1 Haziran 2026 Pazartesi

23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET  
 
     
   

‘Sebze Meyve Fiyatları İçin Komisyoncuyu terörist ilan etmek Çözüm Değil’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Hali’nde komisyoncularla bir araya geldi. Seçer, “ Üretici ve komisyoncu iç içedir. Ayıramazsınız. Siyasi yönetimin meyve ve sebzede yaşanan fiyat artışlarından dolayı komisyoncuları hırsız ilan etmesi, terörist ilan etmesi çözüm değil” dedi.

 

Tarih : 14 Şubat 2019 Perşembe 20:11   Okunma : 1426

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Akdeniz Belediye Başkan adayı Sabit Yelkovan ve Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit ile birlikte Mersin Yaş Meyve Sebze Hal Kompleksi’nde esnafı ve çalışanları ziyaret etti, komisyoncu ve ihracatçı dernekleriyle toplantı yaptı.

Seçer, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği’nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Son günlerde spekülasyonlara konu olan, kara çalınan, hatta terörist ilan edilen bir meslek grubuyla iç içeyiz. Size yönelik hakaretleri bir dil sürçmesi olarak kabul ediyorum. O ithamları, o sözleri bir devlet adamına yakıştıramıyorum. Meyve sebze sektöründe bütün kötülüklerin, bütün sorunların anası komisyoncular, pazarcılar değil. Bunu en baştan ortaya koymak gerekir” dedi.

Türkiye’nin 30 milyon ton sebze, 15 milyon ton meyve üretimi yaptığını, bu sayede hem ülkeye katma değer sağlandığını, hem de gıda güvencesinin sağlandığını kaydeden Vahap Seçer, “Üretici ve komisyoncu iç içedir. Ayıramazsınız. Halleri kapatırsanız üretici yaşayamaz. Üreticinin damarını kesmiş olursunuz. Siyasi yönetimin meyve ve sebzede yaşanan fiyat artışlarından dolayı komisyoncuları hırsız ilan etmesi, terörist ilan etmesi çözüm değil. Yasal düzenlemeler yapılması gerekir. Umarım tüm bu sürecin sonunda iyi bir yasa yapılır” diye konuştu.

Toplantıda Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Münir Şen, Mersin Hali içerisinde bir soğukhava deposu kurulmasını talep etti.

Vahap Seçer de,  belediyenin Mersin halini en iyi şekilde sevk ve idare etmek, en iyi çalışma koşullarının sağlamakla görevli olduğunu belirterek, “Belediye başkanı olduğumda vakit kaybetmeden hal içinde soğukhava tesisi kurulması için talimat vereceğim” dedi.

Vahap Seçer, Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Derneği’ni de ziyaret ettikten sonra Mersin Hali’nden ayrıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, daha sonra 3 farklı bakliyat işleme fabrikasında şirket yöneticileriyle ve işçilerle bir araya geldi.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir belediyesi, mersin yaş meyve ve sebze hal kompleksi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA