9 Temmuz 2025 Çarşamba

03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"   17:26   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI, MÜCAHIT BIRINCI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:24   ŞEHIT ÜMIT ÜZÜM’ÜN ABLASı: "BURADA AKP’LI KIMSEYI ISTEMIYORUM"   17:20   ERKAN BAŞ’TAN ÖZGÜR ÖZEL’E DAYANıŞMA ZIYARETI   15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI   14:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, AILELERE DE REHBERLIK EDIYOR   10:39   MESKİ, AYDıNCıK İLÇESININ İÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILIYOR   10:34   EKREM İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: “HAYALINIZDEKI TÜRKIYE’YI HEP BIRLIKTE INŞA EDECEĞIZ”   09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, MEZİTLİ`DE DEPREMZEDELERE YÖNELİK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mersin Mezitli Belediyesi`ni ziyaret ederek depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını yerinde inceledi. Mezitli`ye gelen ve ileride yerleşmeye karar verecek depremzedeler için Mersin`e verilen katkının artırılması gerektiğine vurgu yapan Özel, "Bu özel statünün bu yoğun dönem geçene kadar belirlenip belediyelerimizin desteklenmesi gerekiyor" dedi.

 

Tarih : 1 Mart 2023 Çarşamba 13:33   Okunma : 447

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mersin Mezitli Belediyesi`ni ziyaret ederek depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını yerinde inceledi. Mezitli`ye gelen ve ileride yerleşmeye karar verecek depremzedeler için Mersin`e verilen katkının artırılması gerektiğine vurgu yapan Özel, "Bu özel statünün bu yoğun dönem geçene kadar belirlenip belediyelerimizin desteklenmesi gerekiyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mezitli Belediyesi`ni ziyaret ederek sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyarete partinin Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve partililer katıldı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, depremzede kayıtlarının yapıldığı Halk Masası ile yardımların depolandığı ve ayrıştırıldığı birimleri gezen Özel`e, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Depremzedelere yardım için çalışan belediye personeli ve gönüllü vatandaşlarla da sohbet eden Özel, yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgi aldı.

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların büyük bölümünün Mersin ile akrabalık bağı olduğunu belirten Başkan Tarhan, bu nedenle bir aidiyet oluştuğunu ve ilçeye yoğun şekilde göç yaşandığını söyledi. İlk günden itibaren, bölgeye yapılan yardımların yanında, depremzedelere destek olmak için çalıştıklarının altını çizen Başkan Tarhan, “Önce Suriyeli, sonra savaştan kaçarak gelen Rus ve Ukraynalı vatandaşlar son olarak da depremzedelerin yoğun göçü nedeniyle 222 bin olan nüfusumuz 420 bini aştı. Depremin tüm yönlerini yaşıyoruz. Tüm bunlara karşın gönüllülerimiz, vatandaşlarımız ve personelimizle gece gündüz emek vererek bu zorlu süreci açmaya çalışıyoruz” dedi.

Özgür Özel ise incelemeleri sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Depremde yıkılmayan ancak depremden en çok etkilenen Mezitli`deyiz. Mezitli Belediye Başkanımız hem deprem bölgesinde belediye çalışanlarıyla çok gayret gösterdi hem de şimdi artık Mezitli deprem bölgesinden özellikle Hatay`dan gelen çok sayıda depremzedeyle birlikte yaşıyorlar. Bu yüksek yoğunluk Mezitli Belediyesi`nin de Mersin`deki diğer belediyelerimizin de Mersin Büyükşehir`in de yükünü çok artırdı. Bugün dayanışmanın nasıl yürüdüğüne dair Başkanımız, toplanan yardımları, belediye bütçesinden hazırlanan yardımların içeride nasıl hazırlandığını elle nasıl işlendiğini, nasıl dağıtıldığını anlattı.   Büyük gayretle çalışan başta Mezitli Belediyesi`nin çalışanlarına emekçilerimize, gönüllülere, Başkanımıza, tüm yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Biz bugün temaslarımızdan sonra hem bir basın to0lantısıyla bu sesi duyurmaya çalışacağız hem de bu yükün eşit paylaşılması açısından TBMM`nin yapması gerekenleri konuşacağız. Hem buraya yeni gelen misafirler belki de gelecekteki Mezitli`nin yeni yerleşimcileri için devletin buraya yolladığı katkının mutlaka artırılması gerekiyor. Bir özel statünün hiç değilse bu yoğun dönem geçene kadar belirlenip belediyelerimizin desteklenmesi gerekiyor.” 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA