13 Ağustos 2025 Çarşamba

15:39   CHP’LI BAŞARıR’DAN ANTALYA HALKıNA ÇAĞRı   15:37   KARALAR’ıN AVUKATıNDAN HUKUK SKANDALı IDDIASı   15:35   10 6’LıK TEKLIF MEMUR VE MEMUR EMEKLISINI MEMNUN ETMEDI   13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   11:14   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR   10:47   TBMM’DE KURULAN MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NA ÖZEL INTERNET SITESI HAZıRLANDı   10:42   ÖSYM, MILLI EĞITIM BAKANLıĞı AKADEMI GIRIŞ SıNAVı’NıN SONUÇLARıNı AÇıKLADı   10:03   MERSIN’DE ÜCRETSIZ ALMANCA KURSLARıNA REKOR İLGI: HEM DIL HEM ÖZGÜVEN KAZANDıRıYOR   01:30   LÜTFI PARıLTı: “BAŞARı, TOPLUMA KATKıYLA TAÇLANıR”   18:19   FABRIKALARıN GIZLI ENERJI KAYBı: KAPıLARDAN KAÇAN ISı! YÜZDE 30’UN ÜZERINDE TASARRUF MÜMKÜN   18:03   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:40   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı   16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"  
 
     
   

GELECEK PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATINDAN MTSO’YA ANLAMLI ZİYARET


Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye özen gösteren Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

Tarih : 25 Ağustos 2022 Perşembe 15:22   Okunma : 826

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye özen gösteren Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış,  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, Gelecek Partisi Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftçioğlu ve Mersin İl Teşkilatı üyeleri de katılım sağladı.  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Karış, Kızıltan ve beraberindeki heyet ile Odalar arası işbirliği olanakları, ortak faaliyet alanları ve iyi uygulama paylaşımları gibi konularda istişarelerde bulundu. Öte yandan Mersin yere gündemiyle ilgili de fikir alışverişinde bulunan başkan Karış Gelecek Partisi'nin seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Karış verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek;" Bugün Gelecek Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak Başkan Alaca, Başkan Çiftçioğlu, yönetim kurulu ve birçok üye ile Mersin Ticaret Odası'nı ziyaret ettik. Başkan Ayhan Kızıltan bizi çok güzel ağırladı. Birçok konuda istişarelerde bulunduk. Biz de parti politikalarımızla ilgili bilgi verdik. Yapmak istediklerimizden bahsettik. Çok keyifli ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı tüm Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine  teşekkür ediyor ve meslek hayatlarında her birine başarılarının devamını diliyorum"şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA