1 Haziran 2026 Pazartesi

23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET  
 
     
   

İmar Barışı İçin Belediyeden Ücretsiz Giriş Hizmeti


Erdemli Belediyesi, imar barışından yararlanmak isteyenler için ayrı biri birim oluşturarak, e-devlet üzerinden işlem yapılması için vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla ücretsiz giriş hizmeti veriyor.

 

Tarih : 12 Temmuz 2018 Perşembe 14:17   Okunma : 1325

Erdemli Belediyesi imar barışından yararlanmak isteyen vatandaşların e-devlet sistemi  üzerinden daha kolay ve daha rahat işlem yapabilmeleri için ücretsiz olarak beyan girişi hizmeti veriyor.

7143 Sayılı İmar Barışı yasasından yararlanmak isteyen  vatandaşların kolay , hatasız ve  anlaşılır bir şekilde başvurularını yapmak üzere Belediye Başkanı Mükerrem TOLLU' nun talimatı ile belediyede ayrı bir birim oluşturularak hizmet vermeye başlandı.

Belediye halkla İlişkiler biriminde oluşturulan ve 4 ayrı masada verilen hizmetin vatandaşlara kolaylık sağlamak ve daha bilinçli, hatasız ve kolay bir şekilde  e-devlet sistemi üzerinden işlem yapılabilmesini amaçlıyor.

Bu konuda piyasada bu hizmeti veren birçok noktanın oluştuğunu ancak yüksek miktarda ücret alınmasından dolayı vatandaşların şikâyetlerinin giderek artması üzerine böyle bir uygulamaya geçtiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Belediyemiz vatandaşlarımızın başvurularını ücretsiz olarak yapmaktadır. Vatandaşlarımıza Halkla İlişkiler servisinde çay ve simit ikramı yapılırken belediye personellerimiz işlemlerini yapıyor. Özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim bölgelerimizde vatandaşlarımız bu konuda yeterli bilgiye sahip değil.  Bu vatandaşlarımıza yardımcı olmak ve işlerini kolaylaştırmak için Halkla İlişkiler servisinde görevlendirdiğimiz personellerimiz vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vererek yardımcı oluyorlar. Böylece hem belediyemiz açısından emlak kayıtlarının daha sağlıklı işlenmesi gerçekleşiyor, hem de bu yasadan yaralanarak yapı kayıt belgesi almak isteyen vatandaşlarımıza rahat ve güzel bir ortamda çaylarını içerken, güler yüzlü ve sıcakkanlı bir şekilde bu hizmeti veriyoruz.” Dedi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle yayla ve deniz sezonunun başladığını, buna paralel olarak ilçe nüfusunun yaklaşık beş kat arttığına dikkat çeken Başkan Mükerrem Tollu, böylelikle artan nüfus ve hizmet yoğunluğuna rağmen belediyenin bir asli görevi olmamasına rağmen sorumluluk anlayış ile bu hizmeti de verdiklerini, bundan da belediye olarak kendilerinin, hizmeti alan olarak ta vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan, imar barışı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA