20 Ağustos 2025 Çarşamba

17:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERE BÜYÜK DESTEK: “EBEVEYN YOLCULUĞU” SEMINERLERI ÜCRETSIZ BAŞLADı   17:47   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDEN DIJITAL DEVRIM: SAHIL KART ILE TAM ŞEFFAFLıK DÖNEMI BAŞLADı   15:52   MUSTAFA SARıGÜL MALATYA’DA KONUŞTU: "CHP SAVAŞ MEYDANLARıNDA KURULDU, KÜÇÜK INSANLARıN IŞI DEĞILDIR"   15:50   ÖZGÜR ÖZEL: "SıNDıRGı’NıN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI GEREKIYOR"   18:30   “CEZAEVINDE HAYATTA KALMA MÜCADELESI: BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK ‘MAMA ILE AYAKTA DURUYORUM’”   18:26   KAMU EMEKÇILERI ALANLARDA: “ORTADA SÖZLEŞME DEĞIL, SEFALET DAYATMASı VAR!”   18:15   TARSUS’TA KÖY MEYDANı FESTIVALE DÖNÜŞTÜ: “KÖYDE ŞENLIK” COŞKUSU BÖĞRÜEĞRI’YI SARDı   11:02   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN ÇARPıCı UYARı: “ÇUKUROVA KURUYOR, ÇIFTÇI TARLADAN KAÇıYOR!”   10:30   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA ÇIFTE GURUR: “BEN ANADOLU” YıLıN OYUNU, ÖMÜR SEVGI ÇIL YıLıN OYUNCUSU SEÇILDI   09:32   DR. LEVENT UYSAL: “TERÖRSÜZ TÜRKIYE, BARıŞ VE KARDEŞLIĞIN YÜZYıLı OLACAKTıR”   09:05   MERSIN’DE HAYVANLARA “BUZLU MENÜ” VE FıSKIYE KEYFI   18:55   CHP’LI TALAT DINÇER: “ESNAFıN VERGI-SGK BORCU DAĞ OLMUŞKEN HÂLÂ NEYI BEKLIYORSUNUZ?”   18:45   MESKİ, SARıKAYA MAHALLESI’NE YETERLI İÇME SUYU SAĞLADı   18:38   TMMOB ADANA ŞB.BAŞKANı AKSU ,“AFET RISKLERI ARTıYOR”   18:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN TARIHI ‘DEPREM’ ÇAĞRıSı!   18:26   BAŞKAN PIŞKIN, ADANA VE MERSIN İÇIN KRITIK UYARı: "BINANıZ SAĞLAM OLSA BILE YıKıLABILIR!"   16:25   MERSIN’DE GÖKYÜZÜ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ   16:05   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:59   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:44   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!  
 
     
   

DEMİRÖREN HOLDİNG, BASKI TESİSİ İSTANBUL DPC`Yİ KAPATARAK 105 ÇALIŞANIN İŞ AKTİNİ FESHEDECEĞİNİ DUYURDU


Demirören Holding, Hürriyet Gazetecilik`e ait baskı tesisi İstanbul DPC`yi ekim ayından itibaren kapatma kararı aldığını duyurdu. Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu`na (KAP) yaptığı açıklamada, kapatma kararı dolayısıyla 105 çalışanın da iş akdinin feshedileceğini bildirdi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2022 Salı 13:08   Okunma : 473

Demirören Holding, Hürriyet Gazetecilik`e ait baskı tesisi İstanbul DPC`yi ekim ayından itibaren kapatma kararı aldığını duyurdu. Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu`na (KAP) yaptığı açıklamada, kapatma kararı dolayısıyla 105 çalışanın da iş akdinin feshedileceğini bildirdi.

Demirören Holding`in iştiraki Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık AŞ`den KAP`a gönderilen açıklamada, Demirören Print Center`a bağlı Esenyurt`ta bulunan İstanbul DPC Şubesi`nin, 1 Ekim 2022 tarihinde faaliyetlerini sona erdireceği bildirildi.

Yapılan açıklama şöyle:

“İSTANBUL DPC ŞUBESİ`NİN BASIM FAALİYETLERİNİN SONA ERDİRİLMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR: Şirketimizin uzun vadeli iş planları çerçevesinde, diğer basım tesislerimizde yeterli kapasite olması, kaynakların daha etkin kullanılması ve verimliliğin artırılması amaçlarıyla 01.10.2022 tarihi itibarıyla, Sanayi Mahallesi, 1650 Sokak, N2 Demirören Medya Tesisleri 34850 Esenyurt /İstanbul adresinde bulunan İstanbul DPC Şubesi`nin basım faaliyetlerinin sona erdirilmesine karar verilmiştir. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine sunulur.

105 ÇALIŞANIN İŞ AKİTLERİ FESHEDİLECEK: Kapanmayla birlikte baskı birimindeki 105 çalışanın iş akitleri feshedilecek. 15 milyon 66 bin 540 TL 92 kuruş tutarında kıdem ve ihbar tazminatı ödenecek.

FASON ÜRETİM ALTERNATİFLERİ DE BU KAPSAMDA DEĞERLENDİRİLECEKTİR: Diğer basım tesislerimizde yeterli kapasite olması nedeniyle şirketimizin basım kapasitesi üzerinde herhangi bir etkisi olmayacaktır. Verimlilik artışı sağlamak için dışarıda fason üretim alternatifleri de bu kapsamda değerlendirilecektir.

SATIŞ KAYBI YAŞANMASI İHTİMALİNE KARŞI ÖNLEMLER PLANLANDI: Şirketimizin toplam satışları üzerinde herhangi bir etkisi olmayacaktır. Şirket yönetimi, söz konusu tesiste basım faaliyetini durdurmadan önce herhangi bir basım ve satış kaybı yaşanması ihtimaline karşı önlemlerini daha önceden planlamıştır. Diğer basım tesislerimizdeki yeterli kapasite ve verimlilik artışını sağlamak için dışarıda fason üretim alternatifleri değerlendirilecektir."

Öte yandan Demirören Holding`e bağlı DPC`nin İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Adana ve Almanya`nın Frankfurt şehrinde üretim tesisi bulunuyor.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA