2 Eylül 2026 Çarşamba

10:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KORSAN VE KURAL TANıMAYAN TAKSILERE GEÇIT YOK! 810 TAKSI TEK TEK DENETLENDI   10:19   BAŞKAN VEKILI BEŞIKCI KARADUVAR’DAYDı: ’SORUNLARı MASA BAŞıNDA DEĞIL SAHADA ÇÖZECEĞIZ’   02:04   GALATASARAY TRANSFERDE BOMBAYı PATLATTı! PORTO’NUN YıLDıZı DENIZ GÜL SARı-KıRMıZıLıLARDA   18:27   İMAMOĞLU’NDAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’ROTAMıZ NET: CUMHURIYET, DEMOKRASI, ADALET’   17:59   TMMOB’DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ’NDE NET MESAJ: ’TÜRKIYE’NIN İHTIYACı GERÇEK VE KALıCı BIR TOPLUMSAL BARıŞ!’   17:55   İSTIKLAL CADDESI’NDE ŞOK ANLAR: 200. YıL TÖRENINDE ZABıTAYA POLIS ENGELI!   17:49   CHP’DE YENI DÖNEM STRATEJISI: KıLıÇDAROĞLU’NUN MILLI BILINÇ GÜÇLÜ TÜRKIYE’ BULUŞMALARı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI ATAHAN KAYTAŞ’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’MERSIN’DEN DÜNYAYA KARDEŞLIK ÇAĞRıSı’   14:39   CHP KADıN KOLLARı İL BAŞKANı GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN 1 EYLÜL MESAJı: ’BARıŞ SUSKUNLUK DEĞIL CESARETTIR’   14:19   CHP MERSIN İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’BARıŞ, ADALET VE EŞITLIK İÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDECEĞIZ’   13:17   MERSIN BAROSU’NDAN YENI ADLI YıLDA SERT ÇıKıŞ: ’GECIKEN ADALET VE TUTUKLAMA TEDBIRI SıKıNTı YARATTı!’   11:25   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’BARıŞ, AKDENIZ’IN VE DÜNYANıN ORTAK GELECEĞIDIR’   11:12   NECDET KıLıÇ’DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı; AYRıŞMA DEĞIL DAYANıŞMA KAZANACAK..   10:48   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK’TEN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı   10:45   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN’DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı   10:44   BARıŞıN KENTI MERSIN’DEN TÜM DÜNYAYA ÇAĞRı: ’BARıŞ, YARıNLARA BıRAKıLACAK EN BÜYÜK MIRASTıR’   10:41   GÜROL AKBAŞ’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’WBARıŞ, GELECEĞE BıRAKACAĞıMıZ EN BÜYÜK MIRASTıR’   10:40   TTB 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ AÇıKLAMASı: DEMOKRASI, SAĞLıK HAKKı VE KAYYUM UYARıSı   10:31   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı KADIR ÖZCAN: ’ATATÜRK’ÜN SÖZÜ BUGÜN EN BÜYÜK REHBERIMIZDIR’   10:30   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’ATATÜRK’ÜN BARıŞ VIZYONU İNSANLıĞıN TEK ÇıKıŞ YOLUDUR’  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ’DAN, KANSER HASTASI BERKAY’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI


4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde 13’üncü yaşını kutlayan onkoloji hastası Berkay Kutup, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sürpriz doğum günü pastasıyla duygulandı.

 

Tarih : 4 Şubat 2023 Cumartesi 19:53   Okunma : 6321

4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde 13’üncü yaşını kutlayan onkoloji hastası Berkay Kutup, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sürpriz doğum günü pastasıyla duygulandı.

Optik gliom-nörofibromatozis hastası olan ve uzun süredir kanser tedavisi gören Berkay, 8 yaşındaki kız kardeşi Berra ile annesi Hacer Kutup’un katıldığı doğum günü kutlamasında mutluluğunu gizleyemedi.

Yapılan bu sürpriz kutlama ile çok heyecanlandığını belirten Berkay; “Atsız Başkanıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

“Berkay’a, Doğum Günü Hediyesi Beşiktaş Forması”

Berkay’ı ve ailesini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ağırlayan Başkan Yılmaz, bir sürpriz daha yaparak Berkay’a çok sevdiği Beşiktaş Takımının formasını ve futbol topu hediye etti.13 yaşına giren Berkay ise Başkan Yılmaz’dan futbol topunu imzalamasını istedi.

Göz arkasında ortaya çıkan tümör nedeniyle kanserle savaşan Berkay Kutup, tedavi sürecinde kendisine destek veren Başkan Yılmaz’a, her zaman yanında olduğu için ayrıca teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha önce de en büyük hayalinin polis kıyafeti giyip, polis arabasına binmek olduğunu söyleyen Berkay’ın “polis olma” hayalini gerçekleştirmişti.

Berkay, elinde telsizi, üzerinde polis yeleği ile polis arabasına binerek, bölgede asayiş turuna çıkmıştı.

Başkan Yılmaz; “Berkay’ın Gülen Yüzü Her Şeye Değer"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Berkay’ın yeni yaşını kutlayarak, bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Berkay’ı, hastaneye götürme ve destekleme noktasında da ailesinin yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Berkay, çok güçlü bir evladımız. İnşallah bu hastalığı atlatacak ve sağlığına kavuşacak. Tıbbi tedavinin yanında kanser hastalarının bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğu moral ve motivasyondur. Biz de Berkay’a sürpriz yaparak mutlu olmasını istedik. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

“Erken teşhis, kanser tedavisinde ilk ve en önemli adımdır” diyen Başkan Yılmaz, tüm hastalara acil şifalar dileyerek; “Kanserle mücadelede yalnız değilsiniz. Gönül bağımız ve birlikteliğimiz, tüm zorlukların üstesinden gelmemiz için önemli bir vesiledir. Sevdiklerinizden ve hayattan kopmamak için mücadeleyi bırakmayın” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA