14 Kasım 2025 Cuma

21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”   01:49   TÜRK SANAT MÜZIĞININ EFSANE SESI MUAZZEZ ABACı, 78. YAŞ GÜNÜNDE HAYATA VEDA ETTI   16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   15:51   MAHMUDIYE’DEN BAŞLAYAN HIJYEN HAREKETI TÜM AKDENIZ’E YAYıLıYOR   15:47   ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ KıRSALDA KALKıNMAYı YENIDEN YAZıYOR   15:36   BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı AHMET ÖZER’IN TENSIPLE TAHLIYE EDILMESINE KARAR VERILDI   14:15   TOROSLAR BELEDIYESI YAYLA YOLLARıNı YENILIYOR   14:13   MERSIN BAROSU KOŞU TAKıMıNDAN GURUR VEREN BAŞARı   14:11   TSK’YA AIT C130 KARGO UÇAĞı DÜŞTÜ... 20 ŞEHIDIN KIMLIKLERININ BELLI OLDUĞU KAZAYLA ILGILI INCELEMELER SÜRÜYOR, AKıNCı TİHA DESTEK IÇIN GÖNDERILDI   14:09   GÜLCAN KıŞ: BIR YANDA SARAYıN ıŞıKLARı HIÇ SÖNMÜYOR, DIĞER YANDA VATANDAŞ MUM ıŞıĞıNDA BORÇ HESAPLıYOR   09:30   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE VERGI ÖDEMELERINDE İKINCI DÖNEM BAŞLADı  
 
     
   

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU`NUN ZİYARET ETTİĞİ DEPREMZEDE: “BİZ YILLARDIR AK PARTİLİYİZ AMA KAPIMIZI İLK SİZ ÇALDINIZ”


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra İstanbul`daki yakınlarına sığınan depremzedeleri ziyaret etti. Depremzede, Kaftancıoğlu`na “Biz yıllardır AK Partiliyiz, yıllardır onlara oy veriyoruz. Kapımızı ilk siz çaldınız. Bizim bakış açımız farklıydı” dedi.  

 

Tarih : 23 Şubat 2023 Perşembe 18:15   Okunma : 640

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş merkezleri depremlerden sonra İstanbul`daki yakınlarına sığınan depremzedeleri ziyaret etti. Depremzede, Kaftancıoğlu`na “Biz yıllardır AK Partiliyiz, yıllardır onlara oy veriyoruz. Kapımızı ilk siz çaldınız. Bizim bakış açımız farklıydı” dedi.  

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından İstanbul Gaziosmanpaşa`daki akrabalarının yanına sığınan depremzedeleri ziyaret etti. Yıllardır AKP`li olduğunu belirten depremzedeler kapılarını ilk Kaftancıoğlu`nun çaldığını söyledi.  

"ÇADIRDA DURULMUYOR, ÇOK SOĞUK"

Kaftancıoğlu depremzedeye, “Hatay bölgesindeydim ben de. Sağlık hizmeti veriyorduk dediğiniz gibi ikinci depremde içeride olanları ne yazık ki kaybettik” dedi. Konteynır kent için isimlerini yazdıklarını belirten depremzede, çok soğuk olduğu için çadırda kalamadıklarını söyledi. Depremzede, “Oturduğum ev kiraydı, şimdi gidip ev bulmak istesem de bulamam imkânsız” dedi.  

Kaftancıoğlu ise “Çadırı da konteynır kenti derken pandemide 5 maskeyi dağıtamadılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler olmasa hiçbir şey olamayacak. Bu sevineceğimiz bir şey değil üzüleceğimiz bir şey. Bizim yardımlarımızda da şöyle bir şey yok. ‘Biz sana hizmet ettik sende bize oy ver` hayır vatandaş istediğine oy verir en demokratik hakkıdır, ihtiyacı varsa siyasetin görevi elinden geldiği kadar onun ihtiyacını gidermektir. Bizde Genel Başkanımız, belediyelerimiz işte bizler, bunları sizlerin düşünmeyip düşünmesi gerekenlerin yapması için her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu deprem bir kere daha gösterdi ki bize aslında 85 milyon acıda zorlukta yan yana gelebiliyoruz. Bizim bu yan yana gelebilme halimizi devleti yönetenler yapmak zorunda” diye konuştu.

“YILLARDIR AKP`YE OY VERDİK KAPIMIZI İLK SİZ ÇALDINIZ”  

Kaftancıoğlu, yıllardır AKP`li olduğunu ve oy verdiğini söyleyen depremzedeye “Yine verin” dedi. Bunun üzerine depremzede “Kapımızı ilk siz çaldınız. Bizim bakış açımız farklıydı” diye yanıt verdi.

Kaftancıoğlu, “İnşallah güzel bir ülkede, sorunları çözülmüş bir ülkede bizim yaşadığımız sorunları yaşamadığı bir gelecek olur. Bunu yapabiliriz. Ben hep diyorum siyasetçiler kendisini zenginleştirmeye değil vatandaşı zenginleştirmeye uğraşsın. Çalmazsa, çırpmazsa size de bize de yetecek halde” diye konuştu.  

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA