızma Mülayim” şarkısını söyledi, coşkuyu daha da artırdı. Şenlendirici’yi Toroslar’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Mersinlilerin büyük ilgi gösterdiği ve coşkuyla geçen konsere; MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Şenlendirici, amfi tiyatroda verdiği açık hava konserinde Toroslar’daki coşkunun sahneye yansıdığını belirterek, herkese teşekkür etti.

“Şenlendirici’den Başkan Yılmaz’a Sürpriz”

Klarnetiyle, seslendirdiği eserlerle sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Şenlendirici, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı sahneye davet ederek, Başkan Yılmaz’dan çok sevdiği “Altın Hızma Mülayim” şarkısına düet yapmasını istedi.

Başkan Yılmaz da Şenlendirici’nin bu sürprizine karşılık vererek, şarkıya birlikte eşlik etti. Şenlendirici, “Altın Hızma Mülayim” şarkısının ardından Toroslar’dan tüm Azeri vatandaşlara selam gönderirken, Başkan Yılmaz’a kendilerini ağırladığı için de teşekkür etti.

Başkan Yılmaz: “Sanata Olan Desteğimiz Devam Edecek”

Başkan Yılmaz; “Binlerce yıldan süzülüp gelen duyguları bu kadar etkili bir şekilde yorumladığı için Hüsnü Şenlendirici’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin, kenti ulusal ve uluslararası tanıtan önemli bir kültür ve sanat organizasyonu olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Bu organizasyon bir yıl boyunca emek veren ekibin başarılı çalışmanın sonucudur. Sanata olan desteklerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu.

Konserin finalinde ünlü klarnet sanatçısı Şenlendirici, katılımcıların arasından davet ettiği minik çocukların, klarnet ve davul gösterilerine hayran kaldı, kendisi de klarnetiyle miniklere eşlik etti.

Başkan Yılmaz, konserin ardından Şenlendirici’ye, Toroslar’da verdiği coşkulu konserden dolayı çiçek ve Toroslar’ın 1453 rakımlı Arslanköy yaylasında bulunan göletin 3 boyutlu kâğıt rölyef tablosunu takim ederek, teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ULUSLARARASI, MÜZİK, FESTİVALİ, KLARNET, HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ, TOROSLAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA