1 Haziran 2026 Pazartesi

23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET  
 
     
   

‘Mersin’de Kazanmaya En Yakın Tarafız’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Şu anda Mersin’de kazanmaya en yakın tarafız. Parti dışından çok ciddi bir destek alıyoruz. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta tüm ilçelerde sandıkları patlatacağız” dedi.

 

Tarih : 17 Şubat 2019 Pazar 18:06   Okunma : 1641

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Emek ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği kahvaltıya konuk oldu.

Platform sözcüsü Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Antmen, yerel seçimlere ilişkin görüşlerinin ve taleplerinin yer aldığı bildiriyi okudu.

Vahap Seçer de,  “Şeffaf bir belediye başkanı olacağım. Korkacağım bir şey yok. Birilerine hesap verme, birilerine borç ödeme gibi bir derdim de yok. Bizim en büyük rakibimiz kendimiziz. Dışarda bize karşı bir ilgi var. Ama kendi içimizdeki sorunları çözmemiz lazım.Benim dönemimde katılımcı bir belediyecilik sergileyeceğiz. Çok dinleyelim, az konuşalım. Çok iş, az konuşmakla olur” dedi.

Vahap Seçer daha sonra partisinin Akdeniz Belediye Başkanı Sabit Yelkovan tarafından İstiklal Caddesi üzerinde kurulan seçim ofisinin açılışına katıldı. Vahap Seçer, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Seçim yaklaştıkça stres artıyor ama ben rahatım. Rehavete kapılmıyorum, çalışmayı bırakmıyorum elbette. Ama alandaki yansımaları aldığım için rahatım.  Şu anda Mersin’de kazanmaya en yakın tarafız.Parti dışından çok ciddi bir destek alıyoruz. Ak Parti aday çıkarmadı. Ak Parti seçmeni kendi içinde partisini sorguluyor ve ‘CHP adayına da oy verebilirim’ diyor. Halkların Demokrasi Partisi aday çıkarmadı. ‘Biz ayrımcılık istemiyoruz. Adalet istiyoruz. Demokrasi istiyoruz’ diyorlar. ‘Bu temel ilkelere en yakın parti CHP. Aday kim olursa olsun oy veririz’ diyorlar. Milliyetçi Hareket Partili seçmemler utangaç. İyi Partililer bizi kendilerinden biri olarak görüyor. Çok mu abarttım? Hayır abartmadım. İnsanlar değişim istiyor. İnsanlar bir aday etrafında buluşmak istiyor. Her yere, her mahalleye gidiyoruz ve insanlar bize dostane davranıyor. Birkaç sene önce bize kapısını bile açmayanlar bugün bize çay ikram ediyor, gül suyu döküyor.”

‘PARTİ İÇİNDEKİ ABİLERİME SESLENİYORUM’

Belediye başkan adayı olamayan bazı kişilerin küsüp kırıldığını, bu kişilerin CHP’nin oy kaybetmesine neden olabilecek davranışlara girebileceklerini ifade eden Vahap Seçer, “Parti içinde abilerimiz var, akil insanlar var. Onlara sesleniyorum. Gelin bu sorunu çözün. İnsanlar 29 Mart 2014 gecesi yaşadıkları travmayı bir daha yaşamak istemiyor. Aynı travmayı bir kez daha yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Buna müsaade etmeyelim.”

HIZIR LOKMASINA KATILDI, ARTVİNLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Vahap Seçer, bir grup partilinin öncülüğünde kurulan Dostlara Çağrı Platformu’nun düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada da “Mersin Türkiye siyaseti açısından önemli bir yer. CHP siyaseti açısından da önemli bir yer. Aday adaylığı sürecinde herkes Mersin’i konuştu, seçimler öncesinde de ilgi odağı Mersin. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde tüm ilçelerde sandıkları patlatacağız. Uygun bir iklim var, onu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir, emek ve demokrasi platormu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA