3 Mayıs 2026 Pazar

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
   

MERAL AKŞENER, NURDAĞI`NDA ÇADIRKENTİ ZİYARET ETTİ… AKŞENER`İN DİNLEDİĞİ DEPREMZEDE: "YİYECEK KONUSUNDA BİR SIKINTI YOK. BİZİM İSTEDİĞİMİZ TEMİZLİK"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde kurulan çadırkenti ziyaret etti. Akşener`in dinlediği bir depremzede, “Yiyecek konusunda bir sıkıntı yok. Yığınak oldu. İyice israfa dönüştü. Geziyorsanız görürsünüz. Her tarafta elbiseler var. Bizim istediğimiz şu anda bunlar değil. Bizim istediğimiz temizlik. Böyle bir yere bir girdi mi çocuklarımıza herhangi bir salgın bulaşabilir. Yapacağımız hiçbir şey yok” dedi.

 

Tarih : 12 Şubat 2023 Pazar 18:47   Okunma : 535

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde kurulan çadırkenti ziyaret etti. Akşener`in dinlediği bir depremzede, “Yiyecek konusunda bir sıkıntı yok. Yığınak oldu. İyice israfa dönüştü. Geziyorsanız görürsünüz. Her tarafta elbiseler var. Bizim istediğimiz şu anda bunlar değil. Bizim istediğimiz temizlik. Böyle bir yere bir girdi mi çocuklarımıza herhangi bir salgın bulaşabilir. Yapacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Meral Akşener, Nurdağı`nda kurulan çadırkentte bugün depremzedelerle bir araya geldi. Akşener, burada depremzedelerin sorunlarını dinledi.

Enkazdan kurtulan bir depremzede, Akşener`e, “Maddi kaybımız var. Ufak tefek yaralanmalarımız var. Ailemde de maddi kayıp var. Babam 85 yaşında, köyde. Çok yaşlı, felçli. Alzheimer hastası. Köyde yiyecek, içecekte sıkıntı yok. Ulaşılamayan köylere yönlendiriyoruz. Enkazdan çıktık, daha duş almadık. Saçlarımız kumlu” dedi.

Çadır kentte yemek hazırlayan bir şef ise Akşener ile sohbet ederken “Burada sabahleyin kahvaltıda ılık süt oluyor. Yaklaşık 250 kişilik kahvaltı hazırlıyoruz. Yumurtamız, patatesimiz; her gün düzenli bir şekilde yapıyoruz. Köylere gidip günlük 200-250 yemek dağıtıp geliyoruz. Muğla`dan kendi imkanlarımızla buraya geldik. Bir abla geldi, dedi ki ‘Allah razı olsun`. ‘Ne Allah razı olsunu abla` dedim. ‘Ben, senden Allah razı olsun` diyorum” diye konuştu.

Erkek bir depremzede de en önemli ihtiyaçlarının lavabo olduğunu belirterek, “Çöpümüz alınmıyor. Salgın başlarsa depremin vurgunundan daha kötü olacağız” dedi.

Kadın bir depremzede, Akşener`e yardımlar konusunda yaşanan düzensizlikten yakınırken “Buralar çok kötü. Köyler çok kötü. Yardım da gitmiyor. Yani yardım çok fazla ama düzensiz olduğu için ulaştırma sıkıntısı var. Köylerin nerede olduğunu bilmiyorlar. Bilmedikleri için biz, olabildiğince köylere götürmeye geldik eşimle beraber” diye konuştu.

Muhasebeci olduğunu söyleyen depremzede Adem Kılıç ise Akşener`e şunları söyledi:

“Şu köşedeki bina bizim. Bunun içinden çıktık biz. Yiyecek konusunda bir sıkıntı yok. Yığınak oldu. İyice israfa dönüştü. Geziyorsanız görürsünüz. Her tarafta elbiseler var. Bizim istediğimiz şu anda bunlar değil. Bizim istediğimiz temizlik. Böyle bir yere bir girdi mi çocuklarımıza herhangi bir salgın bulaşabilir. Yapacağımız hiçbir şey yok.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA