24 Nisan 2024 Çarşamba

22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”   14:51   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI`NDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ   14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye İçin Buluştu..


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Mutlu Kadın, Huzurlu Türkiye” programı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

 

Tarih : 27 Aralık 2017 Çarşamba 09:01   Okunma : 1384

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Mutlu Kadın, Huzurlu Türkiyetoplantısı Mersinlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Mersin Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Uslu Var, belediye başkanları, ilçe başkanları, Kadın Kolları İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, Türk kadınının toplumdaki önemine işaret ederek, “Türkler, tarih boyunca sayısız devlet kurmuş, ucu bucağı görünmeyen topraklarda dörtnala at koşturmuş, ayağını bastığı her yere bereket saçmış, medeniyet ve kültürün dünya üzerindeki timsali olmuştur. Hiç şüphe yok ki Türklerin kurduğu ve dünyaya yaydığı bu yüksek medeniyetin arkasında namus, cesaret, şefkat ve vefadan yaratılmış Türk kadını vardır. Bizler, Hz. İbrahim’i yakan ateşi söndürmek için ağzındaki bir damla suyla koşan karınca misali yola çıktık. Onur, şeref, haysiyet, emanete ihanet etmemek, helal kazanca haram karıştırmamak, adil olmak, hak yememek gibi değerleri yolumuza meşale eyledik. Bu yol aydınlıktır, bu yol açıktır” dedi.

Vatana evlat gibi bakan kadınlar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ise kadınlara seslendiği konuşmasında “Evladınıza nasıl bakıyorsanız vatanınıza öyle bakıyorsunuz. Sevdiğine yönelik ilk tehlikeyi gören de ilk sizlersiniz. Annenin sevgisi, ifadesi olmayan bir duygudur. Eğer görmezsek duymasak bu toprakları ayağımızın altından çekecekler. Bu şerefli milletin şerefli evladı olmayı başaramayan şeref yoksunları bunu 15 Temmuz’da denedi. Sizi kadınlar bu memlekete şerefli evlatlar yetiştirdikçe onlar bunu başaramayacaktır. Sizin ecdadınız olan hanımefendiler Çanakkale’de, Afyon’da, İzmir’de, Gaziantep’te cepheyi düşmana dar ettiler. Siz böyle bir ırkın kadınlarısınız. Büyüyen Türkiye’yi hazmedemeyenler kontrol edilebilir sınırların dışına çıkan Türkiye’yi dört koldan kuşattılar. Amerika her dediğinin olmadığını gördü ve dağdaki eşkıyayı 50 yıllık stratejik ortağına tercih etti. Siz Türk anaları her şeye layıksınız. Sizler ve hayırlı evlatlarınız oldukça bu ülke var olacak bayrak inmeyecek, ezan susmayacaktır” diye konuştu.

“Geleceğimiz için inandıklarımızdan vazgeçmeyeceğiz”

MHP’li kadınlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözü ile seslenen MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay “Toroslar kadar başı dik, Akdeniz kadar gönlü zengin Mersin’in değerli kadınları. Bölen değil, birleştiren, konuşan değil, üreten, ilmik ilmik dokuyan olduğunuz için, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Milliyetçiliği fikrinin hayata geçmeye başladığı ilk günden beri kadınların siyasetin öznesi ve ayrılmaz bir parçası olduğuna değinen Taşlıçay “Toplumun yarısını teşkil eden kadınlar olmadan, hiç bir sorunun üstesinden gelinemeyeceği tüm Milliyetçi fikir adamları ve liderler tarafından dile getirilmiştir. Kadının sorunları çözülmeden ülkenin sorunlarının çözülemeyeceği, kadınlar sisteme dahil olmadanülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşamayacağı görülmüş ve buna göre hareket edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu fikri olan Türk Milliyetçiliğinin bugünkü siyasi temsilcisi olan MHP de bu bilinçle kadını merkezine alarak 48 yıldır Türk siyasi hayatında yer almaktadır ve yer almaya devam edecektir. Türk kadınının sorunu sadece ekonomik noktada değil, kız çocuklarının eğitimi, kadına şiddet, istihdam mobbing ve sağlık sorunları gibi pek çok başlıkta da işlenebilecek durumda. Ancak, içinde bulunduğumuz bu kötü gidişe ve sorunlara rağmen, bugünümüz ve geleceğimiz için inandıklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Sabırla çalışıp kadını kadim Türk tarihindeki hak ettiği yere tekrar taşıyacağız. Gerek siyasi alanda, gerekse milletimizin bize ihtiyaç duyduğu tüm kademelerde yer alacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA