22 Haziran 2026 Pazartesi

13:53   ÖZGÜR ÖZEL MYK’Yı TOPLADı: GRUP TOPLANTıSı YAPıLıP YAPıLMAYACAĞıNA KARAR VERILECEK   13:52   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI: “ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU’NUN YANıNDAYıZ”   13:37   İBB DAVASı’NDA 54’ÜNCÜ GÜN: İMAMOĞLU’NUN "BENIM IÇIN TOPLAYıN" DEDIĞI KOMAR ÇIÇEĞI SALONA GETIRILDI   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR   18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”  
 
     
   

ÇGD: DEPREM ÖNCESİ VE SONRASI GEREKLİ HAZIRLIKLARI YAPMAYARAK BİNLERCE İNSANIN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERENLER, BASIN ORGANLARINI SUSTURARAK SUÇLARINI ÖRTMEYE ÇALIŞMAKTADIR


Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), Radyo ve Televizyon Üst Kurulu`nun (RTÜK) Halk TV, TELE 1 ve Fox TV`ye verdiği cezalara tepki göstererek, “Deprem öncesi ve sonrası gerekli hazırlıkları yapmayarak binlerce insanın ölümüne sebebiyet verenler, sesini duyuramayanların sesi olan basın organlarını susturarak orta yerdeki suçlarını örtmeye çalışmaktadır” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 22 Şubat 2023 Çarşamba 18:57   Okunma : 648

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), Radyo ve Televizyon Üst Kurulu`nun (RTÜK) Halk TV, TELE 1 ve Fox TV`ye verdiği cezalara tepki göstererek, “Deprem öncesi ve sonrası gerekli hazırlıkları yapmayarak binlerce insanın ölümüne sebebiyet verenler, sesini duyuramayanların sesi olan basın organlarını susturarak orta yerdeki suçlarını örtmeye çalışmaktadır” açıklamasını yaptı.

ÇGD, RTÜK`ün Halk TV, TELE 1 ve Fox TV`ye verdiği cezalara, bugün sosyal medya hesabından açıklamayla tepki gösterdi. Derneğin açıklaması şöyle:

“Deprem öncesi ve sonrası gerekli hazırlıkları yapmayarak binlerce insanın ölümüne sebebiyet verenler, sesini duyuramayanların sesi olan basın organlarını susturarak orta yerdeki suçlarını örtmeye çalışmaktadır.

“RTÜK, BUGÜN HALK TV, TELE 1 VE FOX TV`YE VERDİĞİ CEZALARLA İŞLENEN SUÇA ORTAK OLMUŞTUR”

İktidarın sansür maşası olan RTÜK, bugün Halk TV, TELE 1 ve Fox TV`ye verdiği cezalarla işlenen suça ortak olmuştur. Bu cezalarla suçlarını örteceğini zannedenler, mezarlıktan gece geçerken ıslık çalıp korkularını bastırmaya çalışanların çaresizliğini yaşamaktadır.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA