28 Kasım 2025 Cuma

09:18   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MERSIN’IN İKLIM DEĞIŞIKLIĞI EYLEM PLANı’Nı HAZıRLıYOR   09:16   BAROLARDAN FATIH ALTAYLı’YA VERILEN HAPIS CEZASıNA TEPKI   09:08   DIYARBAKıR BAROSU: DILAN KARAMAN’ıN ÖLÜMÜ ŞÜPHELI, SÜRECIN TAKIPÇISI OLACAĞıZ   17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   11:35   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:30   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:31   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:33   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET  
 
     
   

TOROSLAR’DA BİNLERCE ÇOCUK YÜZME ÖĞRENİYOR


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da binlerce çocuk, Toroslar Belediyesinin olimpik yüzme havuzunda yazın ve eğlencenin tadını yüzerek çıkarıyor.

 

Tarih : 3 Ağustos 2022 Çarşamba 15:18   Okunma : 996

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da binlerce çocuk, Toroslar Belediyesinin olimpik yüzme havuzunda yazın ve eğlencenin tadını yüzerek çıkarıyor.

7-18 yaş grubuna yönelik 3 dönem boyunca, 3’er hafta gerçekleştirilen kurslar; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftada 4 gün veriliyor. Çocuklar, bir yandan yüzme eğitimi alırken bir yandan da gerekli hijyenik şartların sağlandığı havuzda eğlenme imkanı buluyor.

Kursiyerler için Servis İmkanı

Uzman yüzme antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilen eğitimler sonunda, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifika almaya hak kazanıyor. Yüzme kurslarından faydalanan kursiyerlere, Toroslar Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanıyor.

Yaz spor okulları kapsamında düzenlenen yüzme kurslarının 3’üncü dönemi, 9 Ağustos ile 26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Kursların 3’üncü dönemine katılmak isteyenler; belediye ana hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki veznelere yatırdıkları 60 TL kayıt ücreti dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla birlikte Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda kayıtlarını yaptırabilecek.

Kurslarla ilgili bilgi almak isteyenler ise; Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne; belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak 3100/ 3113/ 3200 dahili hatlarından yetkililere ulaşabilirler.

Başkan Yılmaz; “Yüzme Kursumuza İlgi Çok Güzel”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkıda bulunmak, verimli ve eğlenceli bir yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenledikleri yüzme kursuna olan yoğun ilgi dolayısıyla mutluluk duyduklarını söyledi.

Toroslar’da yüzme sporunu yaygınlaştıracaklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlediğimiz yüzme kurslarımız yoğun ilgi görüyor.Yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde yaşayan çocuklarımız ile ilçe merkezindeki çocuklarımız, bu kurslarda bir araya geliyorlar. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi hem streslerini atıyorlar hem de yeni dostluklar edinerek eğlenceli anlar yaşıyorlar. Kurslarımızda yetenekli olan sporcularımızın da elinden tutarak Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA