1 Mayıs 2026 Cuma

09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’  
 
     
   

DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEYYAR TUVALET ÜRETİMİNE YILMAZ BÜYÜKERŞEN`DEN YAKIN TAKİP


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), atölyelerinde afet bölgesinde en acil ihtiyaçlardan olan seyyar tuvalet üretimini sürdürürken; Başkan Yılmaz Büyükerşen de çalışmaları yakından takip ediyor. Büyükerşen, bölgede en büyük sorunlardan olan tuvalet konusunda çözüm için tüm güçleriyle üretim yaptıklarını ve bölgeye sevkiyatın aralıksız süreceğini belirtti.

 

Tarih : 12 Şubat 2023 Pazar 17:07   Okunma : 472

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), atölyelerinde afet bölgesinde en acil ihtiyaçlardan olan seyyar tuvalet üretimini sürdürürken; Başkan Yılmaz Büyükerşen de çalışmaları yakından takip ediyor. Büyükerşen, bölgede en büyük sorunlardan olan tuvalet konusunda çözüm için tüm güçleriyle üretim yaptıklarını ve bölgeye sevkiyatın aralıksız süreceğini belirtti.

Kahramanmaraş`ta meydana gelen ve 10 şehirde yıkıma yol açan deprem sonrası acil durum çalışmalarını sürdüren EBB, afet bölgesine insani malzemelerin yanı sıra uzman personel, araç-gereç ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor. Başkan Yılmaz Büyükerşen`in anlık olarak takip ettiği çalışmalarla, afet bölgesinde acil ihtiyaçlardan olan mobil tuvalet konusunda da belediye atölyeleri yoğun şekilde çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki İmar A.Ş. deşarj altyapı malzemelerini üretirken, Başkan Büyükerşen de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler atölyelerinde devam eden seyyar tuvalet üretim çalışmalarını inceledi. Büyükerşen, afetten dolayı ağır yıkıma uğrayan şehirlerde ortaya çıkan en büyük sorunlardan birinin tuvalet olduğunu hatırlatarak, seyyar tuvaletler konusunda hemen çalışma başlattıklarını, atölyelerin yoğun bir şekilde üretime devam ettiğini belirtti. Üretimi ve montajı tamamlanan tuvaletlerin ivedilikle bölgeye sevk edildiğini paylaşan Büyükerşen, gerek bölgedeki afetzedelerin gerekse kurtarma ekiplerinin büyük gereksinimi olan üretime kesintisiz devam edeceklerini belirterek belediye personeline kolaylıklar diledi.

Büyükerşen, Haller Gençlik Merkezi`nde Eskişehir`e gelen afetzedelerin ihtiyacını karşılamak üzere yapılan yardım toplanma çalışmalarını da inceleyerek; desteklerin devam etmesinin önemli olduğunu vurguladı. 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA