20 Şubat 2026 Cuma

20:04   EMEKLI RAMAZAN’A HÜZÜNLE GIRIYOR: “ZEYTINI AVUÇLA ALDıM, 200 LIRA VERDıM”   20:03   EĞITIM SEN MERSIN’DEN “RAMAZAN ETKINLIĞI” TEPKISI: “OKULLAR DINI UYGULAMA ALANı DEĞILDIR   19:57    MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 125 BIN HANEYE YETECEK ENERJIYI ÇÖPTEN ÜRETTI   14:49   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN KOMISYON RAPORUNA TEPKI...   14:46   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN: "ORTAK RAPORDAKI BAŞLıKLARıN SOMUT BIR KARŞıLıK BULMASı SÜRECIN GERÇEK SıNAVı OLACAK"   14:42   SUNGURLU’DA PLANLANAN MADEN OCAĞıNA ILIŞKIN BILIRKIŞI RAPORUNA ITIRAZ: "SU KAYNAKLARı YETERSIZ VE IÇINDE YÜKSEK ORANDA ARSENIK BULUNUYOR; ORMANLAR ZARAR GÖRECEK"   14:40   ÖMER FETHI GÜRER: İKTIDAR, IÇ PIYASADA TAVUK FIYATLARıNı DÜŞÜRMEK IÇIN KANATLı ET IHRACATıNı DURDURDU, RAMAZAN AYıNıN BAŞLAMASıYLA FIYATLAR ARTTı   14:33   HAKKARI’DE RAMAZAN AYı ALıŞVERIŞI EKONOMININ GÖLGESINDE KALDı...   11:26   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN AYı MESAJı   10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN 85 BIN HASTAYA HAYAT KOLAYLıĞı: ÜCRETSIZ NAKIL AMBULANSı 16 ARAÇLA SAHADA   23:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN REKOR ZAM HAMLESI: PERSONEL MAAŞLARıNA YÜZDE 32 ARTıŞ   22:12   HASAN ARSLAN: “RAMAZAN, İŞ DÜNYASıNDA DA DAYANıŞMA VE BEREKETIN ADıDıR”   17:11   RTÜK ÜYESI İLHAN TAŞCı, "AYNı YAĞMURLAR ALTıNDA" DIZISININ INCELEMESI IÇIN RTÜK’E BAŞVURDU   17:10   ASU KAYA: “İLKNUR’UN HESABıNı HEM BU DÜZENDEN HEM DE O TETIĞI ÇEKEN IRADEYI BESLEYENLERDEN SORACAĞıZ”   17:10   CENEVRE’DEKI RUSYA-UKRAYNA GÖRÜŞMELERI SONA ERDI... ZELENSKI:    17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı’NDAN SILIVRI ÖNÜNDE AÇıKLAMA: “ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE EKREM BAŞKANıMıZı GÖRENE KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ”   17:02   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, KOMISYON TOPLANTıSıNıN ARDıNDAN SORULARı YANıTLADı: "RAPORUN UYGULANMASıNı TAKIP EDECEĞIZ"   14:45   YARGıTAY’DA AYM ÜYELIĞI IÇIN 3 ISIM BELIRLENDI, ADAYLARDAN BIRI CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN TARAFıNDAN AYM ÜYELIĞINE SEÇILECEK   14:27   MILLI DAYANıŞMA, KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU SON KEZ TOPLANDı... BÜLENT KAYA: “ORTAYA KONULMUŞ ÖNERILERIN SÜRATLE YASALAŞTıRıLMASıNA DAIR BIR EYLEM PLANıNı ORTAYA KOYMAMıZ LAZıM”   14:27   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: CHP’NIN IÇINE DÜŞTÜĞÜ DURUM SIYASETIN DINAMIKLERIYLE AÇıKLANAMAYACAK KADAR KARMAKARıŞıK  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’a sendika desteği


Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt,Mezitli Belediyesi’nin Türkiye’de çalışanlarının özgürlüklerine önem veren belediyelerin başında geldiğine vurgu yaptı.

 

Tarih : 13 Aralık 2018 Perşembe 00:09   Okunma : 2822

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Neşet Tarhan ve çalışanlarla bir araya geldi. Tüm Bel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Mümtaz Başar, Genel Mali Sekreter Satı Burunucu, Mersin Şube Başkanı Canan Solak, Başkan Yardımcısı Recep Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Nasibe Keskin, Mustafa Özbay, Kerim Kılıç ve Ömür Karacadağlı’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Erdal Bozkurt, Mezitli Belediyesi’nin Türkiye’de çalışanlarının özgürlüklerine önem veren belediyelerin başında geldiğine vurgu yaptı.

UZUN YILLAR AYNI UYUMLA ÇALIŞMAYI İSTİYORUZ

Çalışanların hakkını alma konusunda gereken hassasiyeti göstermesi nedeniyle Başkan Tarhan’a Teşekkürlerini sunan Bozkurt, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığında Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın gösterdiği bu hassasiyet son derece önemlidir. Kendisiyle uyum içerisinde çok uzun yıllar çalışmayı umut ediyoruz” dedi.

EKONOMİK BAHANELERE SIĞINMADAN ÇALIŞANA EN İYİSİNİ VERMEYE ÇALIŞTIK

Ülkede yaşana ekonomik krizin etkilerine dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet TarhanTarhan yaptığı konuşmada, “Maalesef yaşadığımız ekonomik krizin bize gösterildiğinin çok üzerinde etkileri var. Üstelik bu krizden en çok belediyeler zarar gördü. En büyük kesinti belediyelerin paylarında yaşandı. Ancak kent yöneticileri olarak bu bahanelere sığınmak durumunda değiliz. Biz Mersinlilere hak ettiği hizmetleri sunarken çalışanlarımıza elimizden en iyi geleni vermek zorundayız” diye konuştu.

DEV PROJELER YAPARKEN ALIŞANALRIMIZA DA SAHİP ÇIKTIK

Mezitli’de yaşayan herkesin yaşadığı kentten mutlu olması için çalıştıklarının altını çizen Başkan Tarhan, “Geride kalan 5 yıla baktığımızda çok büyük projeleri başarıyla gerçekleştirdiğimiz görülecektir. Kültürel ve sanatsal çalışmaların yapıldığı amfitiyatro, kaba inşaatını bitirdiğimiz kültür merkezi, kadın danışma evi, ana okulu, 5 gençlik merkezi, 2 aktif yaş alma merkezi, 12 gönüllü evi, 9 kadın üretici pazarı, 5 hobi bahçesi, emekli evi, yaşlı bakım merkezi, kafe, kütüphane ve Down Kafe gibi çok sayıda projeye imza attık. 40 jakaranda koruluğu yaptık. Bunların tamamını borçsuz kendi kaynaklarımızla yaptık. Bunları yaparken de çalışanlarımızın ekonomik sıkıntılardan en az etkilenmesi için elimizden gelenden fazlasını vermeye çalıştık. Umuyoruz ki ülkemizde yaşanan sıkıntılar bir an önce son bulur da çalışanlarımıza çok daha fazla imkanlar sunabiliriz” diye konuştu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, TÜM BEL-SEN GENEL BAŞKANI ERDAL BOZKURT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA