30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR`DAN DEVLET BAHÇELİ`YE: “ELBİSTANLIYA, KAHRAMANMARAŞLIYA EFELİK YAPMAYA MI GİDİYORSUN? SİZE, AYAR VERMEK DÜŞMEZ”


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, deprem bölgesi Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde depremzedelere “Böylesi olaylarda, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Dağılın gitsin. İndirin şunları” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`ye tepki gösterdi. Kameraların karşısına Fenerbahçe formasıyla çıkan Çayır, “Acıyla yaşayan bir topluluk var orada, elbette size bir şey söyleyecek, elbette sesini yükseltecek; sen de katlanacaksın. Elbistanlıya, Kahramanmaraşlıya efelik yapmaya mı gidiyorsun? ‘Onları indirin, bunları bindirin. Heyt huyt.` Size, ayar vermek düşmez” dedi.

 

Tarih : 2 Mart 2023 Perşembe 16:01   Okunma : 375

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, deprem bölgesi Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde depremzedelere “Böylesi olaylarda, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Dağılın gitsin. İndirin şunları” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`ye tepki gösterdi. Kameraların karşısına Fenerbahçe formasıyla çıkan Çayır, “Acıyla yaşayan bir topluluk var orada, elbette size bir şey söyleyecek, elbette sesini yükseltecek; sen de katlanacaksın. Elbistanlıya, Kahramanmaraşlıya efelik yapmaya mı gidiyorsun? ‘Onları indirin, bunları bindirin. Heyt huyt.` Size, ayar vermek düşmez” dedi.

Remzi Çayır, bugün Milli Yol Partisi Genel Merkezi`nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe`nin bu hafta Kayserispor`la oynayacağı maça, tribünlerde atılan “Hükümet istifa” sloganı nedeniyle seyirci yasağı getirilmesine tepki olarak kameraların karşısına Fenerbahçe formasıyla çıkan Çayır, şunları söyledi:

“UTANMADAN ‘KADER` DEYİP YÜCE ALLAH`I SORUMLU KILANLARI DA KINIYORUM”

“Hiçbir zaman, turistik deprem gezisi yapanların akıbetiyle ve düşünceleriyle bir araya gelmek istemedik. Bir saatlik, iki saatlik deprem gezileri yaparak milletin acısına ortak olduğunu iddia edenler, millete hakaret ediyorlar. Türkiye`deki siyaset, anlayış bu. ‘Ya neden evlerimiz başımıza yıkıldı? Neden şehirlerimiz yıkıldı? Neden bir anda hayatımız değişti?` sorununun cevabı yok. Hiçbir sorumlu kişi de yok. Bizde 50 bin kişi ölmüş, bir genel müdür istifa etmemiş, bir hükümet yetkilisi istifa etmemiş. ‘Ben, bu ülkenin hadimi değil, hakimiyim` diyen de istifa etmiyor. Kimse sorumluluğu üstüne almıyor.

Belediye başkanları, gözümüzün içine baka baka ‘Defin işlemlerini iyi yaptık. Herkesi kendi inancına göre ahirete uğurladık` dedi. Utanmaza bakar mısın? Bizim ölümlerimize güzelleme yaparak bize hizmet ettiğini sanan siyasetçiler bu ülkede olduğu müddetçe biz beladan kurtulamayız. Sen, beni nasıl yaşatacaksın, benim hayatımı nasıl güzelleştireceksin; bunula ilgili bir öngörün var mı? Onu söyle bana. Yok. ‘Öldükten sonra seni güzel defnederim` diyor bu ülkenin belediye başkanları, siyasetçileri. İşte utanma burada başlıyor. Hiçbir şey olmamış gibi hayata devam edebilir miyiz? Hiçbir şey olmamış, kimse ölmemiş gibi, Kahramanmaraş yerle bir olmamış gibi siz hiçbir sorumluluk üzerinize almıyorsanız. Kim sorumlu ya? Utanmadan ‘kader` deyip yüce Allah`ı sorumlu kılanları da kınıyorum. Kimse kendi suçunu Allah`a yükleyemez.

“ELBİSTANLIYA, KAHRAMANMARAŞLIYA EFELİK YAPMAYA MI GİDİYORSUN? SİZE, AYAR VERMEK DÜŞMEZ”

Depremler, afetler bizi ne zaman vurmaz biliyor musunuz? Sorumlular gerektiği gibi sorumluluklarını karşısına alırsa. Yapılan yanlışın karşılığı yok. Elbistan, Kahramanmaraş memleketimiz. Kahramanmaraş`ta insanlar misafir sever. Bu ülkenin sevdalısı insanlar. Gitmişsiniz, depremzedeleri güya teselli edeceksiniz, acılarını paylaşacaksınız. ‘Heyt huyt` demek neyin nesi ya? Acıyla yaşayan bir topluluk var orada, elbette size bir şey söyleyecek, elbette sesini yükseltecek; sen de katlanacaksın. Elbistanlıya, Kahramanmaraşlıya efelik yapmaya mı gidiyorsun? ‘Onları indirin, bunları bindirin. Heyt huyt.` Size, ayar vermek düşmez.

“SÖYLEDİK, ANLAMIYORLAR; SUSARAK ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM, BELKİ ANLARLAR”

Niçin Fenerbahçe formasını giydim, niçin Beşiktaş`ı buraya astık, biliyor musunuz? Söyledik, anlamıyorlar herhalde; susarak anlatmaya çalışacağım, belki anlarlar. İnsanların içinde bulundukları durumu ifade etme biçimleri yasalar içerisindeyse kimse bundan gocunmamalı, kimse bundan korkmamalıdır. ‘Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer futbol kulüplerinin tribünlerinden yükselen sesi dış güçler, iç güçler, falancalar, filancalar, birileri bunları yönlendiriyor`… Ne yönlendirecekler ya. Toplum, bir acı yaşıyor.

Hükümetin ortağı olduğunu iddia eden Cumhur İttifakı`nın büyük ortaklarından birisi Bahçeli`nin halka dönük ‘İndirin, kaldırın` demesi asla kabul edilemez. Nedir bu ya? Ne yapmaya çalışıyorsun, hayırdır?”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA