15 Ekim 2025 Çarşamba

18:20   MERSIN’DE AVRUPA ESINTISI: ERASMUS+ FESTIVALI COŞKUYLA KUTLANDı!   14:35   TUNCER BAKıRHAN: GELIN, BU YASAMA YıLıNı TÜRKIYE TARIHININ ÇÖZÜM YıLı YAPALıM   14:34   DICLE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERI ROJIN KABAIŞ IÇIN YÜRÜDÜ…   14:33   ESKI NILÜFER BELEDIYE BAŞKANı TURGAY ERDEM TUTUKLANDı   14:29   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’NIN ODAĞıNDA BU HAFTA DA CUMHURIYET HALK PARTISI VARDı   14:28   ABD BAŞKANı TRUMP: “ERDOĞAN RUSYA-UKRAYNA SAVAŞı’Nı BITIREBILIR”   14:05   DÜNYA KıZ ÇOCUKLARı GÜNÜ YENIŞEHIR’DE RENKLI ETKINLIKLERLE KUTLANDı   13:52   MEZITLI’DE AKDENIZ BALıK PAZARı’NA BÜYÜK YENILIK!    13:45   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN HASTA NAKIL AMBULANSı HIZMETI   13:43   MASTERCHEF AKıN’DAN SıNAVA HAZıRLANAN ÖĞRENCILERE DÖNER SÜRPRIZI   13:41   ‘ULUSLARARASı TARSUS YARı MARATONU’ HEYECANı MERSIN’I SARDı   09:31   BAŞKAN SEÇER’DEN ÖĞRENCILERE MÜJDE: ÖĞRENIM DESTEĞI %40 ARTıRıLDı, SON GÜN 24 EKIM!   10:55   MERSIN’DE CEVIZ ÜRETICISINE TEKNOLOJIK DESTEK! 1 SAATTE 1 TON CEVIZ SOYULUYOR   18:30   AKDENIZ’DE TEMIZLIKTE VITES YÜKSELDI: HAFTA SONU MESAISIYLE 8 KAMYON ATıK BERTARAF EDILDI   10:03   KıZ ÇOCUKLARı İÇIN BIR GÜN DEĞIL, BIR GELECEK: MERSIN’DE COŞKULU KUTLAMA!   01:13   SANAT SOKAKTA HAYAT BULDU: YENIŞEHIR’DE FESTIVAL COŞKUSU   19:15   BAŞKAN SEÇER KURDALI PAZARıNDA: “YOKSULLUĞUN FOTOĞRAFı BURADA!”   17:53   KOOPERATIFLER İÇIN YENI BIR DÖNEM: MERSIN’DEN KADıN GÜCÜYLE KÜRESEL MESAJ   21:40   MECLIS KOLTUKLARıNDA BU KEZ GELECEĞIN LIDERLERI VARDı   20:35   ZEYTINLE DIRILEN TOPRAKLAR: SEÇER’DEN MUT’A CUMHURIYET VURGULU DESTEK  
 
     
   

CHP GENÇLİK KOLLARI ŞUBAT AYINDA KÖYLERDE GENÇLERLE BULUŞACAK. BAŞKAN OTLU: "GENÇLERİN DOĞDUĞU TOPRAKLARDA ÜRETMESİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİZ"


CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kenan Otlu, “CHP Gençlik Örgütleri olarak 81 ildeki özellikle kırsalda yaşayan genç arkadaşlarımızı şubat ayında tek tek ziyaret edeceğiz. Tarım politikalarımızı anlatacağız, Genel Başkanımızın onlara vadettiği, söz vermiş olduğu SGK priminin içerisinde olmuş olduğu, parti politikalarımızın ayrıntıların bulunduğu mektuplarımızı genç arkadaşlarımıza ulaştıracağız ve o genç arkadaşlarımızın gelecekte hayvancılıkta, tarımda, köyünde, doğduğu topraklarda üretmesi için CHP`li gençler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getireceğiz ve bu sorumluluğun da sonuna kadar farkındayız” dedi.

 

Tarih : 5 Ocak 2023 Perşembe 10:13   Okunma : 663

HABER: EMRE SERCAN İKE / KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kenan Otlu, “CHP Gençlik Örgütleri olarak 81 ildeki özellikle kırsalda yaşayan genç arkadaşlarımızı şubat ayında tek tek ziyaret edeceğiz. Tarım politikalarımızı anlatacağız, Genel Başkanımızın onlara vadettiği, söz vermiş olduğu SGK priminin içerisinde olmuş olduğu, parti politikalarımızın ayrıntıların bulunduğu mektuplarımızı genç arkadaşlarımıza ulaştıracağız ve o genç arkadaşlarımızın gelecekte hayvancılıkta, tarımda, köyünde, doğduğu topraklarda üretmesi için CHP`li gençler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getireceğiz ve bu sorumluluğun da sonuna kadar farkındayız” dedi.

CHP Gençlik Kolları üyeleri, şubat ayında köylerde genç çiftçi adaylarıyla buluşacak, iktidara gelindiğinde tarım ve hayvancılıkta verilecek desteği anlatacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun, `İktidarımızda kadınlar ve gençlerin sosyal güvenlik primlerini devlet yatıracak` sözlerini hatırlatan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kenan Otlu, ANKA Haber Ajansı`na konuya ilişkin şunları söyledi:  

"Ülkemizin en büyük stratejik gücü tarım ve hayvancılık maalesef iflas etme noktasına gelmiştir. Dünya`nın kabul ettiği bir gerçek var ki tarım ve hayvancılığı iflas eden ülkeler bağımsızlığı tehlikeye girmiş demektir. Maalesef özellikle son 20 yıllık AKP iktidarında tarım ve hayvancılık çok ciddi bir sekteye uğradı ve darbe aldı. Genç arkadaşlarımızın çok ciddi bir kısmı gelecek kaygısından kaynaklı büyük kentlere göç etmek zorunda kaldı. Doğduğu topraklardan, memleketinden, ana yurdundan kopmak zorunda kaldı. Bizler de CHP olarak diyoruz ki, CHP iktidarında genç arkadaşlarımızın ve kadınların sosyal güvenlik primlerini devletimiz yatıracak. Genç arkadaşlarımız gelecek kaygısı yaşamayacak, genç arkadaşlarımız ‘emekliliğimde` ne olacak demek zorunda kalmayacak, genç arkadaşlarımız sosyal güvenlik primleri yatırıldığı için ailesinden herhangi biri hastalandığı zaman hastaneye nasıl gidebilirim kaygısı yaşamayacak, genç arkadaşlarımız üretecek ülkemiz kalkınacak tarım ve hayvancılıkta tekrar yıldızı parlayan bir ülke haline geleceğiz. Genç arkadaşlarımız merak etmesinler, gençlerin tüm sorunlarını, sıkıntılarını her ortamda ifade eden onlarla dertlenen CHP var, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var.

“CHP GENÇLİK ÖRGÜTÜ ŞUBAT AYINDA SAHAYA İNECEK”

CHP Gençlik Örgütleri olarak 81 ildeki özellikle kırsalda yaşayan genç arkadaşlarımızı şubat ayında tek tek ziyaret edeceğiz. Tarım politikalarımızı anlatacağız, Genel Başkanımızın onlara vadettiği, söz vermiş olduğu SGK priminin içerisinde olmuş olduğu, parti politikalarımızın ayrıntıların bulunduğu mektuplarımızı genç arkadaşlarımıza ulaştıracağız ve o genç arkadaşlarımızın gelecekte hayvancılıkta, tarımda, köyünde, doğduğu topraklarda üretmesi için CHP`li gençler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar getireceğiz ve bu sorumluluğun da sonuna kadar farkındayız.

CHP Gençlik Örgütleri olarak birçok alanda çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz özellikle büyük kentlerde bizim bu SGK primi daha doğrusu genç çiftçiler projemiz şubat başı itibarıyla tüm illerde çalışmaya başlamış olacağız. Bu biraz daha kırsala dönük bir hikâye, evet gençlerin birçok problemleri var, üniversiteli gençlerin sorunları var, işsiz gençlerin sorunları var. Çünkü gençler istediğini alamıyor, istediğini yaşayamıyor. Bugün gençlerin en büyük hayali maalesef AKP iktidarından dolayı yurt dışına gitmek olmuş durumda biz bunun farkındayız. Ama bizim bu projedeki hedef kitlemiz köyünde kalan son gençlerimiz, bizim bu projedeki temel kitlemiz çiftçi adayı olan 18 yaşını henüz doldurmuş veya 20 yaşına girmiş ama çiftçilik yapmak isteyen, köyünde hayvanına bakmak isteyen, köyünde üretmek isteyen, toprağını terk etmek istemeyen ama elinde gerekli alt yapısı olmadığı için güvencesi olmadığı için umutsuz kaldığı için, yarın ben ne yapabilirim, ben gitmek istemiyorum ama sahipsizim hissi yaşayan tüm arkadaşlarımıza biz CHP olarak diyoruz ki sahipsiz değilsiniz. Sizin sosyal güvenlik primlerinizi CHP iktidarında devletimiz yatıracak. CHP`li gençler de bu mektubu bu projeyi bu vaadi bu sözü kırsaldaki tüm köylere tek tek ulaşarak gençlere ulaştıracak. O sözleri verecek, gençlerin sorunlarının çok net farkındayız, onların sorunlarının çözümleriyle alakalı ne kadar sorumluluk aldığımızı genç arkadaşlarımıza bir kez daha iletmiş olacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA