26 Şubat 2026 Perşembe

22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı   21:01   YENIŞEHIR’IN "EĞITIM DEVRIMI" KARADENIZ’E SıÇRADı! "TOKAT YEMIŞ GIBI OLDUM"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"  
 
     
   

CEMAL ENGİNYURT: GİTMEYE BAŞLADIĞINIZI GÖRDÜĞÜNÜZ ANDA BÜYÜK BİR SİNİRLE İNSANLARI SUSTURMAK İSTİYORSUNUZ… SARAYLARDA YAŞAYAN YEZİD OLMAKTANSA KERBELA ÇÖLLERİNDE ŞEHİT HÜSEYİN OLACAĞIZ


Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu`nda AKP`yi eleştirerek, “Milletvekillerini dövme işini de iyi yapıyorsunuz onda da becerikli hale geldiniz. Gitmeye başladığınızı gördüğünüz anda büyük bir sinirle, yumrukla insanları susturmak istiyorsunuz. Ama şunu unutmayın yumruk da atsanız, topunuz tüfeğinizle de gelseniz sizden korkan namerttir. Çünkü söz verdik, saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olacağız” dedi.

 

Tarih : 12 Aralık 2022 Pazartesi 01:02   Okunma : 427

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu`nda AKP`yi eleştirerek, “Milletvekillerini dövme işini de iyi yapıyorsunuz onda da becerikli hale geldiniz. Gitmeye başladığınızı gördüğünüz anda büyük bir sinirle, yumrukla insanları susturmak istiyorsunuz. Ama şunu unutmayın yumruk da atsanız, topunuz tüfeğinizle de gelseniz sizden korkan namerttir. Çünkü söz verdik, saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olacağız” dedi.

TBMM Genel Kurulu`nda bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşüldü. Genel Kurul`da görüşmelerin sonunda bütçnin aleyhinde söz alan DP Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, şunları söyledi:

“ŞAHSIMIN REİSİNE KENDİNİ GÖSTERMEK ADINA SÜREKLİ HAKARET EDEN BAKAN VE BAKAN YARDIMCILARI VAR”

“Sözde bütçeyi konuşuyoruz ama bu bütçe değil. Konuşulan tek şey var iş bitirme karnesini almaya gelenlerin hakareti, küfrü, her türlü çirkin sözü var. Bir yıl boyunca hiçbir iş yapmamış TBMM`ye geliyor. Şahsımın reisine kendini göstermek adına sürekli hakaret eden bakan ve bakan yardımcıları var. Bunları savunmak da bu arkadaşlara düşüyor. Demiyorlar ki, ‘milyonlarca genç işsiz, milyonlarca çocuk uyuşturucu bataklığına saplanmış. 5 milyon EYT`li güleceği günü bekliyor İnfaz koruma memurları emniyet hizmet sınıfına alınmak istiyor. 3600`ü beceremediniz, bu memlekette hakkı hukuku katlettiniz. Adaleti ayaklar altına aldınız. Ama eline aldığı kitapla okuyarak bize ders veren ve sürekli hakaret eden bakanlar ve yetmiyor bakan yardımcıları milletvekillerine hakaret ediyor.

“MİLLETVEKİLLERİNİ DÖVME İŞİNİ DE İYİ YAPIYORSUNUZ ONDA DA BECERİKLİ HALE GELDİNİZ”

Hiç kimse bu parlamentoya, seçilmiş insanlara adı bakan da olsa hakaret etme hakkı yoktur. Milletvekillerini dövme işini de iyi yapıyorsunuz onda da becerikli hale geldiniz. Gitmeye başladığınızı gördüğünüz anda büyük bir sinirle, yumrukla insanları susturmak istiyorsunuz. Ama şunu unutmayın yumruk da atsanız, topunuz tüfeğinizle de gelseniz sizden korkan namerttir. Çünkü söz verdik, saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olacağız.

“SÜLEYMAN SOYLU DİYE BİR ADAM ÇIKMIŞ BURADA HEPİMİZE HAKARET EDİYOR”

Öyle bir korku kapladı ki Sedat Peker diye bir delikanlı ne varsa anlattıkça paniğe kapıldınız. Mafya liderleri delikanlı olunca, Sedat Peker konuştukça çırpınmaya başladınız. Dün akşam Süleyman Soylu diye bir adam çıkmış burada hepimize hakaret ediyor. Bana diyor ki ‘Amerikalısınız, hepiniz Amerikalısınız` diyor.  Ben 14 yaşında ülkücü olmuş ne Amerika ne Rusya ne Çin, her şey Türkiye için diyerek dört yıl hapis yatmış bir ülkücüyüm. Bana Amerikan uşağı diyen, Amerika`nın ta kendisidir. Biden`ın üvey evladıdır. Dolayısıyla dengeniz, psikolojiniz bozuldu."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA