16 Aralık 2025 Salı

17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM   13:23   MERSIN’DE TUTKUNUN VE KADERIN OPERASı: “LA VIDA BREVE” SAHNEDE!   11:55   MANISA ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY’A SON VEDA: “KALBIMIZDESIN”   10:15   AKDENIZ’DEN DÜNYA SOFRALARıNA: YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATı %44 ARTıŞLA REKORA KOŞTU   09:50   “MERSIN’DE KÜLTÜR POLITIKALARı MASAYA YATıRıLDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜÇLÜ DESTEK”   22:58   MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜK BULUŞMA: SEÇER’DEN TARıMıN GELECEĞINE NET MESAJLAR   22:45   “YENIŞEHIR BELEDIYESI, YEREL YÖNETIMLERDE HAK TEMELLI YÖNETIŞIME YÖN VERIYOR”   22:40   "VAHAP SEÇER’DEN GÜLŞAH DURBAY İÇIN TAZIYE MESAJı: ‘ACıMıZ BÜYÜK’"   12:55   “AHMET GÖK: ADıYAMAN’A BORCUMUZU ONURLU SIYASETLE ÖDEYECEĞIZ”   10:08   “DERYA GRUP 47. YıLıNDA TÜRKIYE’NIN DERYASı OLMA YOLUNDA GÜCÜNÜ PEKIŞTIRDI”   23:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE 161 MILYONLUK SOSYAL VE KÜLTÜREL YATıRıM   22:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE DESTEK: 100 SÜT TANKı, 21 GÜNEŞ PANELI   21:05   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÇOCUKLARA GELECEĞI ŞEKILLENDIREN EĞITIM MERKEZI”   13:15   MHP’LI FETI YıLDıZ: "TÜRKIYE’NIN TERÖRLE MÜCADELESI ’BEKA’ EKSENINDE KURUMSALLAŞMıŞ TARIHSEL BIR DEVLET REFLEKSIDIR"   13:11   DURUŞMA ’GEÇICI’ HAKIMLE YAPıLDı, İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 108 GÜN SONRAYA ERTELENDI…   13:07   UĞUR DÜNDAR, MUSTAFA BALBAY VE YAVUZ OĞHAN, TÜYAP KITAP FUARı’NDA İBB STANDı’NDA OLACAK   13:02   CHP’LI KARASU’DAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI TATBIKATA TEPKI: "EMEKÇININ TALEBI SUÇ DEĞILDIR"   11:55   MEZITLI BELEDIYESI ATıL ALANı DÖNÜŞTÜRDÜ, “YENI NESIL KITAP&KAFE” ARTıK HIZMETTE  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN DÜZENLEDİĞİ FINDIKPINARI FUTBOL TURNUVASINDA BİRİNCİ TURA YÜKSELEN TAKIMLARIN KURA ÇEKİMİ YAPILDI


Her sene 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası futbol turnuvasında birinci tura yükselen takımların kura çekimi yapıldı. 7 Temmuz`da 37 mahallenin katılımı ile başlayan turnuvada 16 takım birinci tura yükseldi.

 

Tarih : 19 Ağustos 2023 Cumartesi 10:58   Okunma : 604

Her sene 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası futbol turnuvasında birinci tura yükselen takımların kura çekimi yapıldı. 7 Temmuz`da 37 mahallenin katılımı ile başlayan turnuvada 16 takım birinci tura yükseldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin her sene 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası` futbol turnuvasında birinci tura yükselen takımların kura çekimi yapıldı. Belediye`nin konuya ilişkin basın bülteninde, bu sene Şehit Polis Memuru Sedat Gezer Sezonu olarak 7 Temmuz`da 37 mahallenin katılımı ile başlayan turnuvada 16 takım birinci tura yükseldiği belirtildi. Bugün başlayacak birinci tur elemelerinde oynayacak takımlar ise çeyrek final için mücadele edecek.

Belediye`nin Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Fındıkpınarı futbol turnuvası, 20 yıldan fazladır yapılan bir turnuva. Bu yıl da 7 Temmuz`da turnuvamıza başladık. Grup maçları bitti. Şimdi 16 takımın katılacağı birinci turun kura çekimini yaptık. Final maçımızı ise 3 Eylül`de yapacağız” dedi. Taşkın, Büyükşehir Belediyesi`nin tüm birimlerinin desteği ile gerçekleştirdikleri organizasyonu, fair play çerçevesinde güzel bir şekilde yürüttüklerini belirterek, katkı sunan tüm dairelere teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Zeki Aksoy, Güzel bir etkinlik için bir aradayız. Gruplarımızın ve takımlarımızın, maçları olaysız bir şekilde tamamlayacağından kuşkum yok” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Futbol Antrenörü Orhan Köse, 3 Eylül`de final maçlarını yapacaklarını ve turnuvanın çok yönlü işlevleri olduğunu belirterek, “Maçları izlemeye genelde aileler geliyor. Cumartesi ve Pazar günleri bu maçlara gelerek orada torunlarını, çocuklarını ve yeğenlerini seyrediyorlar. Diğeri ise, haftada iki gün mahalleler bir araya geliyor. Eskiden beri dost olanlar, orada görüşme ve sohbet etme fırsatı buluyor” ifadelerini kullandı.

Yenişehir Emirler Mahallesi olarak kupayı kazanmayı hedeflediklerini belirten Emirler Mahalle Muhtarı Rüştü İkiz, “Bu yıl gerçekleşen turnuvanın, Cumhuriyet`in 100. yılına armağan olmasını diliyorum. Turnuvanın fair play çerçevesinde centilmence geçmesini umuyoruz. Herkesin hedefi şampiyon olmak. Rakip takımlara da başarılar diliyorum. Turnuvayı yöneten, sürdüren, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Burhanspor olarak ilk kez turnuvaya katıldıklarını belirten futbolculardan Mehmet Dedemen, “Kura çekimleri sonucunda Değirmençay`la karşılaşacağız. Çok güzel bir organizasyon oluyor. Turnuvaya ilk kez katılıyoruz. Burhanspor başarıya aç ve sporu seven bir takım. Gençlerimizin önünü açmak için takım kurduk. Diğer 16 takıma da başarılar diliyorum” diye konuştu. Daha önce turnuvaları izlemeye giden ve bu kez organizasyon içerisinde yer aldığı için heyecanlı olduğunu söyleyen Dedemen, “Maçlarda çok güzel şeyler yaşanıyor. Taraftarlar kendi arasında konuşup, sohbet etme imkânı buluyor, mahalleler kaynaşıyor. O yüzden çok güzel bir organizasyon” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA