9 Temmuz 2025 Çarşamba

16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"   17:26   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI, MÜCAHIT BIRINCI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:24   ŞEHIT ÜMIT ÜZÜM’ÜN ABLASı: "BURADA AKP’LI KIMSEYI ISTEMIYORUM"   17:20   ERKAN BAŞ’TAN ÖZGÜR ÖZEL’E DAYANıŞMA ZIYARETI   15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI   14:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, AILELERE DE REHBERLIK EDIYOR  
 
     
   

Mezitli’de ’Mersin Kayda Geçiyor’ Paneli Yapıldı


Türkiye’de araştırmacı haberciliğin örnek isimleri, Özlem Gürses, Timur Soykan, Murat Ağırel ve Ozan Gündoğdu’yu Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen panelde Mersinlilerle bir araya geldi.

 

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 19:46   Okunma : 937

Türkiye'de araştırmacı haberciliğin örnek isimleri, Özlem Gürses, Timur Soykan, Murat Ağırel ve Ozan Gündoğdu'yu Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen panelde Mersinlilerle bir araya geldi. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in yönettiği “Mersin Kayda Geçiyor!” panelinde, Türkiye'de medya, ekonomi, yolsuzluk ve yoksulluk konuları konuşuldu. Panelde, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Yücesoy, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Engin CHP ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar izleyici olarak yer aldı.

Program yapımcısı ve gazeteci Özlem Gürses, ülkemizde gazetecilerin yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerken, araştırmacı gazeteci Murat Ağırel ise konuşmasında yaşanan yolsuzluklar ve bunun sonuçlarını masaya yatırdı. Yine araştırmacı gazeteci Timur Soykan, yolsuzluklar ve mücadelede eksik kalınan noktalarını anlatırken, ekonomist Ozan Gündoğdu ise yolsuzlukların vatandaşın cebine verdiği zararı anlattı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, evrensel hukuk kurallarının koruması altında bulunmayan basın hiçbir zaman görevini tam yapamayacağına dikkat çekti.

Bir toplumda, ekonomik sıkıntı, yoksulluk ve yolsuzluk söz konusu olduğunda iki şey eksiktir. Birisi evrensel kurallara göre işlemeyen ve kişinin hak ve özgürlüklerini korumaktan uzak hukuk sistemi, ikincisi ise toplumsal denetleme görevini tam yerine getirmeyen ya da (çeşitli nedenlerle getiremeyen) basın sektörüdür” diye konuşan Başkan Tarhan, “Biz demokrasinin daha gelişmesi, yücelmesi ve içleşmesinden yanayız. Adalet ve demokrasi güçlenir, açık bir toplum olursak ekonomi güçlenir, güven artar ve kaygı duyduğumuz olumsuzluklar azalacaktır. Önceliğimiz demokrasi olmalı” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN KAYDA GEÇİYOR, MEZİTLİ, BELEDİYES, BAŞKAN, TARHAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA