28 Aralık 2025 Pazar

14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı  
 
     
   

Başkan Seçer, Çocuk Hakları Parkı’nın Açılışını Çocuklarla Yaptı


Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlediği‘Ben Çocuğum Haklarım Var Etkinliği’ ile‘Çocuk Hakları Parkı’nın açılışına katıldı. Yüzlerce çocuk ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Seçer ve Meral Seçer,sergilenen birbirinden güzel dansları da izledi.Başkan Seçer, “Her şey sizler için, çocuklarımız için. Bu güzel etkinliklerimiz hep devam edecek. Daha da zenginleştireceğiz.Sakın unutmayın ben hepinizin abisiyim, babasıyım, arkadaşıyım, kardeşiyim” dedi.

 

Tarih : 20 Kasım 2021 Cumartesi 22:59   Okunma : 1079

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Ben Çocuğum Haklarım Var Etkinliği’ ile ‘Çocuk Hakları Parkı’nın açılışına katıldı. Parkın açılış kurdelesini Başkan Seçer, etkinlikte yer alan miniklerle birlikte kesti. Çocukların mutluluğunun kendisini de mutlu ettiğini ifade eden Başkan Seçer, “Her şey çocuklarımız için” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Etkinlik ve Sanat Merkezi yanında düzenlenen etkinliğe; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri ve çok sayıda çocuk ile aileleri katıldı.Başkan Seçer ve Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Park ve Bahçeler Dairesi işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliklerde yüzlerce çocuk ile bir araya gelerek, miniklerin sergilediği birbirinden güzel dansları da izledi.

“Ben hepinizin abisiyim, babasıyım, arkadaşıyım, kardeşiyim”

Çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Başkan Seçer, “Herkes keyifli, herkes mutlu. Sizler mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Gönül ister ki ülkemizin her noktasında, her ailede huzur,her ailede mutluluk olsun, sıcak yuvaları olsun, kaynayan aşları olsun. Evde birlik, dirlik olsun. Evin içerisinde mutluluk, huzur, birlik, dirlik varsa, bu ülkeye yansıyor. Birimizin mutlu olması, zengin olması değil hepimizin mutlu olması, hepimizin kimseye muhtaç olmadan yaşaması önemli. Ben Belediye Başkanınızım. O benim resmi görevim, o ayrı ama sakın unutmayın ben hepinizin abisiyim, hepinizin babasıyım, hepinizin arkadaşıyım, hepinizin kardeşiyim. Bizim Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yönetimde olduğumuz dönemde Mersin’in hangi mahallesinde oturursanız oturun, hangi kültürden olursanız olun, hangi yaşam biçimini benimsemiş olursanız olun bizim başımızın tacısınız” dedi.

Seçer, kadınlara ve çocuklara seslendi: “Bizlersizin için varız”

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin, özel oluşturulmuş bir birim olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Burada kadınlarımız, çocuklarımız, ailelerimiz için; onların yaşamının her alanında; ekonomisinde, hukuki mücadelesinde, evdeki huzurunda, çocuğunun hastalığında, kendisinin hastalığında bizler o ailelerimizin yanındayız, bizler sizin için varız. Bizler sizlerle beraber mutluyuz, huzurluyuz. Sizlerle beraber güçlüyüz. Bu bize verilmiş bir görev. Bunu da layıkıyla yerine getirmek zorundayız” diye konuştu.

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim alan çocuklara, “Kreşlerde mutlu musunuz? Öğretmenlerinizden memnun musunuz?” diye sordu. Minikler Başkan Seçer’in sorusuna hep bir ağızdan “evet” yanıtını verdi.Seçer ardından, velilere de, “Anneler, babalar memnun mu bizden? Onlara sevgimizi hissettirebiliyor muyuz?”diye sordu.Ailelerden de olumlu yanıt alan Seçer, “Her şey sizler için, çocuklarımız için. Bu güzel etkinliklerimiz hep devam edecek. Daha da zenginleştireceğiz. Kadınlarımızın hep yanında olacağız hiç merak etmeyin. Özellikle kadınlarımızın ayakları üzerinde durmaları için onların emeklerinin, alın terlerinin ekonomik değere dönüşmesi için, aile bütçelerine katkı yapabilmelerini sağlamak için her türlü konuda onların yanında olacağız, hep beraber çalışacağız. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Başarır: “Bu dünya onlarla güzel”

CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, tüm dünyada yaşayan çocukların mutlu olmasını istediklerini ifade ederek,“Bu dünya onlarla güzel. Biz mutlu doğmalarını, huzurlu ve özgür büyümelerini istiyoruz. O yüzden Sayın Belediye Başkanımız Mersin’de tüm adımları aslında çocuklar için atıyor. Onlar için çok şey yapıyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :   COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKAN, SEÇER, ÇOCUK, HAKLARI, PARKI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA