18 Eylül 2025 Perşembe

12:03   “MECLIS’TE YOK, MANŞETTE VAR!”   11:55   MANOLYA PARKı YEPYENI YÜZÜYLE AKDENIZ’E NEFES OLACAK!   11:47   YUMURTALıK’TA TARıMA TEKNOLOJIK DOKUNUŞ: ÇIFTÇILERE MAKINE VE TUZAK DESTEĞI   10:21   SILIFKE’NIN EN İŞLEK CADDESI YEPYENI ASFALTıYLA HAYAT BULDU   22:53   “FILISTIN KAN AĞLARKEN DOLMABAHÇE’DE TRUMP’ıN OĞLU ILE PAZARLıK YAPıYORLAR”   21:50   MANSUR YAVAŞ’TAN SERT TEPKI: “DÜŞÜNCEYI TUTUKLAYAMAZSıNıZ!”   21:42   MECLIS’TE AKADEMISYENLERDEN BARıŞ ÇAĞRıSı: “TORUNLARıMıZ İÇIN ÇÖZÜM ÜRETMELIYIZ”   21:22   BAŞKAN YıLDıZ’DAN SAĞLıKLı YAŞAM VE YEŞIL ULAŞıM MESAJı   20:54   MERSIN’DE HAREKETIN HAFTASı: SAHILDEN ZIRVEYE SAĞLıKLı YAŞAM RÜZGÂRı   20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"  
 
     
   

MGC İLE YENİŞEHİR HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Özel Yenişehir Hastanesi arasında protokol imzalandı. MGC üyeleri ve aile bireylerini kapsayan protokol, 1 yıl geçerli olacak.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 23:09   Okunma : 1188

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Özel Yenişehir Hastanesi arasında protokol imzalandı. MGC üyeleri ve aile bireylerini kapsayan protokol, 1 yıl geçerli olacak.

Özel Yenişehir Hastanesi Dış Kurumlar ve Pazarlama Sorumlusu Şebnem Şahiner, MGC Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahriye Kutlay Şenyurt’u  ziyaret etti. Yapılan ziyarette MGC üyeleri için sağlık protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol Mersin Gazeteciler Cemiyeti mensupları ve bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocukları kapsıyor. Protokole göre; hastane tarafından muayene ücretlerinde yüzde 20 indirim, tetkik ve tedavi hizmetleri hizmetlerinde yüzde 10 indirim, ameliyat ve medikal tedavilerden alınan fark ücretlerinden ise yüzde 10 indirim uygulanacak.

Protokol dahilindeki indirimler Mersin Gazeteciler Cemiyeti kartının gösterilmesi halinde geçerli olabilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA