1 Ekim 2026 Perşembe

16:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, “HALK KART”ıN EYLÜL AYı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   15:57   TBMM, YENI YASAMA YıLıNA SERMAYE PIYASALARıNDAKI FON KRIZI VE YATıRıMCı MAĞDURIYETI GÜNDEMIYLE BAŞLıYOR   15:50   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN ’’FON KRIZI’’ AÇıKLAMASı: “BIR AÇGÖZLÜ ÇETE TÜRK MILLETINE AĞıR ZARAR VERMIŞTIR”   15:48   YENİ PARTILI KAYA, "CINSEL ISTISMAR" SUÇUNDAN YARGıLANAN SANıĞıN SERBEST BıRAKıLMASıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLIĞE DEV YATıRıM: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN’DE ÜNIVERSITELER BULUŞTU   09:06   SON DAKIKA: AYM’DEN SÜRESIZ NAFAKA KARARı! ’SÜRESIZ’ İBARESI İPTAL EDILDI   01:01   SIYASETTE FLAŞ GELIŞME! DENIZ YAVUZYıLMAZ’ıN EŞI HAKKıNDA AĞıR SUÇLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   18:50   “SIYASI CASUSLUK" DAVASı... MERDAN YANARDAĞ: “KUMPASıN NEDENI, YEREL SEÇIMLERI LEKELEMEK VE TELE1’E EL KOYMAK”   18:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 65 YAŞ VE ÜZERI VATANDAŞLARA GÖZ MUAYENESI HIZMETI   18:05   CHP ABANT KAMPı SONA ERDI: KAPALı KAPıLAR ARDıNDA KURULTAY VE MYK ÇATLAĞı!   16:47   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN GAZETECI FATIH ERGIN’E DESTEK: “TUTUKLANMASı ZAMANıN RUHUNUN GEREĞIDIR”   16:47   AKıN GÜRLEK’TEN AHMET ŞıK’A SUÇ DUYURUSU VE TAZMINAT DAVASı   16:46   UTKU ÇAKıRÖZER’DEN X VE META’YA ERIŞIM ENGELLERI ÇAĞRıSı: “GELIN MECLIS’TE HESAP VERIN”   14:56   SAVCı, "SIYASI CASUSLUK" DAVASıNDA İMAMOĞLU, ÖZKAN, YANARDAĞ VE GÜN’ÜN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNı ISTEDI   13:55   ZEYTIN ÜRETICISI DERTLI: MALIYETLER ARTıYOR, ZEYTIN FIYATı DÜŞÜYOR   13:52   İBB DAVASı’NDA 89’UNCU GÜN BAŞLADı...   09:58   YENİ PARTI’DEN FON VURGUNU TEPKISI: DENIZ YAVUZYıLMAZ’DAN HÜKÜMET İSTIFA ÇAĞRıSı   09:50   DENIZ GÖKTAŞ TAHLIYE EDILDI: DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE KAZANÇ: GÜLNAR’DA İLK BADEM HASADı BAŞLADı   03:59   A MILLI TAKıM BURSA’DA AĞıR YARALı: İTALYA İKINCI YARıDA DA NEFES ALDıRMADı!  
 
     
   

TOROSLAR BELEDİYESİ, YOLLARI YENİLİYOR


Toroslar Belediyesinin, ‘Çevik Belediyecilik’ çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.

 

Tarih : 2 Mayıs 2023 Salı 15:19   Okunma : 1376

Toroslar Belediyesinin, ‘Çevik Belediyecilik’ çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.

Belediye, ilçe genelindeki farklı noktalarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Toroslar, Kurdali, Mithat Toroğlu ve Korucular Mahallelerinde asfalt serim, Doruklu Mahallesi’nde kilit parke döşeme çalışması yaptı.

Ekipler; Arpaçsakarlar, Ayvagediği, Bekiralanı, Çandır, Darısekisi, Gözne, Hamzabeyli, Kerimler, Mevlana, Resul, Soğucak ve Şahinpınarı Mahallelerinde de yol açma, genişletme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

BAŞKAN YILMAZ; “VATANDAŞIMIZIN NEREDE İHTİYACI VARSA GİDERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelindeki yolları yenileyerek vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Toroslarımız, hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe. Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Sorumluluk alanımız olan sokaklarımızda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaçların yanı sıra hemşehrilerimizin taleplerini dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA