27 Mart 2026 Cuma

07:56   CHP İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN BALYANLıLAR DERNEĞI’NE ZIYARET!   14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI   14:17   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN BAHÇELI’NIN "ACELEYE GETIRMENIN ALEMI YOK" SÖZLERINE YANıT: "TELAŞA KAPıLARAK BUNU YAPMAYA GEREK YOK AMA HıZA IHTIYACıMıZ VAR"   14:16   ANKARA’DA GAZETECILER, İSMAIL ARı VE ALICAN ULUDAĞ IÇIN BIR ARAYA GELDI: TUTUKLU GAZETECILER SERBEST BıRAKıLSıN   14:08   AK PARTI MEZITLI’DEN BAŞKAN TUNCER’E SESSIZ KALMAYACAĞıZ MESAJı   13:02   AZERBAYCAN, RUSYA’NıN İRAN’A INSANI YARDıM GÖNDERDIĞINI DUYURDU   12:58   “İBB DAVASı”NDA 11. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN MURAT ÇALıK’A: “BAŞKANıM, ALLAH SENI KORUSUN”   10:50   MERSIN’IN EVLADı KORAY İÇIN ZAMANLA YARıŞ: BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD SEFERBERLIĞI!   10:20   MILYARLARCA LIRALıK VERGI BORCU BIR KALEMDE SILINDI! "VERGIDE ADALET" SÖYLEMI ÇÖKTÜ MÜ?   10:15   AİHM’DE KRITIK KAVALA GÜNÜ! CHP’LI BANKOĞLU STRAZBURG’DAN SESLENDI: "ANAYASAL SUÇ İŞLENIYOR"   09:42   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EZBER BOZAN ÇıKıŞ: "EMEKLI VE ÇIFTÇI KADERINE TERK EDILEMEZ!"   09:40   MERSIN’DE SANAT DEVRIMI: 25 YıLLıK ÇıNAR ŞEHIR TIYATROSU REKORA KOŞUYOR!   09:31   ADANA’DA LEYLA ALATON RÜZGARı: "KENDI HIKÂYENIZI YAZMAKTAN KORKMAYıN!"   20:02   TÜRKIYE’NIN KıYı GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: 196 BELEDIYE İÇIN KRITIK YOL HARITASı!   16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”  
 
     
   

Büyükşehir Zabıta Personeline ‘Yerel Yönetimlerde Zabıta ve Destek Hizmetleri’ Eğitimi


Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin düzenlediği mesleki eğitim programları devam ediyor. Zabıta Dairesi personeline yönelik olarak, Türkiye’de ilki gerçekleştirilen‘Yerel Yönetimlerde Zabıta ve Destek Hizmetleri Eğitimi’ne başlandı. Toplam 80 saat sürecek eğitim sonunda zabıta personeli sertifika almaya hak kazanacak.

 

Tarih : 6 Ekim 2021 Çarşamba 18:20   Okunma : 1936

Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi, iş ortamının iyileştirilmesi, iş kazalarının önlenmesi, personelin yetkinlik ve veriminin artırılması amacıyla düzenlediği mesleki eğitim programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta Dairesi personeline yönelik olarak Türkiye’de ilk kez ‘Yerel Yönetimlerde Zabıta ve Destek Hizmetleri Eğitimi’verilmeye başlandı.

80 saat eğitim alacaklar

Toplam 80 saat sürecek eğitim programında Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta personellerine 72 saat mesleki eğitim, 8 saat ise iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilecek.

Program kapsamında, Belediye Mevzuatı, Belediye Zabıtalığı ve Devlet Memurluğu, Belediye Cezaları Mevzuatı, Çevre Bilinci, Trafik Mevzuatı, Tüketicinin Hakları Bilinci, İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirleri, Hayvan Hakları ve Sağlıklı Gıda Bilinci, Kişisel Gelişim, İş Yerinde Ruh Sağlığı ve İletişim konularına yer verilecek.Eğitim programının sonunda personele, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika teslim edilecek.

Diğer gruplarda mesleki eğitim programları sürüyor

Mesleki eğitim programları kapsamında, 4 grup personelin 40 saatlik Karayolu Yapım, Bakım ve Onarım İşleri Kurs Programı, 2 grup personelin 40 saatlik Betonarme Demir Kalıp ve Çatı İşleri Kurs Programı, 3 grup personelin 48 saatlik Çöp Toplama Kurs Programı tamamlandı. Toplam 131 personel eğitim aldı.

Kısa süre sonra 6. Grup Karayolu Yapım, Bakım ve Onarım İşleri Kurs Programı ve 4. Grup Çöp Toplama Kurs Programı başlatılacak. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan gruplarda eğitimler vermeye devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, ZABITA, PERSONEL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA