8 Temmuz 2025 Salı

10:39   MESKİ, AYDıNCıK İLÇESININ İÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILIYOR   10:34   EKREM İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: “HAYALINIZDEKI TÜRKIYE’YI HEP BIRLIKTE INŞA EDECEĞIZ”   09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR   09:31   CHP’DEN ERKEN SEÇIM STRATEJISI: “ARA SEÇIM MASADA   09:30   BÜYÜKŞEHIR’IN PARK VE BAHÇELER EKIPLERI KENTI YAZA HAZıRLADı    16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı   09:33   ÇORLU TREN FACIASı’NıN ÜZERINDEN 7 YıL GEÇTI… OĞLUNU KAYBEDEN MıSRA ÖZ: "TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BÜROKRATLAR VE SIYASILER DE HESAP VERECEK"   09:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMAYA "SEZAI KARAKOÇ"UN SÖZLERIYLE TEPKI   09:09   MSB: METAN GAZıNDAN ETKILENEN 3 PERSONELIMIZ DAHA ŞEHIT OLMUŞ, ŞEHIT OLAN PERSONEL SAYıSı 8’E YÜKSELMIŞTIR   09:07   AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHIR HALKKENT SOSYAL GIRIŞIMCILIK MERKEZI’NE ZIYARET   18:04   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU  
 
     
   

Toroslar’dan Kentin Takımına Büyük Destek


Başkan Yılmaz: “Kentimizin Takımı İçel İdman Yurdu’na Gençlerimizle Sahip Çıkıyoruz. Toroslarımızdan 100 gencimizle her maçta takımımızın yanındayız” dedi.

 

Tarih : 5 Ekim 2021 Salı 18:52   Okunma : 778

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel İdman Yurdu ile Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçını, 100 genç ile birlikte izledi.

Hayatlarında ilk defa stadyumda, tribünden maç izleyen gençlerin coşkusu ise görülmeye değerdi.

Toroslar Belediyesi, Toroslar’da yaşayan gençlere stadyumda maç izleme keyfi yaşatıyor.

Yaşları 12 ile 18 arasında değişen, ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin sporcuları olan 100 genç, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte stadyuma giderek, İçel İdman Yurdu’nun, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile oynadığı maçın heyecanına ortak oldu.

Başkan Yılmaz, maç sırasında gençlerle birlikte alkış ve tezahüratlarda bulunarak kentin takımına destek verdi, takımın taraftar grubu olan “Kırmızı Şeytanlar” ile birlikte heyecanlı bir maç takip edildi.

“Biz İçel İdman Yurdu’na Gönül Bağı ile bağlıyız” diyerek başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Toroslar Belediyesi, 100 genci İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırlayacak.

Gençler, TFF 3. Lig. 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nun iç saha maçlarını, Başkan Yılmaz ile birlikte izleme fırsatı bulacak.

“MİLLİ TARAFTARLAR YETİŞTİRİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İçel İdman Yurdu’na destek olmak bir gönül işidir. Gönlümüzü ortaya koymak ve gençlerimizle takımımıza sahip çıkmak istedik. Her maçta gençlerimizle takımımızın yanında olacağız. Milli taraftarlar yetiştiriyoruz” dedi.

Amaçlarının, çocuklarda spor kültürünü oluşturmak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Bu tür projeler gençlerimizin sosyal hayata daha fazla katılmalarına da fayda olacaktır. Sadece maçı kazandığında değil, kaybettiğinde de takımımızın yanında olmamız gerekir. Taraftar takımının yanında olduğunda başarı kaçınılmaz olacaktır” ifadelerinde bulundu.

“BU TAKIM VE BU KENT, SÜPER LİG’E YAKIŞIR”

“İçel İdman Yurdu’na desteğimiz sonuna kadar devam edecek” diyen Başkan Yılmaz; “İçel İdman Yurdu'nun en büyük sorunu, tesisleşme ve alt yapıdır. Kentimizin güzide takımına bu konuda daha fazla destek olmak amacıyla kolları sıvadık. İçel İdman Yurdu’na tesis desteği verdik. Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezimizdeki, yaklaşık 27 bin metrekarelik idari bina ve tesisinin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi hususunu meclisimizde oy birliğiyle kabul ettik. Mersinimiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz. Bu takım ve bu kent, Süper Lig’e yakışır” diye konuştu.

Gençler de Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir gün yaşadıklarını söylediler.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYE, BAŞKAN, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, İÇEL İDMAN YURDU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA