12 Ağustos 2025 Salı

16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:56   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!   13:48   ÖZGÜR ÖZEL: ŞEHIT AILELERININ GÖZYAŞLARıNı SILMEK IÇIN O KOMISYONDA YER ALDıM   12:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSAL MAHALLELERE YOL DESTEĞI   11:24   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER’DEN SILIVRI’DE TUTUKLU BULUNAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA ZIYARET   09:45   PERSEID METEOR YAĞMURU ZAMANı   09:42   ARPAÇBAHŞIŞ SAKINLERI KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:57   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAÇ TASARıMı TUTKUNLARıNA ÜCRETSIZ KUAFÖRLÜK EĞITIMI   14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA  
 
     
   

Vahap Seçer’den Gençlere ’Ne Yapalım Bekarlar Daire Başkanlığı mı Kuralım’ Esprisi


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut’un kırsal mahallelerinden Hamam Mahallesi’nde seçim çalışması yaparken, bazı gençlerin ‘Yaşımız geldi, evlenemiyoruz’ şikâyetiyle karşılaştı. Seçer’in “Ne yapalım, bekarlar daire başkanlığı mı kuralım” diye espri yapması hem mahalle sakinlerini, hem seçim çalışması yürüten heyeti kahkahaya boğdu.

 

Tarih : 16 Şubat 2019 Cumartesi 12:14   Okunma : 1166

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmaları kapsamında Mut’un kırsal mahallelerinden Hamam Mahallesi’ni ziyaret ederek bir kahvehanede vatandaşlara seslendi. Geziye Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam ile 4 dönem Mut Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Arslan da katıldı.

Belediye başkanı olduğunda her mahallenin eşit hizmet alacağını, küçük çiftçinin destekleneceğini söyleyen Vahap Seçer, Mut ve diğer ilçelerin yatırım çekmesini sağlamayı, Mersin’i refah şehri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seçer, belediye başkanı olduğunda, kadın ve çocuk daire başkanlığı kuracaklarını, bu dairenin sadece kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet, ayrımcılık gibi ihlalleri takip edip önlem alacağını söyledi.

Vahap Seçer’in konuşması sırasında bir gencin, “Yaşımız geldi, evlenemiyoruz” demesi üzerine diğer mahalleli gençler de “Evlenecek durumumuz yok” dedi.

Vahap Seçer de bunun üzerine “Sorunları tespit ediyoruz, çözümler üretiyoruz. Ne yapalım, sizler için de bekarlar daire başkanlığı mı kuralım” diye espri yaptı. Seçer’in bu sözleri hem mahalle sakinlerini, hem seçim çalışması yürüten heyeti kahkahaya boğdu.

Seçer, “Şaka bir yana, insanın bir işi yoksa, geliri yoksa, akşam evinde bir çorba kaynatamayacaksa, çocuk sahibi olduğunda ona bakamayacaksa elbette evlenemez. İşte Mersin’i refah toplumu yaparız derken bunu kast ediyorum.  Mersin’de işsizlik, yoksulluk olmaması lazım. İş sahibi olan, geliri, güvencesi olan kişi hayatını dilediği gibi planlayabilir. Mersin’de böyle bir refah ortamı yaratacağız. Mersin’in potansiyeli buna yeter” diye konuştu.

‘SU FİYATLARINDA İNDİRİM YAPACAĞIZ’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut’ta partisinin gençlik kolları üyeleriyle de sohbet toplatışında buluştu. Seçer, daha sonra Mut’a bağlı mahallelerin muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye başkanı olduğunda su fiyatlarında indirime gideceklerini söyleyen Vahap Seçer, “Bir insanın sağlıklı, hijyenik ortamda yaşaması için gereken asgari su kaç metreküp ise o kadar su bedelsiz olacak. Ondan sonra sarf edilecek su da bugünkü fiyattan daha da düşük olacak. Varsın su bedelinden kâr etmeyelim. Hatta zarar edelim. Gereksiz yere harcanan bazı kalemleri kısarız oraya aktarırız” ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Mutlu muhtarlar Vahap Seçer’in etrafını çevirerek sohbet etti, mahallelerinin sorunlarını aktardı.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir, mut

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA