21 Aralık 2025 Pazar

09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU  
 
     
   

Sabri Tekli: 15 Temmuz milli bir destandır


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Mersinli sanayiciler olarak 15 Temmuz 2016 günü ve ertesi gün olduğu gibi, halen yılmadan üretmeye devam ediyoruz; ülkemize ve demokrasiye olan inancımız tam’ dedi.

 

Tarih : 13 Temmuz 2018 Cuma 22:28   Okunma : 1334

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, ’15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyetini karanlık bir çukura itmek isteyen FETÖ terör örgütü Türk milletinin demokrasi adına gösterdiği kararlı duruşu ve canını hiç düşünmeden tanklara siper eden korkusuz tavrı sayesinde püskürtüldü. Milletimiz tarihte eşi benzeri olmayan bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Uluslararası terör örgütlerinin yerli işbirlikçisi olan terör örgütü tarafından 248 vatan evladımız şehit edilmiş ve 2 bin 196 vatandaşımız ise gazi olmuştur’ dedi.

‘RAKAMLAR HEP ÜST SEVİYEDE’

15 Temmuz 2016 tarihinin üzerinden geçen 2 yıllık süreçte üretim hatlarını hiç durdurmadıklarını kaydeden Başkan Tekli, ‘Biz 16 Temmuz 2016 günü olduğu gibi sonrasında da üretimden vazgeçmeden, ülkemiz için, kentimiz için çalışmaya mücadele etmeye devam ettik. Üretim hatlarımızın hiçbir zaman durmadığının net göstergesi, enerji tüketim rakamlarımızın sürdürülebilir bir artış göstermesidir. İstihdam rakamlarımız, ihracat rakamlarımızdaki grafikler hep üst seviyelere tırmanış gösterdi. Ülkemizin ekonomik anlamdaki kurtuluşunun üretimden geçtiği felsefesi ile hareket ederek kentimize yeni sanayi alanları kazandırmanın mücadelesi içerisinde olduk. Türkiye inancı ile hareket eden, üretimden ve yatırımdan hiçbir zaman vazgeçmeyen sanayicilerimize şükran borçluyuz’ dedi.

‘15 Temmuz kandı darbe girişimini halkımızın demokrasiye olan güçlü bağları engellemiştir’ diyen Başkan Tekli, ‘Memleketimiz için şehadet mertebesine yükselenlerle beraber 15 Temmuz şehitlerini şükran ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar, gazilerimize şifalar diliyorum. 15 Temmuz unutulmamalı, ısrarla unutmamalıyız, unutturmamalıyız’ şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  mtosb, sabri tekli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA