1 Ocak 2026 Perşembe

19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı   06:52   “GÜROL AKBAŞ’TAN 2026’YA GÜÇLÜ MESAJ: BIRLIK, DAYANıŞMA VE UMUT”   21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”  
 
     
   

Büyükşehir MSK Erkek Basketbol Takımı’nda Moraller Yerinde


Bazı oyuncuların Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle karantina sürecinde olan Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, yeni testlerin negatif çıkması üzerine antrenmanlarına başladı. Kendi evinde Akhisar Belediye Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan MSK Erkek Basketbol ekibi galibiyeti hedefliyor.

 

Tarih : 7 Ocak 2022 Cuma 20:40   Okunma : 1346

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve bazı oyuncularınınCovid-19 testlerinin pozitif olması nedeniyle karantinada olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK)Erkek Basketbol Takımı, karantina sürecinin tamamlanmasının ardından antrenmanlara başladı.Takım halinde gerçekleştirilen ilk antrenmanda MSK Erkek Basketbol Takımı’nda morallerin yüksek olduğu gözlemlenirken, antrenmanda kondisyon çalışmaları yapıldı.

8 gün içerisinde 3 farklı karşılaşmada ter dökecekler

Karantina sürecinde oldukları için geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilecek karşılaşmaları ertelenen MSK Erkek Basketbol Takımı, 8 gün içerisinde 3 farklı karşılaşmada ter dökecek. İlk olarak 15’inci hafta mücadeleleri kapsamında 9 Ocak’ta saat 17:30’da Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda Akhisar Belediye Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan MSK Erkek Basketbol Takımı,12 Ocak’ta saat 14:00’te 13’üncü hafta mücadeleleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u evinde konuk edecek.

17 Ocak’ta ise 14’ncü hafta mücadeleleri kapsamında İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 17:00’de Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan MSK Erkek Basketbol Takımı, arka arkaya gerçekleştireceği mücadelelerde galibiyet arayacak.

“Üç maçın ikisini evde oynayacak olmamız çok büyük bir avantaj”

MSK Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Hikmet Şahin Ateşdağlı, 7 oyuncularının Koronavirüs’e yakalandığını ve bu nedenle de bir haftadan fazla eksik antrenmanlarının olduğunu ifade ederek, Atakan Erdek’in dışında tüm oyuncular ile antrenmanlara yeniden başladıklarını belirtti. Ateşdağlı, “Şimdi tam takıma yakın bir antrenman yapıyoruz. Samsun maçından sonra yakaladığımız ivmeyi bir hafta içerisinde oynayacağımız üç maç ile tekrar yukarıya taşımak istiyoruz” dedi.

Peş peşe oynanacak 3 maça yoğun bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Ateşdağlı, “Play Off’ta da üç günde bir maç oynayacağız. Takımı motive etmemiz gerekiyor. Bu üç maçın ikisini evde oynayacak olmamız çok büyük bir avantaj. Özellikle Akhisar ve Kocaeli maçları pazar ve çarşamba günleri iç sahada oynanacak. Burada muhteşem seyircimizin desteği çok önemli. Onların desteği ve bize itici güç olmaları ile beraber bu kondisyon açığını ortadan kaldıracağız diye düşünüyorum. Tüm çalışmalarımız bu yönde. İnşallah bunun meyvelerini de sahada kazanarak alırız” ifadelerini kullandı.

Ateşdağlı, Ali Tuncer’in transferiyle ilgili de açıklamalarda bulunarak,“Uzun oyuncu rotasyondaki eksiğimizi ortadan kaldırmamız gerekiyordu. Rotasyonumuzu genişletmemiz gerekiyordu. Ali, bu ligi bilen daha önce oynamış sert bir oyuncu. O sertliği bize katacağını düşünüyoruz;özellikle antrenman kalitesi anlamında. İnşallah bu da bizim faydalı bir şekilde yukarıya taşınmamıza yardımcı olacaktır” diye konuştu.

“Muhteşem bir taraftar var”

Son haftalarda elde ettikleri galibiyette büyük bir pay sahibi olan Mersinli basketbol severler ve MSK seyircisi ile alakalı da düşüncelerini dile getiren Ateşdağlı, şunları söyledi:

“Muhteşem bir taraftar var. Seyircimizin bize olan desteğini; oynadığımız maçları kazanarak, güzel basketbol oynayarak,onlara güzel basketbol seyrettirerek bunu hep beraber bir bütün olarak yukarıya taşımamız gerekiyor. Mersin zaten basketbolu bilen bir şehir, Mersin seyircisi basketbolu bilen bir seyirci. Keyif aldıkça daha ateşli bir şekilde sahada bizimle birlikte oluyorlar. Bu da bizi daha çok ateşliyor. Hep beraber daha yukarıya doğru hareket ediyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, MSK ERKEK, BASKETBOL, TAKIMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA