21 Nisan 2026 Salı

17:59   MERSIN’DE SABAHıN ENERJISI SAHILE TAŞTı: 06.30’DA BULUŞUP ’PASLANMıYORUZ’ DIYORLAR!   17:55   MERSIN ESOB’DA 2026 VIZYONU: AHMET ÖZDEMIR ’ORTAK AKıL’ ILE DEĞIŞIMI BAŞLATıYOR!   17:43   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA TANıK NECATI TOSUN’A “YALAN SÖYLÜYOR” DIYE TEPKI GÖSTERDIĞI IÇIN SALONDAN ÇıKARıLAN CEYHAN BELEDIYE BAŞKANı AYDAR: “YALANCıLAR DıŞARıDA, BIZLER IÇERIDEYIZ”   17:38   TANJU ÖZCAN: "YANDAŞ MEDYANıN, TROLLERIN SISTEMATIK ŞEKILDE YÜRÜTTÜĞÜ BIR ITIBAR SUIKASTıNıN, YALANLARıN VE IFTIRALARıN HEDEFI OLDUM"   17:35   OKULLARDAKI SALDıRıLARA ILIŞKIN 661 HESAP SAHIBI HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   15:38   RTÜK ÜYESI KESER: HABER VERME SıNıRLARıNı KORUYACAK BIR DÜZENLEMENIN YAPıLMASı ZORUNLUDUR   15:37   GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT’TEN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı IÇIN ÇAĞRı: “DÖNEMIN İÇIŞLERI BAKANı SÜLEYMAN SOYLU DA SORGULANMALı”   14:48   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... ETKIN PIŞMANLıKLA TAHLIYE EDILEN KORZAY: “GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM HIÇBIR ŞEY YOK. ŞU AN IÇIN SOMUT BIR ŞEYE DAYANMıYOR”   14:46   İBB DAVASı’NDA 24. GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU IDDIANAME, ‘EKREM İMAMOĞLU HER ŞEYIN MERKEZINDE’ KURGUSUYLA HAZıRLANMıŞ”   13:55   EKREM İMAMOĞLU: “İKTIDAR SORUNLARı YÖNETEMEDIKÇE BAKAN DEĞIŞTIRIP UMUT SATARAK ZAMAN KAZANMAYA ÇALıŞTı BUNCA SENE. FAKAT DENIZ BITTI”   13:52   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNıN IKINCI DURUŞMASı SILIVRI’DE BAŞLADı   13:43   GÖKAN ZEYBEK: ESKIŞEHIR HALKıNıN ONURLU OYLARıYLA GÖREVE GELEN AYŞE ÜNLÜCE BAŞKANıMıZı KARALAMA KAMPANYALARıNA ASLA IZIN VERMEYIZ   11:05   MERSIN’DE DIJITAL KALKAN: ÇOCUKLAR SIBER ZORBALıĞA KARŞı ARTıK DAHA GÜÇLÜ!   10:34   VATAN EMNIYET’TE ‘İŞKENCE’ İDDIASı ORTALıĞı KARıŞTıRDı! CHP’LI SEVGI KıLıÇ’TAN SERT TEPKI: ’SUÇ İŞLIYORSUNUZ’   10:32   MILYARLARCA DOLARLıK DEV HAMLE: KÖPRÜ VE OTOYOLLARDA YENI DÖNEM BAŞLıYOR!   10:30   MERSIN’DE ANNELERIN VE ÇOCUKLARıN YENI GÖZDESI: HUZURKENT ÇOCUK KAMPÜSÜ REKORA KOŞUYOR!   01:16   AVRUPA’NıN KRALIÇESI FENERBAHÇE OPET! DEV FINALDE GALATASARAY’ı DEVIRIP 3. KEZ ŞAMPIYON OLDU   01:10   SULTANLAR LIGI’NDE DEV FINAL: VAKıFBANK ŞAMPIYONLUK KUPASıNı KALDıRDı!   01:01   MADEN İŞÇILERININ YÜRÜYÜŞÜNDE DEV DESTEK: ’BIRLIKTE KAZANACAĞıZ!’   13:53   OKULLARDA GÜVENLIK VE TEMIZLIK KRIZI! GÜLCAN KıŞ: ’KAYNAK VAR, TERCIH FAIZ!’  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ’DAN, KANSER HASTASI BERKAY’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI


4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde 13’üncü yaşını kutlayan onkoloji hastası Berkay Kutup, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sürpriz doğum günü pastasıyla duygulandı.

 

Tarih : 4 Şubat 2023 Cumartesi 19:53   Okunma : 5716

4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde 13’üncü yaşını kutlayan onkoloji hastası Berkay Kutup, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sürpriz doğum günü pastasıyla duygulandı.

Optik gliom-nörofibromatozis hastası olan ve uzun süredir kanser tedavisi gören Berkay, 8 yaşındaki kız kardeşi Berra ile annesi Hacer Kutup’un katıldığı doğum günü kutlamasında mutluluğunu gizleyemedi.

Yapılan bu sürpriz kutlama ile çok heyecanlandığını belirten Berkay; “Atsız Başkanıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

“Berkay’a, Doğum Günü Hediyesi Beşiktaş Forması”

Berkay’ı ve ailesini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ağırlayan Başkan Yılmaz, bir sürpriz daha yaparak Berkay’a çok sevdiği Beşiktaş Takımının formasını ve futbol topu hediye etti.13 yaşına giren Berkay ise Başkan Yılmaz’dan futbol topunu imzalamasını istedi.

Göz arkasında ortaya çıkan tümör nedeniyle kanserle savaşan Berkay Kutup, tedavi sürecinde kendisine destek veren Başkan Yılmaz’a, her zaman yanında olduğu için ayrıca teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha önce de en büyük hayalinin polis kıyafeti giyip, polis arabasına binmek olduğunu söyleyen Berkay’ın “polis olma” hayalini gerçekleştirmişti.

Berkay, elinde telsizi, üzerinde polis yeleği ile polis arabasına binerek, bölgede asayiş turuna çıkmıştı.

Başkan Yılmaz; “Berkay’ın Gülen Yüzü Her Şeye Değer"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Berkay’ın yeni yaşını kutlayarak, bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Berkay’ı, hastaneye götürme ve destekleme noktasında da ailesinin yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Berkay, çok güçlü bir evladımız. İnşallah bu hastalığı atlatacak ve sağlığına kavuşacak. Tıbbi tedavinin yanında kanser hastalarının bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğu moral ve motivasyondur. Biz de Berkay’a sürpriz yaparak mutlu olmasını istedik. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

“Erken teşhis, kanser tedavisinde ilk ve en önemli adımdır” diyen Başkan Yılmaz, tüm hastalara acil şifalar dileyerek; “Kanserle mücadelede yalnız değilsiniz. Gönül bağımız ve birlikteliğimiz, tüm zorlukların üstesinden gelmemiz için önemli bir vesiledir. Sevdiklerinizden ve hayattan kopmamak için mücadeleyi bırakmayın” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA