20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Mezitli’de Gençlik Evleri Çoğalıyor


Mezitli Belediyesi tarafından yaptırılan Kuyuluk, Çamlıca, Çankaya Gençlik Evi ve Çamlıca Mahallesi Muhtarlık Binası’nın açılışı gerçekleştirildi.

 

Tarih : 26 Haziran 2018 Salı 13:44   Okunma : 1139

Gençlerin toplanıp aktiviteler gerçekleştirilebileceği önemli bir yer olacak olan Gençlik Merkezi’nin açılışına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, ilçe gençlik ve kadınlar kollarının üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençler adına konuşma yapan Alican Karakaş, kendilerine bu mekanı kazandıran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür etti.

MEZİTLİ BELEDİYEMİZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYORUZ

En büyük yatırımın gençliğe olan yatırım olduğunu ifade eden CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, “Mezitli Belediyemizin hizmetlerle gurur duyuyoruz. Özellikle gençlere yönelik yatırımlar ayrı bir gurur kaynağımız. Yeşillikler içersinde harika bir ortam sunulmuş” dedi.

Mezitli Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin açılışına yetişemediğini ifade eden CHP mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, “Sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gereklerini yaparak hepimizi gururlandırmaktadır. Toplumumuzun büyük bölümünü oluşturan gençlerimiz için böyle bir mekan oluşturmak çok daha önemli bir hizmettir. Sayın Neşet Tarhan’ın böylesine nokta atışı hizmetler üretmesi uzun yıllar süren belediyecilik tecrübesinden gelmektedir” şeklinde konuştu.

ÖRGÜTLÜ TOPLUM YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çağın en büyük gereği olan örgütlenmeyi sağlamak amacıyla Mersin’de çok farklı alanlarda merkezler açtıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “8 Kadın Üretici Pazarı, 10 Gönüllü Evi,3 Gençlik Evi açtık. Aktif Yaş Alma Evi, Ana Okulu, tüm tesislerimizde oluşturduğumuz kütüphanelerin yanında Kafe Kütüphaneyi açtık. Halkımız bir şekilde örgütlenerek üretime katkı sunsun istiyoruz. Burada yaptıkları üretimlerle isterlerse sosyal etkinlik düzenlerler yada ülkemizin yada dünyanın güzelliklerini gezme şansı yakalarlar” diye konuştu.

GENÇLERİMİZE ÖZEL HİZMETLERİMİZ VAR

Hizmet üretirken toplumun her kesimini kucaklamaya gayret göstereceklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Özellikle gençlerimizi kazanmak istiyoruz. Kale Mahallesi’nde açtığımız gençlik evi aktif olarak açılıyor. Tepeköy’de açtığımız gençlik evi faaliyete geçti. Bugün de Kuyuluk bölgesinde bulunan mahallelerimizin yararlanabileceği gençlik evimizi hizmete açıyoruz. Merkez Mahallemizde ise önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı içerisinde farklı birimlerin bulunacağı büyük ve modern bir gençlik merkezi kompleksini önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, gençlik evleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA