25 Ağustos 2026 Salı

16:17   ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ AVUKATı KARABULUT: “BULGULAR BAYıLTıLDıĞıNı VE SOLUNUMU FELÇ EDILEREK KATLEDILDIĞINI KANıTLAMAKTADıR”   16:16   AHMET ÖZER: “HAKKıMDAKI BU KARARı KESINLIKLE KABUL ETMIYORUZ”   16:15   ABD BAŞKANı TRUMP: İRAN’DA DEVASA BOYUTLARDA BIR INSANI KRIZ VAR VE HEMEN DURDURULMALı   16:14   DIYARBAKıR BAROSU’NDAN AMEDSPOR TRIBÜNLERINE YÖNELIK “SARı TORBA” EYLEMINE SUÇ DUYURUSU   14:37   İBB DAVASı’NDA 69’UNCU GÜN: SAVCı, EKREM İMAMOĞLU’NUN BABASı HAKKıNDA SUÇ DUYURUSU TALEP ETTI   14:36   DORUK MADENCILIK IŞÇISI KAYNAK: SAYıN CUMHURBAŞKANı SESIMIZI DUYUN. YOKSA CUMHURBAŞKANLıĞı’NA YÜRÜYECEĞIZ   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, EYLEMDEKI MADENCILERI ZIYARET ETTI... “GÜCÜNÜZ HERKESE YETIYOR DA YıLDıZLAR SSS HOLDING’E NIYE YETMIYOR”   13:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AZIZ İHSAN AKTAŞ TEPKISI: "ÖRGÜT DEYIP IKI YıL ZULMEDIP, ‘ÖRGÜT YOK’ DIYORSAN, BAŞTA ‘ÖRGÜT’ DIYENIN CEZALANDıRıLMASı LAZıM"   09:27   33 CAMIDE EŞ ZAMANLı PAYLAŞıM: MERSIN’DE KANDIL SIMIDI İKRAMı SÜRÜYOR   09:05   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KENT GENELINDE KANDIL SIMIDI İKRAMı   09:03   ÖZGÜR ÖZEL LIDERLIĞINDEKI YENI PARTI GENEL MERKEZI AÇıLıYOR: TAŞıNMA VE TOPLANTı TAKVIMI BELLI OLDU   08:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EV SAHIPLIĞINDE 16. PMOGENÇ YAZ KAMPı BAŞLADı: TEMA KURAKÇıL PEYZAJ   23:43   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA FLAŞ KARARLAR! BELEDIYE BAŞKANLARıNDAN PEŞ PEŞE AÇıKLAMALAR   23:30   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA FLAŞ KARAR: BEŞIKTAŞ, ADANA, SEYHAN VE CEYHAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA HAPIS CEZASı!   23:08   SON DAKIKA: AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA CEZALAR YAĞDı! ZEYDAN KARALAR, OYA TEKIN VE UTKU CANER ÇAYKARA HAKKıNDA KARAR!   19:50   MEZITLI BELEDIYESI YÜZME KURSLARı 5. ETAP TAMAMLANDı: 1330 KIŞIYE SPOR İMKÂNı   19:43   CHP’LI GÜLCAN KıŞ VERILERI AÇıKLADı: DERDEST İCRA DOSYASı SAYıSı 26 MILYONA ULAŞTı   10:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SANAYIYE DEV ASFALT HAMLESI: 3 BIN 200 TON SıCAK ASFALT SERILDI   10:48   AİHM’DEN OSMAN KAVALA HAKKıNDA KRITIK KARAR: GÖZLER YARıN STRAZBURG’A ÇEVRILDI!   10:45   EKREM İMAMOĞLU’NDAN CEZAEVINDEN DIKKAT ÇEKEN YAZı: ’TÜRKIYE HANGI ŞAFAĞA BAKACAK?’  
 
     
   

MAGANDA KURŞUNU SONUCU HAYATINI KAYBEDEN LİSE ÖĞRENCİSİ AHMET EMRE ÇAVUŞ, VEFATININ 6. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI…ACILI BABA ÇAVUŞ: EVLADIMIZ İÇİN HER GÜN ADALET ARIYORUZ


Sultangazi`de 2015 yılında arkadaşıyla yolda yürürken maganda kurşunu ile yaralanan ve 2 yıl 11 gün sonra yaşam savaşını kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı. Baba Bülent Çavuş oğlunun ölümüne neden olan kurşunu atanın 8 yıldır bulunamadığını belirterek adalet çağrısı yaptı.

 

Tarih : 13 Ağustos 2023 Pazar 21:20   Okunma : 684

Sultangazi`de 2015 yılında arkadaşıyla yolda yürürken maganda kurşunu ile yaralanan ve 2 yıl 11 gün sonra yaşam savaşını kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı. Baba Bülent Çavuş oğlunun ölümüne neden olan kurşunu atanın 8 yıldır bulunamadığını belirterek adalet çağrısı yaptı.

İstanbul`un Sultangazi ilçesinde maganda kurşunu ile 2015 yılında yaralandıktan sonra ancak 2 yıl 11 gün yaşama tutunabilen lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ölümünün 6. yılında, Gazi Mahallesi Mezarlığı`nda kabri başında dualar ile anıldı.

Gazeteci Bülent Çavuş, 2015`te maganda kurşunu ile vurulan ve 2017`de yitirdiği oğlu Ahmet Emre Çavuş`un ölümüyle ilgili mezarı başında adalet çağrısı yaptı. Baba Bülent Çavuş, şunları söyledi:

“ONA BUNU YAPAN VEYA YAPANLAR 8 YILDIR BULUNAMADI”

“Ciğer başka bir şey. Bizim bayramımız, seyranımız her önemli günde ilk durağımız burası. Güzel bir gelecek hayali ile ve mutlu bir şekilde yaşarken, kimden ve nerden geldiği belli olmayan yorgun değil katil bir mermi sebebiyle yaşamı elinden alınan Oğlum Ahmet Emre`nin vefatının 6. yıl dönümü. Düğünde, bayramda, asker uğurlamasında sevinçlerini silahlara sarılıp göstermeye çalışanlar, hala zaman varken, henüz kimsenin canını yakmamış, bir yuvayı dağıtmamışken lütfen bize kulak verin. Kimseye denk gelmez diye, havaya dik şekilde yapılan atıştan yükselen mermi çekirdeği 1500 metreye kadar ulaşabilir ve bu yüksekliğe ulaşmış çekirdek yere 160 km hızla düşer. Hiçbir mermi havada durmaz ve hızla düşen mermi çekirdeği yorgun değil katil mermidir ve yeryüzünde zarar veremeyeceği bir canlı yoktur. Evladın üstüne hiçbir şey konulmaz. Evladın üstüne anne baba bile konulmuyor. Ona bunu yapan veya yapanlar ise 8 yıldır bulunamadı.

“ÖZELLİKLE İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ ZAFER AKTAŞ SESİMİZİ DUYMUYOR. BU DEVLETTEN ALACAĞIMIZ VAR”

Nasıl bir ülke olduk? Adalet arıyoruz ama bu ülkenin başı herkesin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve özellikle İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş sesimizi duymuyor. Bu devletten alacağımız var. Biz evladımız için her gün adalet arıyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta olmak üzere devlet görevlilerine bu işin üstüne gidilmesini istiyoruz. Artık yeter. Ahmet Emre toprak altında rahat uyusun. Adalet 8 yıldır yerine gelmedi.”

Ahmet Emre Çavuş, İstanbul`un Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi`nde 2 Ağustos 2015 akşamı, arkadaşlarıyla yolda yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla boynundan yaralandı. Omuriliğinin zedelenerek, vücudunun yüzde 99`unun felç kalmasına neden olan olay gerçekleştiğinde, henüz 17 yaşındaydı. Tabancadan çıkan kurşunla vurulmasının ardından ilk 7 ayı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi`nde olmak üzere 2 yıl tedavi gören Çavuş, 13 Ağustos 2017`de de vefat etti.

Ahmet Emre`yi vuran zanlı beş yıldır yakalanmadı. Çavuş`un babası ‘Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı` Gazeteci Bülent Çavuş. Baba Bülent Çavuş ve anne Zeynep Çavuş oğullarının vefatının ardından 8 yıldır hukuk mücadelesi veriyor.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA