28 Haziran 2025 Cumartesi

21:16   VAHAP SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTIŞARE KURULU TOPLANTıSı’NA KATıLDı    21:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÜRETICIYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESISIYLE KATMA DEĞERLI ÜRETIM   21:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MAKINE DESTEKLERI ILE ÜRETICI KAZANıYOR, KıRSAL KALKıNıYOR   20:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSLARı BAŞLADı   09:35   SEÇER: “MERSIN’DE 2020 YıLıNDAN BU YANA VAHŞI DEPOLAMA OLMADı”   08:30   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HANE HANE HIZMET ATAĞı   20:02   MEZITLI’DE BAŞARıR VE TUNCER’DEN SAHA ÇıKARMASı   11:55   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:50   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   10:42   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:29   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:09   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI   09:04   MERSIN’DE KONFORLU VE KESINTISIZ ULAŞıMıN ADRESI; BÜYÜKŞEHIR   16:49   TÜRKIYE IHRACATıNA DEMIR ÇELIK SEKTÖRÜNDEN ÖNEMLI KATKı    16:41   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GELECEĞE GÜÇLÜ BIR KULAÇ   16:05   AKDENIZ’DE İBADETHANELERE KESINTISIZ TEMIZLIK HIZMETI   15:59   MILLETVEKILI BOZAN’DAN MERSIN’DEKI GENÇLER IÇIN KENT DINAMIKLERINE ÇAĞRı   15:55   MERSIN OSB’DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE   14:08   YENIŞEHIR BELEDIYESI RUHSATSıZ GıDA TAKVIYESI ÜRETEN TESISI MÜHÜRLEDI    12:06   TARSUS DOĞA PARKı YENI ÜYELERINE ‘MERHABA’ DIYOR  
 
     
   

UĞUR BAYRAKTUTAN, SARP SINIR KAPISI`NDAKİ 15 KİLOMETRELİK TIR KUYRUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ: "HÜKÜMET SORUNU ÇÖZEMİYOR"


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sarp Sınır Kapısı`nda 15 kilometrelik tır kuyruğunu görüntüleyerek "Tır şoförleri bundan 3-4 ay öncesi gibi Sarp Sınır Kapısı`nda aynı sıkıntıları çekiyorlar. Meclis`te gündeme getirdim ve basın açıklamasıyla ülke gündemine getirdim ama ne yazık ki bu hükümet Sarp Sınır Kapısı`ndaki şu tır kuyruğunu çözemiyor" dedi.

 

Tarih : 11 Ağustos 2023 Cuma 12:45   Okunma : 661

UĞUR İSTANBULLU

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sarp Sınır Kapısı’nda 15 kilometrelik tır kuyruğunu görüntüleyerek "Tır şoförleri bundan 3-4 ay öncesi gibi Sarp Sınır Kapısı’nda aynı sıkıntıları çekiyorlar. Meclis`te gündeme getirdim ve basın açıklamasıyla ülke gündemine getirdim ama ne yazık ki bu hükümet Sarp Sınır Kapısı’ndaki şu tır kuyruğunu çözemiyor" dedi.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sarp Sınır Kapısı’ndaki tır kuyruğunu aracıyla seyir halindeyken görüntüledi. Bayraktutan, şunları söyledi:

"20 YILLIK İKTİDAR TIR KUYRUĞUNU ÇÖZEMEDİ"

“Bakın görüldüğü üzere daha Hopa’ya girmedik ve Sarp sınır kapısına 15 kilometre var ve gördüğünüz gibi Tır kuyruğu buradan başlıyor. Tır şoförleri bundan 3-4 ay önce olduğu gibi, Sarp Sınır Kapısı’nda aynı sıkıntıları çekiyorlar ve bakın gördüğünüz gibi. Meclis`te gündeme getirdim ve basın açıklamasıyla ülke gündemine getirdim ama ne yazık ki bu hükümet Sarp Sınır Kapısı’ndaki şu tır kuyruğunu çözemiyor. Bu nasıl bir olaydır ve bize Hopa’ya 3 kilometre var ve tır kuyruğu devam ediyor. Anlatılmayacak derce ayıptır ve bu ayıp da bize yeter diyorum. Yol kenarında can güvenliğini ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren bir fiili durumla karşı karşıyayız. Allah göstermesin bir kazanın olması elden bile değil ve bu anlamda bir an önce bu Tır kuyrukların kaldırılması için gerekenin yapılması gerekiyor. Eğer bu yapılmaz ise buradaki bu dram ve buradaki bu mağduriyet sürmeye devam edecek. Biraz öncesinde ifade ettiğim gibi yetkililerin duyarlı olması lazım ve Tır kuyruğunun sonlanması için tedbirlerin alınması lazım."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA