3 Ekim 2025 Cuma

11:27   SAĞLıKTA FARK YARATAN HIZMET: MERSIN’DE SKOLYOZLA MÜCADELEYE ÜCRETSIZ DESTEK!   11:20   SON DIRENIŞ DE SUSTURULDU: MARINETTE’YE İSRAIL MÜDAHALESI   11:07   SILIVRI’DEN BOLU’YA SES: “BEYLER DEĞIL, KÖROĞLU’LAR KAZANACAK!”   10:45   MEYDAN MEYDAN BÜYÜYEN DIRENIŞ: CHP BOLU’DA MILLET İRADESI İÇIN TOPLANıYOR!   10:35   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ BIR DOKUNUŞ: 750 HANEYE UMUT OLDU   10:26   BILIMLE GÜÇLEN, ENGELLERI AŞ: MERCAN’DA SOSYAL KEŞIF YOLCULUĞU   18:52   “BIR TUĞLA DA GELECEĞE”: MERSIN BAROSU’NDAN EĞITIME ANLAMLı DESTEK   17:59   MAHALLELERIN SESI MERSIN’DE YANKıLANDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN MUHTARLARA TAM DESTEK   15:24   AFAD: MARMARA DENIZI’NDE MARMARAEREĞLISI TEKIRDAĞ AÇıKLARıNDA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   15:22   KEMAL AKKURT: "AÇıLıM POLITIKALARı TBMM’DE IKTIDAR CEPHESININ ISTEDIĞI ANAYASAL DÜZENLEMELERE KURBAN EDILMEMELIDIR"   15:21   FILISTIN’DEN SUMUD FILOSU’NA MÜDAHALESINE KıNAMA: İSRAIL ULUSLARARASı HUKUKU IHLAL EDIYOR   15:19   MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA 5’INCI DURUŞMA...    12:30   GÜLCAN KıŞ: "HER ÇOCUK 140 BIN LIRA BORÇLA DOĞUYOR"   12:27   AYŞE BARıM’ıN TAHLIYESINE BAŞSAVCıLıKTAN ITIRAZ   12:25   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA SALDıRıNıN ARDıNDAN AVRUPA KENTLERINDE GENIŞ ÇAPLı PROTESTOLAR DÜZENLENDI   12:23   İSRAIL DıŞIŞLERI BAKANLıĞı, KÜRESEL SUMUD FILOSU’NDAKI AKTIVISTLERIN "SıNıR DıŞı EDILECEĞINI" DUYURDU   12:22   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA AIT BIR TEKNE GAZZE KARA SULARıNA GIRDI   15:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MARKETLERE SıKı DENETIM   15:09   GÜLCAN KıŞ GÜNDEME TAŞıDı, BAKANLıK MERSIN’I HATıRLAMAK ZORUNDA KALDı   15:07   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, İL EMNIYET MÜDÜRÜ YıLMAZ’A ZIYARET  
 
     
   

CHP`Lİ GENÇLER YARIN ANITKABİR`E YÜRÜYECEK


CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüyeceklerini açıkladı. Killik, “Tüm genç arkadaşlarımızı, cesaret ve kararlılığımızı güçlendirmek, güzel günlere olan umudumuzu büyütmek ve en önemlisi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`e saygımızı sunmak için 19 Mayıs saat 11:00`de Güvenpark`tan Anıtkabir`e yapacağımız yürüyüşe davet ediyoruz. Ayrıca iktidar gençlerin eğlenmesini ne kadar istemese de CHP`li tüm belediyeler, düzenleneceği konser ve etkinliklerle gençlerin nefes almasını sağlayacak” dedi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:10   Okunma : 808

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüyeceklerini açıkladı. Killik, “Tüm genç arkadaşlarımızı, cesaret ve kararlılığımızı güçlendirmek, güzel günlere olan umudumuzu büyütmek ve en önemlisi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`e saygımızı sunmak için 19 Mayıs saat 11:00`de Güvenpark`tan Anıtkabir`e yapacağımız yürüyüşe davet ediyoruz. Ayrıca iktidar gençlerin eğlenmesini ne kadar istemese de CHP`li tüm belediyeler, düzenleneceği konser ve etkinliklerle gençlerin nefes almasını sağlayacak” dedi.

Gençosman Killik, CHP Genel Merkezi`nde bugün düzenlediği basın toplantısında, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüyeceklerini duyurdu. Killik, şunları söyledi:

“Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz ve hayat pahalılığı en çok da bizleri, yani gençleri etkiliyor. Emeğimizin karşılığını alamıyor; geçinmekte, barınmakta, beslenmekte güçlük çekiyoruz. Daha açık bir ifade ile Cumhuriyet`in geleceğinin emanet edildiği biz gençler, bugün geleceksizlikle karşı karşıyayız. Bizleri tüm bu zorlu koşullarla karşı karşıya bırakan AK Parti iktidarı, her geçen gün yeni baskı mekanizması üreterek özgürlük alanlarımıza müdahale etmekten geri durmuyor.

Son günlerde ülkemizin çeşitli şehirlerinde konserler ve festivallerin AK Partili belediyeler ve valilikler eliyle iptal edilmesi, gençlerin kültür sanat etkinliklerine katılmasına ve eğlenmesine iktidarın tahammül edemediğinin göstergesidir. İktidarın yarattığı tüm bu karanlık tablonun karşısında CHP var, CHP`nin gençlik örgütleri var. 19 Mayıs, biz gençler açısından cesareti, kararlılığı, daha eşit, daha adil ve demokratik bir toplumda yaşama arzusunu temsil etmektedir.

GÜVENPARK`TAN ANITKABİR`E YÜRÜNECEK

Cumhuriyet`in ikinci yüzyılının şafağında tüm genç arkadaşlarımızı, cesaret ve kararlılığımızı güçlendirmek, güzel günlere olan umudumuzu büyütmek ve en önemlisi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`e saygımızı sunmak için 19 Mayıs saat 11:00`de Güvenpark`tan Anıtkabir`e yapacağımız yürüyüşe davet ediyoruz. Ayrıca iktidar gençlerin eğlenmesini ne kadar istemese de CHP`li tüm belediyeler, düzenleneceği konser ve etkinliklerle gençlerin nefes almasını sağlayacak. Ankara`da Edis ve Melek Mosso, İstanbul`da Murat Boz ve Red, İzmir`de Teoman, Mahmut Orhan; Adana`da Derya Ulu, Antalya`da Burcu Güneş ve diğer tüm şehirlerimizde birçok sanatçımız sahne alarak şehirlere ve gençlere müzikleriyle coşku katacaklar.

“CANAN KAFTANCIOĞLU`NUN YANINDAYIZ”

CHP gençlik örgütleri, İstanbul İl Başkanı`mız Canan Kaftancıoğlu`nun yanında olduğumuzu duyurmak ister. Adalete ve hukuka tüm Türkiye`nin büyük ihtiyacı vardır. Uğradığımız haksızlıkların sonuna kadar karşısındayız. CHP gençlik örgütlerini de CHP örgütlerini de kimse sindiremeyecektir. Son olarak, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutluyor, bir kere daha yarın yapacağımız büyük gençlik yürüyüşümüze tüm Ankaralıları ve yurttaşlarımızı davet ediyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA